Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
vasika kalh einai h kathariothta , auta pou lene oti taxa tha hathei o cosmos mas einai vlakeies kaneis dn tha mas ton parei looooooooooooooooooooooooooool
kk---πισω στο θεμα μας τωρα pls.><
Pali brikate meros na lete akura pragmata kai na auxanete ta posts sas -.- YAY peira +1 post twra xD
....
Τεσπα,μπορει καποιο ατομο να μου πει αν εχει γινει καποια σχετικη εκδηλωση για το περιβαλλον;Εκτος Αθηνας φυσικα.
Καλά, ας αφήσουμε το Spam και ας πούμε για τη φύση. Τι θα κάνουν τα χάσκι άμα οι πάγοι λιώσουν;
Ta xaski zoune mia xara liwsoun de liwsoun oi pagoi XD. Tosa xaskoi ehoume sthn Kalamata.
οτι θα κανουν και οι ανθρωποι θα ΠΝΙΓΟΥΝ καπουτ, τερμα, that's it αμα λιωσουν οι παγοι.
ΥΓ: λετε οτι σας κατεβει και νομιζετε πως μιλατε για την φυση
Em.Τα χασκι δεν θα παθουν τπτ (ευτυχως δλδ),αλλα,οι λυκοι και οι πολικες αρκουδες ,και οι πολικες αλεπουδες θα παθουν . Κατα τα αλλα,για ¨καποιους¨ (δεν εννοω απο εδω) οι παγοι δεν εχουν παθει τιποτα,ολα μια χαρα.Ναι,σιγουρα,για αυτο αυξανεται η σταθμη της θαλλασας,γιατι οι παγοι ειναι μια χαρα (και 5.678 τρομαρες )
Και οι πιγκουίνοι που θα τους φάνε οι φώκιες μόλις μπουν στο νερό αφού δε θα υπάρχουν πάγοι να πατήσουν;
Μαλλον εννοεις θαλλασιοι λεοντες η θαλλασιες λεοπαρδαλεις.Βεβαια δεν ξερω αν εχω δικιο,αλλα νομιζω πως οι φωκιες δεν τρωνε πιγκουινους...
@mirka is confused about pinguins.
Καλα ε θα φριξω δεν μπορω αλλo να ακουω κουφα ημαρτον....................
?????????????;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχω κανει update τι thread go see pls -asxeto-.ΕΜ,αληθεια τι τρωνε οι φωκιες;
Μάλλον, οι θαλάσσιοι λέοντες.
Oχι ,οι φωκιες.Wait a sec.
mirka is off to search google...
wtf guyz, +10000000 darkphoenix
Auta pou lete tha itan kala an ta evlepe kapoios se mia ekthesi paidiou pou paei dimotiko o.;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14