Legendary Pokémon

Full Version: Ψιτ! Πώς σε λένε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Celesi Wrote:
Dragar Wrote:Vasika h Celesi nomizw oti toxei o vraveio!
Emena me lene Stavro(h mallon egw toxw!lol)

^5 Dragar. Με λενε Αθανασια, Θεοδωρα, Δημητρα, δε λεω οτι αυτα ειναι σπανια ονοματα, αλλα για την ακριβεια με λενε και Σιαδωρα Big Grin Pwnt?

Αθανασία, Θεοδώρα, Δήμητρα = Σιαδώρα; Κάτι σαν το "Με τις δυνάμεις σας ενωμένες, είμαι ο Κάπτεν Πλάνετ!!" ; Εξήγησε το λίγο αυτό, πώς έχεις τρία ονόματα; Πάντως το Αθανασία είναι ωραίο και σπάνιο, για το Σιαδώρα πραγματικά πολύ ωραίο και σε επίπεδο σπανιότητας θα μπορούσε να παρομοιαστεί με shiny Duskull (xixi). Θα το δεχτώ αν δεν υπάρξουν ενστάσεις (αφού δεν είναι το βαφτιστικό σου) ή posts τύπου "κι εμένα Κώστα με λένε αλλά με φωνάζουν Τουρμποσβούρα, pwnz0r?".

Τα Φίλιππος - Μιλτιάδης νομίζω πως βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σπανιότητας.
φορτυ θρη,εχεις τον σεβασμο μου
μου εφτιαξες την μερα,τουρμπο σβουρα λεει ΕΛΕΟΣ!!xdxdxdxd
παντως πολυ ομορφο το ονομα σιαδωρα
Dimitra

Το πιο ηληθιο ονομα που υπηρξε ποτε....Sad
ετσι βριζεις και την σελεσι...
Οχι,το ονομα της ειναι μια χαρα.Εμενα ειναι χαλια.Sad :'O
mporeis na to kaneis demi wpws h ksaderfi mou
με λενε Χαριλαο
εεεεεεεεεε
Γιωργο (το Χαριλαος ειναι τραγικη ιστοριαSad )
mirka Wrote:Dimitra

Το πιο ηληθιο ονομα που υπηρξε ποτε....Sad

mirka Wrote:Οχι,το ονομα της ειναι μια χαρα.Εμενα ειναι χαλια.Sad :'O

Γιατί το λες αυτό; Το όνομα δεν είναι ντροπή. Δηλαδή το Αλέξανδρος που είναι αρκετά συχνό όνομα τι ειναι ειναι; Θα 'πρεπε να 'χα αυτοκτονίσει.Toungue Να είσαι περίφανη και όλοι εδώ. Έχω ένα πολύ αστείο επίθετο (και γνωστό) και δεν άφησα κανέναν να με κοροϊδευσει. Από τότε δε μου λέει κανείς τίποτα. Smile

Dudette, that doesn't make sense XD

@Fourty3 to A8anasia 8eodwra einai twn 2 pappoudwn m, to Dimitra ths ekklhsias pou bafthstika (aka Ag.Dimitrios kai sumfwnhsan k auto to onoma, kai as mhn mperdeuoume to Siadwra me nickname, that IS my name... Kai an auta pou lew den bgazoun nohma... tespa XDD

(Also glad u people like my name, kai den exete tis antidraseis allwn ^^)
Όλα τα ονόματα είναι ωραία (χμ όλα εκτός του Φρίξος για την ακρίβεια). Απλά κάποια είναι πιο σπάνια ενώ άλλα πιο κοινά. Πάντως εκπλήσομαι που είμαι ο μόνος Γιάννης μέχρι στιγμής..
παντως σοβαρα,το σιαδωρα μου αρεσει παρα πολυ!Ετσι θα λεω τον γιο μου ΕΕΕ την κορη μου.
Έν μέρει και τη Celesi Δήμητρα τη λένε.

deozard Wrote:mporeis na to kaneis demi wpws h ksaderfi mou
Ή όπως ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Toungue

pokeman Wrote:το Χαριλαος ειναι τραγικη ιστοριαSad
Θέλω να τη μάθω. Οπωσδήποτε.

Celesi Wrote:Also glad u people like my name, kai den exete tis antidraseis allwn ^^
Αν και έχει 4 συλλαβές που το κάνουν μακρύ και βαριόμαστε να το προφέρουμε ολόκληρο, σαν όνομα είναι πολύ ωραίο.

Fourty3 Wrote:Όλα τα ονόματα είναι ωραία (χμ όλα εκτός του Φρίξος για την ακρίβεια).
Φρίξος θα μπορούσε να λεγόταν ο fr3quency Toungue

Billaros Wrote:παντως σοβαρα,το σιαδωρα μου αρεσει παρα πολυ!Ετσι θα λεω τον γιο μου ΕΕΕ την κορη μου.
ΚΑΙ το γιο σου.

Fourty3 Wrote:Πάντως το Αθανασία είναι ωραίο και σπάνιο, για το Σιαδώρα πραγματικά πολύ ωραίο και σε επίπεδο σπανιότητας θα μπορούσε να παρομοιαστεί με shiny Duskull (xixi).
Να υπενθυμίσω ότι με λένε Θάνο, που βγαίνει από το Αθανάσιος, και ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος με φωνάζει Άθω. Άρα νικάω στη σπανιότητα. Big Grin

Κι επιμένω, ο Arty2 μας έχει όλους.
Gt mas exei olous?hraklh dn lene ton Arty2?
Εμενα με λενε Κυριακο!Νομιζω οτι η Σιαδωρα μας εχει.Πρωτη φορα το ακουω!(3 ονοματα wow!)
Kathe mera h siadwra giortazei.Ti tuxerh !!!!! an uparxh kamia Afroxulanthh , Gitsa h Thewnh na enfanistoun!!!! apo agoria to pio trelo einai to Stratos , Diamanths kai den mou erxontai alla
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's