Legendary Pokémon

Full Version: Περιβαλλον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Η σε καποιο καταφυγιο ζωων!
Ναι, και όχι να σκέφτεσαι τρόπο να το παρατήσεις ή ακόμα χειρότερα να το σκοτώσεις...
Άφου υπάρχουν τόσοι εναλλακτικοί τρόποι που είναι καλύτεροι για το ζώο.
Εγώ έχω δύο πολύ γλυκές γατούλες στο χωριό μου.Toungue.Κάθε εβδομάδα πάω με τη γιαγιά μου και τον παππού μου και τις ταΐζουμε. Μόλις βγαίνω απ' το αυτοκίνητο, έρχονται και τρίβονται πάνω μου.Η μία είναι και έγκυος. Είναι πάρα πολύ καλό αυτό.Πρέπει να αυξάνονται οι γενιές.Έτσι δεν είναι;
Παιδια,θελετε να μιλησουμε για κατι αλλο σε αυτο το thread -πχ τροποι εξηκονομησης ενεργειας,η αγρια ζωα που κινδυνευουν - γιατι αυτο το θεμα με τους σκοτωμους ζωων με στεναχωρει παρα πολυ...
@ celebi - Συμφωνώ, γιατί αλλιως αυτά τα ζώα δεν θα υπήρχαν.
Οκ.Big Grin Δε θέλω να το παινευτώ αλλά έχω να χρησιμοποιήσω το PS2 μου πολύ καιρό.Ακόμα και το κόκκινο φωτάκι σβήνω.
@ Celebi -Και εγω συμφωνω.
Εγω δεν το σβηνω...
Τοθ εχω μπαταρια
και εγώ έχω να παίξω videogames κάτι....χρόνια αλλά γενικά δεν εξηκονομώ και πολύ ενέργεια.
Πχ-παίζω ένα οποιοδήποτε παιχνίδι όπως το sonic heroes(να μην ξεφεύγω κι απ' το θέμα)μόλις τελειώνω το κλείνω το διακόπτη από πίσω για τι το 35% του ρεύματος που καταναλώνει όταν είναι ανοιχτό,το καταναλώνει μόνο το φωτάκι.
Δεν πειραζει...SmileΘες ομως να προσπαθησεις να το κανεις,σωστα;
Το 35% ε; μόνο το φωτάκι, που υποτίθεται πως είναι ανοικτό συνέχεια...
Α,εχεις και εσυ Sonic heroes.Ασχετο αυτο.Εγω εχω να παιξω PS2 τουλαχιστον 1 μισι μηνα...Αλλα κανω καταχρηση του υπολογιστη...Sad
link Wrote:Το 35% ε; μόνο το φωτάκι, που υποτίθεται πως είναι ανοικτό συνέχεια...

Ναι! Μόλις το έμαθα ταράχτηκα.Sad
περιμενε ενα λεπτο...να τσιριξω.35% μονο το φωτακι που καιει για να δειχνει οτι ειναι κλειστο το PS2!!!
mirka Wrote:Α,εχεις και εσυ Sonic heroes.Ασχετο αυτο.Εγω εχω να παιξω PS2 τουλαχιστον 1 μισι μηνα...Αλλα κανω καταχρηση του υπολογιστη...Sad

Κι εγώSad.Τον υπολογιστή τον κλείνω μόνο όταν κοιμάμαι.Sad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's