Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
lol!Einai trelo to stratos re??eleos einai arketa sunh8ismeno..kai to diamanths dn einai k toso suxno alla oute kai spanio.
Το Ειρηνέος όμως είναι. Δεν είναι; Αρκετά σπάνιο θα έλεγα.
eixa ena sumathhth eirhneo akouste alla : afandra agathi aida tis eixa sumathitries a kai traianos
Emena Christinaa..poli sini8ismeno name =/
:0
Η ΓΚΕΡΛΠΑΟΥΕΡ ΣΤΟ ΕΛ ΠΗ!!!
Εμένα με λένε Μητσάρα και το επίθετό μου είναι Λίνκαρος. Νομίζω ότι είναι το σπανιότερο όνομα, εγώ και άλλοι 11 Μήτσοι υπάρχουν, τόσοι ήταν και οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης.
@Celesi: Εμένα το Σιαδώρα μου θυμίζει την Isadora μία paladin από το Fire Emblem 7. Αλλά δεν νομίζω το δικό της όνομα να έβγαινε από άλλα τρία.
Jimako? girlpawer? ash? poloi palioi erxontai kai arxizw na tromazw
mono 12 einai oi ippotes ths stroggulhs trapezhs? 150 nomizw
Nai vasika na stamathsoume to spam.!To thread einai gia to pws lene emas kai gia to poio apta DIKA mas onomata einai to poio spanio.Oxi na psa3oume ola ta onomata sto kosmo gia na vroume kai kala to poio spanio.polueleozZz
Edaxei,emena me lene opos o fourty 3:
TO SPANIOTATO ONOMA.....Giannis
Λοιπον εμενα με λενε Διο..................................................... to be continue..............................
Με λενε Διονύση
Εεε καλα ουτε σπανιο αλλα ουτε και συνηθισμενο.
οκ παιδιά, διωρία μέχρι τη Παρασκευή για το διαγωνισμό του πιο σπάνιου ονόματος!!
μπάι δε γούει, ο νικητής/ρια πρέπει να έχει δυνατότητα πρόσβασης wi-fi για να παραλάβει το βραβείο!
Α καλα δε χρειαζεται ουτε να πω το δικο μου οπως το υπολοιπο 50% ολης της Ελλαδας. ( Γιωργος για οσους δεν το καταλαβαν)
Εμένα με λένε Ανδρέα(δεν βρήκα άλλον εδώ), ως 2ο όνομα Παναγιώτη(επειδή είμαι καταζητούμενος το χρησιμοποιώ περισσότερο). Επίθετο δεν λέω για ευνόητους λόγους
Το pokemaniac είναι πράγματι συνηθισμένο αλλά το pokemon640 ΟΧΙ! είμαι ο μοναδικός. το 640 είναι ένα SCSI protocol(Ultra640) που αντί να βγεί αυτό βγήκε στη θέση του το S.A.S.
ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ!?ΚΑΙ Ο ΠΟΚΕΜΑΝΙΑΚ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΛ ΠΙ.ΟΜΙΤΖΙΤΖΟΥΛΕΣ
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12