Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Χμμμ! Όλα αυτά, που φτάσαμε.
Το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 60% του πληθυσμού της Ευρώπης ζει σήμερα σε πόλεις. Η πόλη αποτελεί για όλους αυτούς τους ανθρώπους το καθημερινό περιβάλλον διαβίωσης, με άλλα λόγια το σπίτι τους. Δυστυχώς, τα αστικά κέντρα εμφανίζουν σημαντικά προβλήματα, με αντίκτυπο στο περιβάλλον σε τοπική αλλά και παγκόσμια κλίμακα, καθώς και στην υγεία των πολιτών. Ωστόσο, υπάρχουν προτάσεις, τόσο για την επίλυση των προβλημάτων των σύγχρονων πόλεων, όσο και για τους τρόπους δράσης των πολιτών.
Να κάτι που βρήκα.
EEEEE, to ehete paratirisei oti edw kai 100000 wres esu, h mikra kai o celebi milate mono? Sta threads, sumetexoun oloi, giati tote milate mono eseis? Blepete den to pame to thread. perivallon kai saxlamares. Proioda tou iberealismou kai tou kapitalismou. <CESNORED>!!!!
guys,e,hremia.closing thread.oti exete na peite pm me.
closing thread
entwmeta3u eipe closing thread kai dn to ekleise!haha billaros lol!
Ε,γενικα τα συνθισμενα.Προσπαθουν να καθαρισουν τις πετραιλαιοπηγες,οι οικολογοι φωναζουν....Πειτε εγινε καμια εκδηλωση;
Y.Γ.επειδη βλεπω οτι κανεις δεν ενδιαφερεται,ας κλεισει καποιος admn/mod το thread...><
Deozard, δεν διαβασες οτι δεν πρεπει να κανεις post με κατω απο δεκα λεξεις; Αν δεν εχεις κατι σημαντικο να πεις, καλυτερα να μην πεις τιποτα.
um...BLUE/billaros/Νinjometwo,επειδη κανεις δεν γραφει-λεει τιποτα,δεν κλεινετε το thread;Θα 'ναι καλυτερα πιστευω.
to oti kaneis dn leei kati dn shmainei oti prepei n to kleisoume!tosa thread uparxoun pou dn milaei kaneis alla ana periodous milaei!apla na mhn to kanoume spam thread eipame!
Αρχισαν απο τωρα τις φημες οτι το 2012 το συμπαν ολοκληρο θα καταστραφει!!!πρεπει να το σωσουμε και αυτο και το περιβαλλον!!!!!
(25-11-2008 11:05 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Αρχισαν απο τωρα τις φημες οτι το 2012 το συμπαν ολοκληρο θα καταστραφει!!!πρεπει να το σωσουμε και αυτο και το περιβαλλον!!!!!
αυτο λουγκια δεν θα γινει ποτε,γιατι αυτα που λενε,οπως οτι ο κοσμος θα καταστραφει απο μια μεγαλη μαυρη τρυπα κτλ ειναι ψεματα για να κοροϊδευουν τον κοσμο.
και που το ξερεις;μπορει να ειναι αληθεια!
ΡΕ ΣΥ ΧΙΟΥΜΑΝ ΤΟΡΤΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ???!!!!ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!
Ο κοσμος εχει καταστραφει πανω απο 5 φορες.
το 2000 ηταν η μια, πριν κατι μηνες ηταν το αλλο που θα μας ρουφαγε η τρυπα κτλ.
Ειναι οπως ακριβως που εγω με βαση τα chain mails εχω πεθανει 60κατι φορες.
ps: αυτο δεν εχει καμια σχεση με το περιβαλλον. Επειδη αν παει καταστραφει ο κοσμος, εμας θα προσπαθησουμε να σωσουμε, οχι το περιβαλλον. Αγοραζουμε καποιο απο το ebay στην τελικη.
(26-11-2008 04:17 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Ο κοσμος εχει καταστραφει πανω απο 5 φορες.
το 2000 ηταν η μια, πριν κατι μηνες ηταν το αλλο που θα μας ρουφαγε η τρυπα κτλ.
Ειναι οπως ακριβως που εγω με βαση τα chain mails εχω πεθανει 60κατι φορες.
ps: αυτο δεν εχει καμια σχεση με το περιβαλλον. Επειδη αν παει καταστραφει ο κοσμος, εμας θα προσπαθησουμε να σωσουμε, οχι το περιβαλλον. Αγοραζουμε καποιο απο το ebay στην τελικη.
Συμφωνο!παραμηθια μας πουλουν!παντος ελαχιστει σημερα σεβονται το περιβαλλον λενε:ελα μωρε ενταξει μονο εγω πεταω σκουπιδια!και σχεδον ολοι το λενε και δεν υπολογιζουν το οτι μπορει να κανουν την διαφορα!και ετσι ενας ενας ριχνει σκουπιδια!
Πάνω σε αυτό που λετε, συμφωνώ και πιστεύω πως το περιβάλλον θα επωφεληθεί μόνο αν ο καθένας ξεχωριστά αλλάξει νοοτροπία. Αν κοιτάμε τους άλλους...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14