Legendary Pokémon

Full Version: Τα σιαμαία bidoof και το μυστικό του βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Α,και βαλε και καμια rocket launcher μεσα στην ιστορια.Για να παιζει μεγαλη καταστροφη.

Υ.Γ Εγω μανια με τις rocket launchers καταλαβετε με,λολ
ΥΓ2 Παρεπιπτοντως,ωραια η ιδεα με το wall run,μου θυμιζει Prince Of Persia.
Χμ εδώ έχουμε θίξει πολύ σοβαρά θέματα. Αμα όλα αυτά είναι μια προσπάθεια των σκοπιανών για να σατιρίσουν την ελλινικι (σωστα το γραψα) ιστορία και μετά να γλύψουν το κώλο μας και να ρίξουν μίζες στην Μητσοτάκης clan για να μπουν στην Ε.Ε.; Χεστήκαμε.Toungue
ο Γιώργος είχε σκυλοβαρεθεί στο μπουντρούμι. Γύρισε λίγο την ματιά του στην αριστερή γωνία του μπουντρουμιού και πρόσεξε τον σκελετό ενός πεθαμένου ποκεμον, που κρατούσε μια μισοτελειωμένη μπύρα. Ο Γιώργος άρπαξε την μπύρα(ΗΕΙΝΕΚΕΝ) και την ήπιε μονορούφι… «Μπλιαξ, μάλλον είναι ληγμένη.» σκέφτηκε και πέταξε το άδειο μπουκάλι στον τοίχο με δύναμη. <---------- FOR THE WIN! xDDDD

θα ήταν gmto αν έλεγες kamehameha ή μια super επίθεση από κάποιο Anime αντί για beam.
Ναι,θα μπορουσε να λεει:''big-bang attack!''
Χαχαχα,αυτο σημαινει ληγμενη μπυρα.....
Xara-lampos Wrote:Λολ μπιρτς, μου εδωσες ιδεα τωρα xD

Ναι σελεμπι, ειναι το signature move του γιωργου :Ρ

Κοίτα μην κάνεις κλανιά "toxic". xD [Image: heatranan.gif]
fr3quency Wrote:θα ήταν gmto αν έλεγες kamehameha ή μια super επίθεση από κάποιο Anime αντί για beam.

100 times bing bang kamehameha?
wow!Αυτο θα εκανε το clefairy να παει απο'κει που ηρθαν οι αστροναυτες.
ΧΑΧΑΧΑ,xD
Pr. Birch Wrote:100 times bing bang kamehameha?

Και αυτό, αλλά θα ήταν καταστοφικό. Toungue Ή τουλάχιστον Kaioken x 50(x10 είναι το κανονικό Toungue) xD
Ρε ανωριμοι, στο θρεντ μου βρηκατε να σπαμαρετε? :Ρ ssshhh
Re celebi den m'aresei to heatran kai oute amolao......
Parepitpontos poli kalo to part4 ( epeidi eimai ego mesa ) jk
Καλά ντε δεν είπα πως κλάνεις, για οποιονδήποτε το λέω.
whatever Toungue
Kofte to spam re seis. To 3erw oti to spam thread den einai tis modas alla mi to parakanete.
AAAAA DEn paizw...Paw kontra sto katesthmeno ths eftelistikhs k anousias diafhmishs ths heineken(ti eipa pali o dragAreos_-_?) Toungue J/k!e ta spaei to fanfic!Vevaia afou dn paizw egw akomh dn exei k toso endiaferon alla nta3ei...mpaaaxaxaxxaxaaxaxa Toungue
Σκεφτηκα για λογους οικονομιας να ποσταρω απο 'δω και περα το καθε επεισοδιο κανονικα, χωρις παρτ1, παρτ2 και πρασινα αλογα. Οποτε ξαναποσταρω εδω το πρωτο επεισοδιο ολοκληρωμενο.

