Legendary Pokémon

Full Version: Διπλή ταυτότητα;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
aha!! ego, opos kai polloi alloi, vlepo ta pokemon games san ena opoiodipote video game, s'auti ti periptosi to agpimeno emena kai pollon allon, isos kai ta paixnidia pou ef8ininontai gia ti epitixia ton game boys!!! eimai 15, oi perissoteroi filoi mou, 12 xronon paizoun kai autoi, apo tin alloi oi filoi mou stin ilikia mou to xeroun, kai den dinoun kan simasia s'auto, 1/2 paizoun kiolas!!! den iparxei kanenas logos na ntrepete kapoios, ean kapoios noio8ei "perifanos" me to na ta leei paidika einai apo elli4i simmasias, MONO gia auto!!!
Σχεδόν πάντα οι περισσότεροι κοροϊδεύουν κάποιον σε κάτι που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Δεν είναι και λίγες οι φορές που αν ρωτήσεις κάτι σχετικό σε αυτόν που σε κοροϊδεύει δεν θα ξέρει να απαντήσει.
Όλοι οι φιλοι μου ξέρουν ότι ασχολούμαι με πόκεμον και κανένας δεν μου λέει τίποτα! Η αληθεια είναι ότι άλλαξα σχολείο και εκεί οι συμμαθητες μου με δέχτηκαν ακριβώς έτσι όπως είμαι, σε αντίθεση με τους παλιούς μου συμμαθητές.... I'm so happy......
Μακάρι να ήταν έτσι οι δικοί μου συμμαθητές... Δε μιλώ μόνο για Pokemon, για όλα.
Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν έχω καν τολμήσει να πω ότι μου αρέσουν τα πόκεμον.Φανταστήτε τι θα μου πουν οι φίλοι μου αν εγώ,17 χρονών άνθρωπος τους πω ότι κάθε μέρα σχεδόν ασχολούμαι με πόκεμον για 3-4 ώρες και μου αρέσει!!!
vensires Wrote:Εγώ μια φορά μόνο είχα νιώσει δικαιωμένος. Βέβαια πριν αρκετά χρόνια. Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί το φαινόμενο (τότε) pokemon στην Ελλάδα. (Μετά έπαψα να ασχολούμαι με τον ένα και τον άλλον). Ομάδα παιδιών που θεωρούνταν το κλασικό "δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια κλπ κλπ". Είχε πολύ πλάκα όταν ανακάλυψαν ότι ένας δικός τους έπαιζε. Smile Κι ευτυχώς σε εκείνη τη φάση βγήκα κερδισμένος. Θα μπορούσα κάλλιστα να τον έχω κοροϊδέψει κι εγώ. Αντίθετα τον δέχτηκα. Και τον βοήθησα. Δε γίναμε φίλοι. Δεν ταιριάζαμε άλλωστε και πολύ για να γίνουμε φίλοι. Απέκτησα όμως ένα λιγότερο άτομο για πιθανό εχθρό μου. Βέβαια, αργότερα βρήκα άλλους τρόπους για να κάνω το ίδιο(να μειώσω τους εχθρούς μου) αλλά τέσπα... Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Κι αν θυμάμαι καλά ήμουν Β' Γυμνασίου.
Προσωπική άποψη: Αν ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι, τότε άλλαξέ το ή άλλαξε αυτούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι. Βέβαια εφόσον δεν το ξέρουν, το "Φανταστήτε τι θα μου πουν οι φίλοι μου" υποδεικνύει ότι πιθανόν η αντίδρασή τους να μην είναι ό,τι καλύτερο θα περίμενες. Αυτό όμως μέχρι να αποδειχθεί είναι μόνο στο μυαλό σου. Όλα είναι τόσο δύσκολα όσο το μυαλό μας τα κάνει να φαίνονται Wink
Το παραπάνω προηγούμενο ποστ το έκανα αναφορά για να σε πείσω ότι αν σε αισθάνονται πραγματικά φίλο τους, θα σε δεχτούν.
Μα με έχουν δεχτεί ήδη.Και ακόμα και αν τους το πώ αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα το μάθουν,θα μου πούνε ένα δυο βλακείες που θα τους έρθουν και μετά θα το θυμούνται μόνο όταν θα θέλουν να μου την πούνε.Το θέμα είναι ότι δεν είναι λόγος αυτός για να τους το πω.Έτσι κι αλλιώς τα άτομα που κάνω παρέα έχουν τα ίδια γουστα με εμένα και αν με κοροϊδέψουν επειδή ασχολούμαι με πόκεμον θα είναι επειδή δεν το έχουν κάνει ποτέ κι αυτοί για να δουν...
Ο πιο σημαντικος λογος για να τους το πεις ειναι για τον εαυτο σου.Πιστευω οτι οποιος κρυβει καποια πραγματα που κανονικα δεν θα ηθελε να κρυβει αισθανεται λιγο "ενοχος" γι αυτα.Για να μη γινει καμια παρεξηγηση, δεν μιλαω για τον Intruder (αφου δεν ξερω τον τροπο που σκεφτεται) αλλα για μια αποψη που εχω σχηματισει απο τον περιγυρο μου.
SIGA oloi oi filoi mou pezoun kai den exo akousei anthropo pou na misei ta pokemon oloi paradexonte oti einai oraio pexnidi oso gia tiss gomenesss pezw den pezo den tha me koitaxoun ara sothika apo ton kanona lol
τσκ τσκ τσκ... εδω δεν ειναι ετσι τα πραγματα ντεοζαρντ... δες σε 4 χρονια εκει που εισαι πως θα ειναι...
Ακριβώς. Είσαι 11-12 χρονών τώρα, η ηλικία που θεωρείται "σωστή" από άλλους για να παίζεις παιχνίδια όπως Pokémon. Όταν θα γίνεις 15+ like us, τότε ή θα έχεις σταματήσει και θα κοροϊδεύεις εμάς, ή δεν θα τολμάς να το πεις σε κανέναν. Αλλά αν το πεις ακόμα και σε έναν κολλητό σου στα 15 σου, 2 είναι οι πιθανές απαντήσεις (η μία είναι απάντηση με ερώτηση):
Α. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δείτε το μωρό! Παίζει ακόμα Pokémon!
Β. Ρε συ, έχεις βρει το Mew ποτέ?
to exeis brei?lol ^^
εγώ το είχα βρει... μου το είχε δώσει ο Eraleas στο τότε Event
eeeeeee,egw otan tha eimai 15 oi filoi mou tha xeroun gia ta pokemon kai dn tha me koroideboun.
Δεν συμβαινει ακριβως ετσι.Η ηλικια 13-16 (περιπου) ειναι μια ηλικια στην οποια πολλα παιδια αλλαζουν προς το ασχημο (οχι ολα) .Δεν σου λεω οτι θα γινει ετσι με τους φιλους σου απλα να το εχεις στο μυαλο σου.Οταν τα παιδια μεγαλωσουν λιγο ακομα, καταλαβαινουν καποια πραγματα και η ασχημη πιεση που ασκουν προς το "διαφορετικο" χαλαρωνει (χωρις να σταματαει τελειως) .Εκει ειναι που κι εσυ θα επιλεξεις τι θελεις να κανεις.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's