Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Κανενας Χρηστος ρε παιδια τελικα υπαρχει ή ειμαι μονο εγω εδω ?
και εγω ειμαι μονο εγω Ιακωβος εδω μεσα!!!!μου φαινεται οτι με ξεχασαται
Εγω πάντως δεν ειμαι ο μόνος Γιάννης (έτσι ελπίζω δηλαδή)
δεν είσαι! υπάρχουν άλλοι τρείς (τουλάχιστον): εγώ, Forty3 και Dialga_Fan
Εμένα με λένε Δεσοξυριβονουκλεοτίδιο, καλά, πλάκα κάνω. Με λένε Ιωάννη. (Όχι Άγιο Ιωάννη, και ούτε με φωνάζουν Ιωάννη, αλλά εαν έβαζα ότι με λένε Γιάννη δε θα έκανα και τόση εντύπωση
)
(Ευκαιρία να αυξήσω τις posts μου)
My name's Bond,James Bond.
Λάθος μπερδεύτηκα.Γιώργο με λένε.
Εγω εχω το πιο σπανιο Γιωτης win win
Εγώ έχω το σπανιότερο όνομα που μπορείσ να βρεις: το κανονικό μου όνομα είναι Χρυσοβαλάντης αλλά επειδή λενε τους δύο παππούδες μου Κώστα έτσι λένε και εμένα
εμενα με λενε Μαρια.....το πιο συνιθησμενο ονομα σε ελλαδα και ισπανια αλλα αν ειχα παρει το ονομα της αλλης μου γιαγιας(θεος χορεστην btw)θα με ελεγαν ξανθη η ξανθιπη lol....
χαχα, αυτό το όνομά της άλλης γιαγιάς με βασάνιζε και μένα...
Εγώ είμαι η Μαρία με τα καφεκίτρινα - για να ξεχωρίζω από τη γνωστή- και οι γονείς μου δεν σκέφτηκαν να μου δώσουν πακέτο με το Μαρία, και το όνομα Ιφιγένεια. Θα μπορούσαν να με λέγαν Μαρένεια, Ιφιρία, Ιφαρία και Ουφαρία, αλλά κατά βάθος πολύ γουστάρω που με λένε σκέτο Μαρία!
Espeon Rene Wrote:θεος χορεστην
btw...: ο Θεός δεν έχει σύνορα, και σίγουρα κάπου θα βρήκε να τη χορέσει....ή μάλλον χωρέσει....mfngbnjtnhj
vaggos-dionisis...spania kai ta dio pisteuw
Egw proth fora apokalyptw thn taftothta mou sto evru koino.Emena me lene Alexandro.Mhn me fwnazete omws etsi giati mporei sto skorp na kanw egw koumanto alla den eimai kai monos mou.Xaxa,eimai kati san Yami Skorp.
Οπως καποιοι απο το forum ηδη γνωριζουν,με λενε Σπυρο.Απ' ο,τι φαινεται ειμαι ο μονος Σπυρος εδω (πλακα-πλακα δεν ειναι τοσο συνηθισμενο οσο νομιζα...)
ήρθε η ώρα που όλοι περιμενατεεε! Θα αποκαλύψω το ονομά μου ,
οπως ειπε και ο mr.skorp :
(09-07-2009 03:34 PM)skorp Wrote: [ -> ]Emena me lene Alexandro.
καποιοι απο δω το ξερουν , ομως επειδη ηταν μεγαλο εγινε Al , σκοτεινιασα ξαφνικα και κολησε και το Dark....
αυτα.
(14-10-2009 10:45 PM)Aldark Wrote: [ -> ]ήρθε η ώρα που όλοι περιμενατεεε! Θα αποκαλύψω το ονομά μου ,
οπως ειπε και ο mr.skorp :
(09-07-2009 03:34 PM)skorp Wrote: [ -> ]Emena me lene Alexandro.
καποιοι απο δω το ξερουν , ομως επειδη ηταν μεγαλο εγινε Al , σκοτεινιασα ξαφνικα και κολησε και το Dark....
αυτα.
Ela re patrioth (akuro i know)!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12