Legendary Pokémon

Full Version: Ψιτ! Πώς σε λένε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
τα μοναδικα ονοματα εδω ειναι Ιακωβος και ΧρηστοςSmile(εννοω οτι δεν υπαρχουν αλλοι με τα αντιστοιχα ονοματα)
ναι ακριβως φαινεται να ειμαστε οι ΄΄μονοι΄΄ του site
(16-11-2008 06:51 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]ναι ακριβως φαινεται να ειμαστε οι ΄΄μονοι΄΄ του site

χαχαχαχαχα σωστος......Toungue
εγω 8ανος, χαρηκα Toungue
αυτο συμαινει οτι εσαι συνονοματος με τον NM2
ναι Θανο τον λενε να ξερω να τον φωναζω ετσι
Bασικα οτι ναναι..Δεν ειστε οι μονοι.Ουτε αλλοΣ Σταυρος υπαρχει εδω(εγω δηλαδη μονο),ουτε αλλη Σιαδωρα ουτε ουτε ουτε...Toungue
(17-11-2008 05:43 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Bασικα οτι ναναι..Δεν ειστε οι μονοι.Ουτε αλλοΣ Σταυρος υπαρχει εδω(εγω δηλαδη μονο),ουτε αλλη Σιαδωρα ουτε ουτε ουτε...Toungue

αυτο με την σιαδωρα μου αρεσει πολυ!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαToungueToungue
βασικά εμένα με λένε....
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ........
Μυρτώ
(19-11-2008 03:28 PM)ShinyVaporeon Wrote: [ -> ]βασικά εμένα με λένε....
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ........
Μυρτώ

ε Μυρτώ λένε μία ξαδερφούλα μου! και αν κατάλαβα καλά και την ShinyMew Μυρτώ δε τη λένε;(δεν είναι απόλυτα σίγουρος επιδή το συμπέρασμα το έβγαλα απο οτι γράφεις στο bio σου και οτι η ShinyMew είναι φίλη σου)
(23-11-2008 02:19 PM)Johan Wrote: [ -> ]
(19-11-2008 03:28 PM)ShinyVaporeon Wrote: [ -> ]βασικά εμένα με λένε....
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ........
Μυρτώ

ε Μυρτώ λένε μία ξαδερφούλα μου! και αν κατάλαβα καλά και την ShinyMew Μυρτώ δε τη λένε;(δεν είναι απόλυτα σίγουρος επιδή το συμπέρασμα το έβγαλα απο οτι γράφεις στο bio σου και οτι η ShinyMew είναι φίλη σου)

Μυρτω λεγεται μια συμμαθητρια μου απ το σχολειο.επισης μου θυμησατε τοτε που αυτη ειχε κανει παρτυ στο σπιτι της και εγω με τον αδερφο της (μικρος ειναι) παιζαμε θαρρος ή αληθεια και του πα να σηκωσει μια φουστα απο 1 κοριτσι της επιλογης του.ομως αυτος σαν βλακας που ναι πηγε στη μυρτω και της σηκωσε τη φουστα (ειχε λευκο βρακι)!!!!!!!!ειχε πολυ πλακα!!!
Hajimemashite
Νεκτάριος Big GrinBig GrinBig Grin
εμενα με λενε Αντωνη αλλα οι περισσοτεροι φιλοι μου με φοναζουν τσεχελιδη η τσεχο (απο εκει βγηκε)
Εμενα με λενε Νικο.Καθολου σπανιο αλλα ενταξει
(25-11-2008 08:00 PM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]Hajimemashite
Νεκτάριος Big GrinBig GrinBig Grin

Damnit Νεκτάριο λένε τον θείο μου!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's