Κύκλος Πρώτος
Επεισόδιο Πρώτο

Πριν από πολύ καιρό, [Μπορεί αιώνες πριν(μπορεί και χιλιετίες αλλά τέλος πάντων)] όταν η γη άρχισε να κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα προς την εξέλιξη υπήρχαν κάποια αγνώστου ταυτότητας πλάσματα... [Ναι υπήρχαν και τότε πόκεμον! Γιούπιιι!]
Εκείνη την εποχή είχε σχηματιστεί η Βαλκανική χερσόνησος (Κάπως πρόχειρα) και η Ελλάδα μέσα σε αυτή. Δεν είχε πολλά νησιά, βασικά οι Κυκλάδες ήταν ενωμένες και σχημάτιζαν ένα μεγάλο νησί, και η Πελοπόννησος ήταν «κολλημένη» με την Στερεά Ελλάδα. Στη θέση του Ολύμπου υπήρχε ένα ψηλό λοφάκι και εκεί είναι περίπου το σημείο στο οποίο η ιστορία μου παίρνει μέρος
Σε ένα δάσος του τότε Ολύμπου λοιπόν, είχαν φτιάξει τις κατοικίες τους μερικά απ’τα πλάσματα που ανέφερα στην αρχή, κοινώς γνωστά ως «πόκεμον»(Τσσσς πως τα λέω έτσι ρε). Στα νότια ζούσαν οι XNBG.
Ήταν μια φυσιολογική μέρα όταν… κάποιος χτύπησε την πόρτα της καλύβας τους.
«Ποιος είναι?» ρωτάει ο Θάνος καθώς ανοίγει την πόρτα.
«Έλα ρε ο πόκεμαν είμαι, μπορώ να πάω στην τουαλέτα;»
«Α δεν γίνεται…» πήγε να πει ο Θάνος αλλά τον διέκοψε ο Βασίλης
«Όχι ρε ποκεμαν δεν γίνεται να πας στη τουαλέτα, ήταν ο χαρης πριν».
«…Και?»
«Την βούλωσε»
«Οχ, κατάλαβα.»
«Άσε άσε»
«Τέλος πάντων, ήρθα εδώ για να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα» είπε ο ποκεμαν και έδωσε έναν φάκελο στον Θάνο. «Διαβάστε το και μετά ελάτε στο σπίτι μου για λεπτομέρειες.» Μόλις το είπε αυτό άρχισε να τρέχει [Για προφανείς λόγους( Για να πάει στην τουαλέτα για όσους δε το 'πιάσαν.)]
Τότε γυρνάνε εξουθενωμένοι ο Γιώργος με τον Χάρη. Κάθονται για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλοί, ακούνητοι, και ξαφνικά φωνάζουν
«Την ξεβουλώσαμε!»
«Μα… πώς ρε σεις; αφού τη βεντούζα τουαλέτας την ξεχάσατε εδώ»
«Δε θες να μάθεις, πίστεψε με» Είπε ο Χάρης με ένα σοβαρό αλλά κάπως χιουμοριστικό ύφος.
Τότε, έτσι στα καλά καθούμενα, ακούγεται από έξω σαν από μεγάφωνο:
«ΑΣΤΥΝΟΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΡΕ %#*$*#$*%#*$!»
Κάπως αγχωμένοι οι ήρωες μας βγαίνουν έξω, με τα χέρια πίσω από τη πλάτη (Πως άνοιξαν την πόρτα τώρα ένας dragar_-_ ξέρει)
Εκείνη την στιγμή αντικρίζουν κάτι και μένουν σα κολόνες πάγου. Περίπου σε ακτίνα 30 μέτρων από την καλύβα τους, έχουν εγκατασταθεί κάτι μπατσόνια (Που όλοι σημάδευαν με κάτι m4 από κοντά, και οι από μακριά με κάτι sniper), με τανκς, περιπολικά, ελικόπτερα ψηλά στον αέρα, και ένα ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες. Κατευθείαν μόλις βγήκαν από την καλύβα οι XNBG, ένας μπάτσος με ντουντούκα φώναξε
«ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ»
«Ρε τι λέει αυτός ο μάπας?» ρώτησε ο Γιώργος
«Ε, μάλλον κάνετε λάθος, μπείτε μέσα αν θέλετε να δείτε ότι δεν κρατάμε κανέναν όμηρο» είπε ψύχραιμα ο Θάνος.
«Ούτε Ηρόδοτο, χάχα» είπε ο Χάρης προσπαθώντας να κάνει ένα αστείο που τελικά ήταν πολύ μεγάλο “fail”
«μπαχαχα» έκανε ειρωνικά ο Βασίλης.
«Οουπς, μάλλον λάθος κάναμε, μας συγχωρείτε» είπε ο μπάτσος με την ντουντούκα και σε καμπόσα κλάσματα δευτερόλεπτων όλοι οι μπάτσοι και τα τανκς και τα περιπολικά και τα ελικόπτερα εξαφανίστηκαν. Έμεινε μόνο το ποδήλατο (Που έχει βοηθητικές ρόδες) . Από περιέργεια οι XNBG πήγαν κοντά. Όταν έφτασαν σε μια απόσταση περίπου 29 εκατοστών, 19 χιλιοστών και 5 δωδέκατα του χιλιοστού μακριά από το ποδήλατο, άκουσαν έναν χαρακτηριστικό ήχο (μπιπ-μπιπ-μπιπ) που ο ρυθμός του γινόταν όλο και πιο γρήγορος. ΟΜΙΤΖΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ! «ΜΠΑΜ!» ακούστηκε, έγινε μια μεγάλη έκρηξη που σήκωσε καπνό σε σχήμα μανιταριού ίσα με 10 μέτρα, και οι πρωταγωνιστές μας πετάχτηκαν 20 μέτρα 6 εκατοστά 57 χιλιοστά και 5 κλάσματα του χιλιοστού μακριά από το σημείο της έκρηξης. Τότε τα μπατσόνια από το πουθενά πάλι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων εμφανίζονται και είναι πάνω από τους ήρωες μας, σημαδεύοντας τους με όπλα, με το ένα δάχτυλο στην σκανδάλη και το άλλο στην μύτη.
Τελικά οι XNBG δε τόλμησαν να αντισταθούν, και έτσι οι “μπάτσοι” τους οδήγησαν σε ένα ψηλό άσπρο κτίριο. Το κτίριο είχε μπροστά του ένα μεγάλο μπλε γυαλιστερό φωτεινό (μάλλον neon) «Γ». Οπότε οι ήρωες μας κατάλαβαν ότι οι μπάτσοι αυτοί ήταν μαϊμού (Δηλαδή ψεύτικοι), κανονικά ήταν μέλη της ομάδας «Γαλακτώδες» (Ναι, έτσι ήταν το όνομα της Team Galactic τότε). Αυτά τα μέλη της ομάδας Γαλακτώδες που λέτε, οδήγησαν τους XNBG στο μπουντρούμι τους, και έβαλαν δυο μποντιμπιλνταράδες μπόντιγκιαρντ να τους φυλάνε για να μη ξεφύγουν.
«Τι να θέλουν άραγε αυτή τη φορά?» αναρωτήθηκε ο Θάνος.
«Μάλλον θα θέλουν να μας κάνουν μήνυση επειδή είμαι *κολοκύθι*» είπε ο Βασίλης.
«…*Μπροοουπ*» έκανε ο Γιώργος.
«Καλά, τέλος πάντων, επειδή βαριέμαι λέω να την κάνουμε» πρότεινε ο Χάρης
«Ωραία, έχω βρει ένα σχέδιο.» είπε ο Θάνος.
«Λέγ’»
«Ο Βασίλης θα βγει από το κτίριο και θα φέρει βοήθεια για να αποδράσουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να αποσπάσει την προσοχή των μποντιμπιλνταράδων»
