Legendary Pokémon

Full Version: Περιβαλλον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Είπε τέτοιο πράγμα; Προφανώς αστειευόταν γιατί δεν είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης.Γιατί πέρα από την τεράστια ζημιά στο περιβάλλον, υπήρχαν και πολλοί ανθρωποι που είτε καταστράφηκε η περιουσία τους, είτε κινδύνευσε να καταστραφεί.
Eιχε ενα ντοκιμαντερ στο Animal Planet για το πως θα ηταν η Γη χωρις τον ανθρωπο.
Πιστεψτε με,θα ηταν ενας παραδεισος για τα ζωα και τα φυτα της.
Ομως...
-για τον Ανθρωπο
+για τη φυση
link,δεν αστειευοταν.Ελεγε για τα δαση που καηκαν με τοση ευχαριστηση,που και τα αυτια του χαμογελαγαν...Sad
Γι' αυτό κι εγώ έλεγα ότι θέλω να γίνω Celebi:θα μπορούσα να πάω πίσω στο χρόνο και να εμποδίσω με Solarbeam όποιον θα πήγαινε να ανάψει φωτιά στην Πελλοπόνησο.
Οι άνθρωποι σήμερα δεν δείχνουν σεβσσμό στη φύση και αυτό γίνεται γιατί πιστεύουν ότι δεν θα επηρεάσει τη ζώή τους.Αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις επόμενες γενιές;
Εχει γινει καποια σχετικη εκδηλωση για το περιβαλλον καπου αλλου εκτος Αθηνας;
Μακάρι να γίνει στη Θεσ/νίκη.Θέλω να πάω.Sad
Θεσσαλονικιος !!Εχω παει μια φορα στη Θεσσαλονικη!!!Λατρευω αυτην την πολη!!!
Ειναι και κοντα σε πρασινο!
Λογικα,περιβαλλον ειναι και η πανιδα.
Λοιπον,πιο ζωο νομιζετε οτι θα επιβιωσει "χωρις αποντες" απο τα παρακατω;
1 )σκυλος
2)γατα
3)χαμστερ
4)λοιπα
Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει αυτό το πράσινο.
Λοιπον,περιμενω.Τι θα αντεξει στο "περασμα του ανθρωπου"και του χρονου;
mirka Wrote:Θεσσαλονικιος !!Εχω παει μια φορα στη Θεσσαλονικη!!!Λατρευω αυτην την πολη!!!
Ειναι και κοντα σε πρασινο!
Λογικα,περιβαλλον ειναι και η πανιδα.
Λοιπον,πιο ζωο νομιζετε οτι θα επιβιωσει "χωρις αποντες" απο τα παρακατω;
1 )σκυλος
2)γατα
3)χαμστερ
4)λοιπα

Κανένα.SadΓιατί όλα είναι μια τροφική αλυσίδα.
Εγω πιστευω ο σκυλος.Και η γατα.Γιατι οι φιλοζωοι αυξανονται πανω στη Γη,να και κατι ελπιδοφορο σε αυτο το thread.Τα χαμε βαψει ολα μαυρα.να,κι αλλο ενα μαυρο.Θα επιζησουν μονο κατοικιδια...
Εξαρτάται και από εμάς αν θα αντέξει τι πράσινο. Άρα μπορεί (θεωριτικά) να αντέξει, στο πέρασμα του χρόνου.
Οχι,για το πρασινο,για την πανιδα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's