Legendary Pokémon

Full Version: Διπλή ταυτότητα;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

suicunejohn o elinas

Παντως ενα ειναι σιγουρο¨Το Anime ειναι για πιο μικρες ηλικιες.Εκτος ισως απο τα "Banned Episodes" Toungue
den tha to elega...
isos BOROUN na to doun ta mikra pedia, ala an to psaksis, krivi noimata pou mono kapios orimos ta katanoi!

ps: sorry gia to off topic!
Οσο για τα animes,πιστευω οτι αξιζει να τα βλεπουμε,για λιγο ακομα τουλαχιστον επειδη εχουνε δραση!
Το προβλημα ειναι οτι,για να φτιαξουνε καινουριο anime και ταινιες πρεπει και να φτιαξουνε καινουρια ποκεμον αλλα μαντευω και ξερω οτι οι περισσοτεροι δεν το θελουν αυτο............
MANUELF Wrote:den tha to elega...
isos BOROUN na to doun ta mikra pedia, ala an to psaksis, krivi noimata pou mono kapios orimos ta katanoi!

ps: sorry gia to off topic!
Τα νοηματα που ακριβως τα ειδες? γιατι περα απο ενα χαζο άνιμε που επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια επς, δε βλεπω....
Το ποκεμον σαν άνιμε ειναι περα για περα βλακωδες....
To anime ειναι ενα σημαντικο χαρακτηριστικο των ποκεμον αν και για τους μεγαλους μονο οι μαχες σημαινουν κατι.Υπαρχει και η εξαιρεση φυσικα.Και οπως ειπα και πριν,το anime εχει δραση.
Αυτα ειχα να πω.
LOL επειδη βγηκε το anime βγηκαν και τα παιχνιδια XDDDDDDDDDDDDDD
Τεσπα, γενικως τα ποκεμον δεν ειναι αναγκαστικα μονο για μικρους(ουτε και το anime)αλλα και για μεγαλους.Απλα καποιοι ειναι πολυ κομπλεξικοι για να το θεωρησουν σαν μια σοβαρη ασχολια.Π.χ->Η αδερφη μου ισχυριζεται οτι ενα τετοιο ''hobby'' δεν αρμοζει στην ηλικια μου.Τωρα αυτο αληθευει?Εξαρταται και απ'τον χαρακτηρα του ανθρωπου.Οχι πως εγω που ασχολουμαι ειμαι μπεμπης αλλα μου αρεσει να παιζω με τη φαντασια.
Fantasy is unique......so is reality.........
Make both of them your world..........
Εγώ είμαι δεκατρία και λέω ότι παίζω πόκεμον τα περισσότερα παιδιά με κοροϊδεύουν αλλά εγώ τους γράφω στα .... παππούτσια που φορούσα το 2000. Τώρα πιστεύω πως το anime είναι για μικρότερες ηλικίες, αλλά επισόδια με θρυλικά έχουν πολλή φάση.

ΥΓ: έχω μια γκόμενα που ξέρει ότι παίζω πόκεμον.
και εγω ειμαι καμενος με τα ποκεμον απο πολυ μικρος αν και 13 η αλλη με κοροιδευουν αλλα εγω χεστηκα για την αποψη τους ζητω τα ποκεμον
μαζί σου ξάδερφε έτσι είναι άστους να λένε ότι θέλουν
bill95kamael Wrote:και εγω ειμαι καμενος με τα ποκεμον απο πολυ μικρος αν και 13 η αλλη με κοροιδευουν αλλα εγω χεστηκα για την αποψη τους ζητω τα ποκεμον

Θα μπορουσες να το πεις λιγο πιο ευγενικαToungue.
είναι γνωστό ότι ο βασίλης είναι αγενής ως το κόκκαλο
και ειναι γνωστο οτι θα σπαμαρετε αιωνιως
Εγώ αν και έχω μια ενοχλητική αδερφή που με κοροιδεύει επειδή παίζω ποκεμον(αλλά δεν της δίνω σημασία γιατί είναι 5467457) δεν κρίβω άπο κανέναν ότι μου αρέσουν τα ποκεμον και ότι ασχολούμε με αυτά.Γιατί δεν χρειάζετε κιόλας.Αν το κρατάς μυστικό είναι φυσικό ότι κάποτε θα ανακαλυφθείς.Και ακόμη αν κάποιος σε κοροιδεύει σε υπερβολικό βαθμό τότε αυτό το πράγμα το βρίσκω κουτό, ανόητο.
Τι να πω, η αληθεια ειναι οτι εγω παιζω ποκεμον απο την τριτη δημοτικου ξερω γω..δεν λεω, τοτε ολοι ασχολουνταν, αλλα με το που μπηκα στο γυμνασιο ολοι το κοροιδευαν...ας μην συζητησουμε για το λυκειο! οσοι εχουν ακουσει δλδ οτι παιζω ΑΚΟΜΑ ποκεμον αντιδρουν καπως..γι αυτο αποφευγω να το λεω...καλα, κ εμενα μ βριζει η αδερφη μου, αλλα σιγα..
παντως, δεν το πιστευω καν οτι ειναι παιδικα...ισως το anime, ναι, αλλα τα παιχνιδια ισα ισα, βασιζονται στη στρατηγικη, την εξυπναδα κ τ γνωση..τι να πω, εμενα παντως με πορωνουν κ δεν νομιζω να σταματησουν να μου αρεσουν !!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's