«Ρε μάπα πως θα βγει από το κτίριο ο Βασίλης;»
«Αφου είναι Γκένγκαρ ρε»
«Και γιατί πρέπει να αποδράσουμε τώρα και όχι αργότερα;» ρώτησε ο Βασίλης
«Επειδή πρέπει να έχουμε αποδράσει πριν ξεκινήσει το δεύτερο επεισόδιο ρε.» Ειπε ο Χαρης.
«Καλά, θα σας το κάνω και αυτό το χατίρι. Αλλά εγώ λέω την προσοχή των φυλάκων να την αποσπάσουν ο θάνος και ο χάρης αλλιώς δε παίζω.»
«Ε, τι λε ρε μάπα, και εγώ τι θα κάνω όλη την ώρα στο μπουντρούμι;»
«Θα μετρας προβατακια»
«Δε πειράζει Γιώργο… άντε ρε, εσύ θα είσαι εδώ πέρα χαλαρά ενώ εμείς θα κάνουμε όλη τη δουλεία, θα 'πρεπε να χαίρεσαι. Άλλωστε ένας από ‘μας πρέπει να μείνει ξεκούραστος για ώρα ανάγκης.» είπε ο Θάνος
«Καλά οκέι, κάντε τη δουλεία σας, θα σας περιμένω εδώ. Μάπες...»
Καθώς ο Θάνος σκεφτόταν έναν τρόπο με τον οποίο θα κατάφερναν να αποσπάσουν την προσοχή των μποντιμπιλνταράδων ο Βασίλης ήδη είχε φύγει από το μπουντρούμι. Έτσι όπως ήταν ήσυχοι ο Χάρης δεν άντεξε άλλο, είχε βαρεθεί εντελώς και ήθελε να φύγει απ’ κει
«Ε ψιτ, εσείς με το κεφάλι» είπε ο Χάρης δείχνοντας προς τους μποντιμπιλνταράδες
«Τι θες?» Είπε το ένα απ’ τα δυο Machoke
«Εγώ κι ο Θάνος κατουριόμαστε εδώ και πολύ ώρα και αν δε θέλετε να πλημμυρίσει ο τόπος από τα κάτουρα καλά θα κάνετε να μας αφήσετε να πάμε στη τουαλέτα τώρα αμέσως»
«Αν κάνετε καμιά βλακεία θα πέσει άγριο ξύλο, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?»
«Εντάξει»
Οι μποντιμπιλνταράδες πέρασαν χειροπέδες στον Θάνο και το χάρη, και τους οδήγησαν στην τουαλέτα.
«Ξέρεις τι κάνεις ρε?» ψιθύρισε ο Θάνος στον χάρη
«Εγώ? Να ξέρω τι κάνω? Χάχα»
«…» έκανε ο Θάνος (Και τώρα παίζει το γνωστό «τριζόνι sound»)
«Ρε εγώ έχω αποδράσει εδώ πάνω από 50 φορές τα ξέρω απ’ έξω λέμε. Όταν σου πω ‘ΤΩΡΑ’ θα αρχίσουμε να τρέχουμε»
«ότι πεις…» είπε κάπως δύσπιστα ο Θάνος.
Συνέχισαν να προχωράνε, με τους μποντιμπιλνταράδες από πίσω τους, για 2 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα ακόμη όταν ξαφνικά ψιρυρίζει στο αυτί του Θάνου ο χάρης
«τώρα!»
«Μα τι λες, τι θα κάνουμε?!»
«αυτοσχεδίασε» είπε ο χάρης, και άρχισε να τρέχει. Ο Θάνος έκανε μια ανάποδη τούμπα στον αέρα και εμφανίστηκε πίσω από τον αριστερό μποντιμπιλνταρά, και τoν γέμισε στα shuriken. Ο δεξής έβγαλε ένα m4 και άρχισε να πυροβολεί τον χάρη, ο οποίος έκανε ελιγμούς με wall run για να αποφύγει τις σφαίρες, όταν έφτασε σε μια απόσταση 4 μέτρων έκανε ice shard και ακινητοποίησε τον μποντιμπιλνταρά. Για κακή τους τύχη όμως έτυχε να περνάει ένα μέλος της ομάδας Γαλακτώδες και ενεργοποίησε τον συναγερμό.
