Legendary Pokémon

Full Version: Διπλή ταυτότητα;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
BLUE Wrote:Βασικα η ηλικια απο 12-15 ειναι το ασκημο.Μετα τα παιδια αρχιζουν να το βλεπουν ως παιχνιδι...



Έχεις δίκιο BLUE. Όσα παιδιά περνάνε απο αυτή τη φάση (πιο συγκεκριμένα 11-14) κάνουν τους μάγκες και προσπαθούν να κάνουν τους "πιο ώριμους" του κόσμου. Αν τους πεις τπτ οι πιο πολλοί σου απαντάνε "Δε παίζω/Δε μαρέσει γιατί είναι παιδικό. Και αφού παίζεις και εσύ είσαι μωρό" και κάτι τέτοια.
Ρε παιδιά γιατί ντρεπόμαστε που παίζουμε Pokemon; Κάνουμε κάτι ανήθικο ή παράνομο; Ένα παιχνίδι είναι μόνο, ένα RPG από τα καλύτερα μάλιστα. Γιατί τέτοια μυστηκοπάθεια προς τους τρίτους λες και ζούμε σε καμιά περίοδο διωγμών που καταδιώκουν τους οπαδούς των pokemon. Εγώ πάντως τον άλλο μήνα γίνομαι 20 και λυπάμαι όλους αυτούς τους "ώριμους" που θεωρούν τα pokemon παιδικά χωρίς να έχουν καμία ιδέα με το αντικείμενο. Γιατί άμα είχαν ασχοληθεί με το παιχνίδι έστω και για λίγο από περιέργεια δεν θα είχαν με καμία δύναμη αυτήν την άποψη.
dikio exeis an ntrepomaste na mhn paizoume kai egw kapote ntrepomoun alla ta paidia me bohthsan na to kseperasw pio polu h Charizard2005 kai o Eraleas!sas euxaristwSmileBig GrinSmile
αν υπαρχουν καποιοι που σας κανουν τον μαγκα και λενε πραματα τυπου εισαι μωρο και ετσι, πειτε τους τι χρειαζεται να ξερει κανεις για να εχει ενα καλα εκπαιδευμενο ποκεμον (IV, EP, Nature, Movepool και ολα τα σχετικα). μετα να σας πουν και αυτοι για το πιο πολυπλοκο παιχνιδι που εχουν παιξει. στο τελος δεν θα ειστε το μωρο αλλα ο εξυπνος. αποψη μου. οσο για το θεμα γκομενας, ειμαι 16 και τα ποκεμον δεν με εμποδιζουν και δεν θα με εμποδισουν να βρω
Εγώ μια φορά μόνο είχα νιώσει δικαιωμένος. Βέβαια πριν αρκετά χρόνια. Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί το φαινόμενο (τότε) pokemon στην Ελλάδα. (Μετά έπαψα να ασχολούμαι με τον ένα και τον άλλον). Ομάδα παιδιών που θεωρούνταν το κλασικό "¨δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια κλπ κλπ". Είχε πολύ πλάκα όταν ανακάλυψαν ότι ένας δικός τους έπαιζε. :-) Κι ευτυχώς σε εκείνη τη φάση βγήκα κερδισμένος. Θα μπορούσα κάλλιστα να τον έχω κοροϊδέψει κι εγώ. Αντίθετα τον δέχτηκα. Και τον βοήθησα. Δε γίναμε φίλοι. Δεν ταιριάζαμε άλλωστε και πολύ για να γίνουμε φίλοι. Απέκτησα όμως ένα λιγότερο άτομο για πιθανό εχθρό μου. Βέβαια, αργότερα βρήκα άλλους τρόπους για να κάνω το ίδιο(να μειώσω τους εχθρούς μου) αλλά τέσπα... Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Κι αν θυμάμαι καλά ήμουν Β' Γυμνασίου.
Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι μιλαμε για τα ποκεμον λες και ειναι τα ναρκοτικα και οτι πρεπει να το πουμε στην οικογενεια για να μας δεχτουν και να μας βοηθησουν etc etc etc...Εμενα το ξερει ολος ο κοσμος οτι παιζω ποκεμον και δεν εχει προβλημα γιατι ξερουν οτι ειναι ενα παιχνιδι και δεν το βλεπουν παιδιαστικο.προσοπηκα τους γραφω στα .........παλια μου τα παπουτσια,να το θεσω ετσι,ο,τι κι αν λενε ειτε καλο ειτε κακο.Αλλοστε καποια μερα ισως να βοηθησει το γεγονος οτι ασχολουμουν με τα ποκεμον και με εβαλαν να σκεφτομαι καλυτερα και να βλεπω μεσα απο τα κρυμενα.
