Legendary Pokémon

Full Version: τι video games παίζετε(εκτός pokemon)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
(13-04-2009 02:58 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]
(13-04-2009 09:01 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]εγω τωρα αρχισα να παιζω το Mount and blade και το Tomb raider Universary

α ΡΕ! όλοι mount and blade παίζουν! (εγώ όχι)

αυτο δεν ειναι τυχαιο.Αν και απο θεμα γραφικων δεν λεει και πολλα το παιχνιδι ειναι τελειο για αυτους που εχουν μικρες απιτησεις γραφικων.
Οσο για το παιχνιδι που ειπες δεν το εχω παιξει ακομη αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλο.
.σε advance sp harrypotter4,yoshi's island,spyro fusion,απο ds spyro,animal crossing,catz απο ps2 final fantasyx-2,final fantasy xii,final fantasy dirge of cerberus,kingdom hearts II,okami(το πιο τελειο game που εχω παιξει)και απο pc spore και online lineageΙΙ.απο ολα αυτα τωρα παιζω lineageII και Okami και pokemon diamond και colosseum(εκανα New game)
Στον υπολογιστή αυτή την περίοδο παίζω το The Sims 3, Street Fighter IV, Devil May Cry 4 (προτιμώ το 3) και το World of Goo. Το τελευταίο ειδικά είναι φοβερό και πάμφθηνο παιχνίδι puzzle που μπορεί να σε κρατήσει κολλημένο για πολλή ώρα.
Στο ps3 παίζω καμιά φορά pro 2009 και έχω και το Naruto UN Storm στο οποίο είχα καεί για μια περίοδο.
Στο ds πάλι έχω την pearl και αύριο Θεού θέλοντος παίρνω και platinum.
κι εγω εχω το σιμς 3, αν και παιζω πιο πολυ age of empires 3 (μ ολες τις επεκτασεις) αυτη τη στιγμη....
Tomb raider Underworld, Devil May Cry 4.Αξίζουν να παιχτούν.Από gameplay και από γραφικά κανένα σχόλιο...είναι cool.
Προχτες άρχισα το Transformers:Revenge of the fallen.Αρκετά καλό.Σε λίγες μέρες παίρνω καινούρια ραμ και γραφικών οπότε θα παίζω κάτι ωραία καινούρια που κατεβάζει ο αδερφός μου...
WoW!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω παιζω DotA, Call of duty και μπορω να παιξω οποιωδήποτε RTS(real time strategy) απο το 2006 και μετα εκτος απο Empire Earth
Pro 2009 και FIFA 08 (δεν εχω το 09) στο PS2.Στο PC επαιζα παλιοτερα Age Of Empires III.Τωρα παιζω (σπανια) Spore οταν καθομαστε με τον κολλητο μου στο laptop του.Α,και το Wii Sports (μου αρεσει φοβερα το τενις).
Τωρα τελευταια οχι πολλα...Final Fantasy Crystal Chronicles (και τα δυο) gia DS,ε και κανα Call of Duty or Counter-Strike Source
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's