Meanwhile… ο Γιώργος είχε σκυλοβαρεθεί στο μπουντρούμι. Γύρισε λίγο την ματιά του στην αριστερή γωνία του μπουντρουμιού και πρόσεξε τον σκελετό ενός πεθαμένου ποκεμον, που κρατούσε μια μισοτελειωμένη μπύρα. Ο Γιώργος άρπαξε την μπύρα(ΗΕΙΝΕΚΕΝ) και την ήπιε μονορούφι… «Μπλιαξ, μάλλον είναι ληγμένη.» σκέφτηκε και πέταξε το άδειο μπουκάλι στον τοίχο με δύναμη. Τότε άρχισε να γίνεται ένας σιγανός σεισμός που όλο και πιο πολύ δυνάμωνε. ΜΠΟΥΠ, ακούστηκε, και ο τοίχος γκρεμίστηκε. Σηκώθηκε πολύ σκόνη, όταν έφυγε φάνηκε η φιγούρα ενός πόκεμον. Ήταν ένα μεγάλο, καμένο και ψηλό σνόρλαξ, που το όνομα του είναι Στράτος.
Εντωμεταξύ ο Θάνος με τον Χάρη χώθηκαν στον αεραγωγό. Σερνόντουσαν, σερνόντουσαν, ώσπου σε μια στιγμή δεν αντέχει το βάρος και των δυο μαζί (Ο Θάνος φταίει!!) και ο αεραγωγός σπάειιιιι, και πέφτουν πάνω στον Βασίλη, Γιώργο και Στράτο που τύχαινε εκείνη τη στιγμή να έτρεχαν από εκεί. Συγκεντρώνονται μαζί και πάνε να βγούνε έξω, ΟΤΑΝ, ένας τεράστιος μποντιμπιλνταράρας εμφανίστηκε, με τέσσερα χέρια, και μύες μεγαλύτερους και από του σφατζενέγκερ!
«Ως εδώ ήτανε» είπε ο Machamp, καθώς μια σταγόνα ιδρώτα κύλησε πάνω στο γυμνασμένο κορμί του (τσσσς έγραψα)
«Ε, κάτι έχεις στις μασχάλες σου» είπε ο Βασίλης. Ο Μάτσαμπ σήκωσε το χέρι του να δει, και λιποθύμησε από την βρώμα. Τότε οι ήρωες μας κατάφεραν να αποδράσουν από το κτίριο.
Την ώρα που έφευγαν, είδαν κάτι φωτεινό να έρχεται από τον ουρανό και να σκάει με δύναμη μπροστά τους. Ήταν ένα Clefairy, που σηκώθηκε κάπως ζαλισμένο από την πτώση του, και είπε:
«Ε… ε… με έστειλαν να σας π..π...πω, ότι.. πρε...πρέπει...»
«Ε άντε πες το επιτέλους…!» είπε ο Βασίλης.
Η κοιλιά του Γιώργου άρχισε να βγάζει περίεργους ήχους, σαν να πείναγε πάρα πολύ. Τότε… κάνει ένα επικό ρέψιμο τεραστίων διαστάσεων (Που μάλλον αιτία ήταν η ληγμένη Heineken), το ρέψιμο ήταν τόσο δυνατό που πείρε σχήμα beam, και κατευθυνόταν προς το Clefairy, και… ΜΠΑΜ το πέτυχε στην μάπα.
«Αυτό που τώρα μόλις παρακολουθήσατε ήταν DragonBreath αλά George7» είπε ο Γιώργος υπερήφανα.
«Ρε βλάκα, το σκότωσες» είπε ο Θάνος όταν πήγε κοντά στο Clefairy.
«Οοοούπς…» έκανε ο Γιώργος.
Τότε εμφανίστηκαν από τον διάστημα κάποιοι Ρώσοι αστροναύτες από το μέλλον, και έδωσαν βραβείο στον Γιώργο λέγοντας πως κυνηγούσαν αυτόν τον ‘εξωγήινο’ εδώ και πολλά χρόνια.
Είχε πέσει η νύχτα, και έτσι οι XNBG αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του πόκεμαν επιτέλους.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's