Ο billaros εχει δικιο. μια φορα επισης πηγαμε μαζι στην Καισσα για καρτες και ηταν μαζι μας ενας συμμαθητης που μας ελεγε τρελους ολοι την ωρα. εμεις τον γραψαμε, πηραμε καρτες και στησαμε παιχνιδι μπροστα του σαν να μην υπηρχε (εννοω τον Χ.Ρ. σε περιπτωση που δεν θυμασαι). γενικα πιστευω οτι τα ποκεμον ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που κυκλοφορουν και το οτι συνεχιζουν να βγαινουν καινουργια το αποδεικνυει απολυτα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!που το θυμηθηκες αυτο ρε??καλα οταν ειδα την εκφραση του κοντεψα να πεθανω στα γελια!!!μας εξηγουσε να φανταστειτε ο,τι μ.....ια του κατεβαινε για τους υπολογιστες απο το τι ειναι το bios (λες και δεν ξεραμε)μεχρι το τριτο πινιο στη 20 σειρα το επεξεργαστη.επισης συνεχεια να λεει"Καλα ρε μ.....α να πουμε ρε ο υπολογιστης ρε μου ρε ρε τρεχει στα 2,6 giga ρε ρε!εσενα ειναι μ....ια ρε! σιγα το συστημα σου(ρε)!(παρελειψα 32 ρε και 29 μ...α γιατι το ποστ θα γινοταν ακομα πιο μεγαλο!!)"και ειχα μια κααααααααψα για το τις μ..ιες του στους υπολογιστες.μας το επαιζε οτι ειναι ο bill gates κι ετσι.
billaros Wrote:Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!που το θυμηθηκες αυτο ρε??καλα οταν ειδα την εκφραση του κοντεψα να πεθανω στα γελια!!!μας εξηγουσε να φανταστειτε ο,τι μ.....ια του κατεβαινε για τους υπολογιστες απο το τι ειναι το bios (λες και δεν ξεραμε)μεχρι το τριτο πινιο στη 20 σειρα το επεξεργαστη.επισης συνεχεια να λεει"Καλα ρε μ.....α να πουμε ρε ο υπολογιστης ρε μου ρε ρε τρεχει στα 2,6 giga ρε ρε!εσενα ειναι μ....ια ρε! σιγα το συστημα σου(ρε)!(παρελειψα 32 ρε και 29 μ...α γιατι το ποστ θα γινοταν ακομα πιο μεγαλο!!)"και ειχα μια κααααααααψα για το τις μ..ιες του στους υπολογιστες.μας το επαιζε οτι ειναι ο bill gates κι ετσι.
Εγώ πολύ απλά υποχωρώ.. αν είναι κάποιος να μου σπάσει να νεύρα στο ότι έχει πολύ ανώτερο PC.. πολύ απλά λέω ότι έχω τον mainframe του αεροδρομίου της περιοχής μου με 3.5GBps σύνδεση και από εκεί έχω τον ακατέβατο.. βέβαια.. πάντα υπάρχει ένας ανώτερος, αλλά ο κατώτερος μπορεί με λίγη προσπάθεια να ανεβεί ένα σκαλί και να προσπεράσει τον επόμενο.. Οι περισσότεροι κάνουν overclock για να ανεβούν σε MHz και 3Dmarks και να συγκριθούν με τους άλλους.
BTW.. στο multirama extreme είχα την 5η θέση στο overclocking party ανάμεσα σε 30 άτομα.(Πλατφόρμα Intel)
Συγχαριτηρια.πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ tru για να βγεις 5ος.αναρωτιεμαι για τον πρωτο...
xm... μήπως να τα λέγατε αυτά στο "Τι υπολογιστή έχετε?"
μπα.απλα χλεβαζουμε την μη οριμοτητα καποιου.
Ο χλευασμός κομμένος εδω μέσα... ο σεβασμός προς τους συνομιλητές πρέπει να τηρείται πάνω απ'όλα.
Προς τους συνομιλητες συμφωνω αλλα αυτους που ειναι εκτος forum?εναν απο αυτους χλευαζω.αν υπαρχει προμπ πες το για να ξερω plz.
Απλα δεν υπαρχει λογος να το κανετε σε ασχετα θεματα, και δυστυχως, σε ενα site με Pokemon μονο ασχετα θεματα μπορεις να βρεις.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's