07-08-2008, 01:27 PM
07-08-2008, 01:34 PM
ε νταξ εσεις οι συμπρωταγωνιστες θα ειστε στον δευτερο κυκλο πιο active ξερω γω
02-09-2008, 10:22 AM
Επρεπε να ειχες δει την μηχανη απο το EBay. Εγω που την εχω σπιτι μου τι να πω
04-10-2008, 11:10 PM
Επεισοδιο Έκτο
+14 Μονο. Κακιες ανορθογραφες λεξεις και τετοια(oχι τπτ σπουδεο απλα μ'αρεσουν τα σποιλερ ταγκ) (Click to View)
Οι ήρωες μας οι φοβεροί και γαματοι, με πιο γαματο τον Χάρη πάντα, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του ποκεμαν για να τον ρωτήσουν τι είναι αυτή η μυστηριώδες γυαλιστερή περίεργη στρογγυλή άκυρη μπάλα που μοιάζει πέτρινη. Καθώς πήγαιναν είδαν τον ποκεμαν να είναι μπροστά από έναν βράχο και τον ερωτάνε δείχνοντας του την μυστηριώδες γυαλιστερή περίεργη στρογγυλή άκυρη που μοιάζει πέτρινη, μπάλα :
Χ: Ρε μλκ σκοτώσαμε ένα υπερδυνατο charizard που ήταν n00bιδι και όταν πέθαινε εξαφανίστηκε και στην θέση του ξεφύτρωσε αυτή η πέτρα
Π: Χεστηκα. Οπ εσις ειστε? Τι γηνεται?
Χ: Ρε μλκ σκοτωσαμε ενα υπερδυνατο charizard που ηταν n00bιδι και οταν πεθενε εξαφανηστηκε και στην θεση του ξεφυτρωσε αυτη η πετρα
Π: Χμμ, για να δο. Ομιτζι, αποκλειετε! Αυτο ειναι με dark dragonstone!11!111!
Χ: ΓΚΑΣΠ.
Θ: ΟΣΝΑΠ.
Β: Τι είναι αυτό?
Γ: *Ρεύεται*
Π: ειναι μια πετρα απο τις 7 που ηπαρχουν αυτου του ειδους νωμιζω που αν συγκαιντροθουν μαζι δινουν μια συγκλονηστηκη δυναμη, που ουτε εγω δεν μπορω να φανταστο. Αιπισης αυτη ειναι η dark dragostone of fire.
Χ: Α ναι ρε συ, κάνουμε μια μεγάλη συνάντηση αύριο στην κεντρική πλατεία, θα έρθεις?
Π: Εξαρτατε.
Χ: Θα έχουμε τέρμα τα ηχεία παίζοντας ότι τραγούδια θες. Και μεγκαντεθ.
Π: ...
Θ: Θα έχει και ramen και tofu. Και σουβλάκια.
Π: Χμμμ...
Β: Πολλά σουβλάκια.
Π: !
Π: Οκ θα έρθω.
Την επόμενη νύχτα...
ΧΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤ 1 Ν0000ΜΠΣ
... τζεη κεη βασικά τέσπα λολ ετς.
Γ: Ξύπνα ρε μλκ.
Χ: wtf, τι μέρα είναι?
Γ: λολ.
Χ: τι ώρα είναι η συνάντηση?
Γ: χθες στις 10 χ0αχ0αχα0χ0αχ0αχ0αχ0α
Χ: ****. Έγινε τπτ σημαντικό? - είπε ο Χάρης καθώς κοίταζε κάτι πληγές στο πόδι του
Γ: χάχα τπτ δε θυμάσαι ε? Φόρεσες καπέλο το γεμάτο με ραμεν πιάτο σου στο κεφάλι του Στρατού.
Χ: *Φλασμπακ*. Χμμ, μάλλον θα το ευχαριστήθηκα αυτό.
Θ: Ρε σεις, είδε κανείς το σενάριο?
ΧΓ: ?
Θ: Δε βρίσκω πουθενά το σενάριο του επεισοδίου, δε ξέρω τι σκατά θα κάνουμε σήμερα
Γ: Θα το έφαγε ο Στράτος
Χ: Χμμ, ποιος φτιάχνει το σενάριο συνήθως?
ΓΘ: ΕΣΥ
Χ: damn I suck. Τεσπα, έχω μια ιδέα. Θα εφαρμόσουμε σε σχέδιο κάτι φοβερό. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα απ’ολους.
Γ: Τι?
Χ: ΤΙΠΟΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Β: Βρήκα το σενάριο
ΧΓΘ: -_-“
Και τότε.....
?: ΟΥΓΚΡΑΑΑΓΚ
XNBG: o.o
?2: ΟΥΓΚΑΟΥΓΚΑΟΥΓΚΑ
XNBG: wtf
?3: ΚΟΑΚΑΟΚΟΑΚΑΟ
ΘΓΒ: ...
Χ: :x
?4: ΟΥΓΚ
ΘΒ: ΟΥΓΚ
?5: ηεψνθαςφνπθαεγςφπεγν
?6: ΦΡΗ ΠΡ0Ν ΠΛΞ ΑΣΦΓΛΟΛ
Χ: Αυτά σαν spambot ακούστηκαν
Θ: Indeed.
Χ: Wtf πάντως, 6 bosses μαζί?!?! Ποιος βαρεμένος γράφει το σενάριο?
ΘΓΒ: ΕΣΥ
Χ: Χμμ, σκατα βγαίνει. Είστε να σκοτώσουμε αυτά και τέλος ο κύκλος?
Β: Αμέ
Χ: Άντε fiends. Σκοτωθείτε.
Fiends: ΑΚΞΣΟΦΑΣΚΞΣΔΟΞΑΝΔΑΚΞΛΣΝ΅ΨΗΑΕ΅ΝΨΘΦΛΡΨΛΑΕΘΦΓΝΨΦΑΣΚΓΝΔΣΣΥΣΤΕΜ ΕΡΡΟΡ
Χ: Μάλλον θα πρέπει να τα σκοτώσουμε κανονικά πάλι.
Θ: Σκατ. Πάμε εγώ κι ο Βασίλης τα 3 στα αριστερά και εσύ με τον Γιώργο τα 3 δεξιά. Ο τελευταίος κερνά πίτσες
Γ: Εσείς δλδ
Τα τρία fiends από αριστερά ήταν, ένα wailrein, ένα κινγκντρα, και ένα καμπουτοψ.
Τα αλλά τρία fiends από τα δεξιά τώρα, ήταν, ένα στυλιξ, ενα σαηθερ, και ενα σκελετινο αεροντακτυλ (Why do I always get the hax? :Ρ) Και για να πουμε και μια σοβαρη ατακα τωρα
Χ: Μας προκαλειτε σε μαχη? Αυτο ειναι σαν να προσκαλειτε τον ιδιο σας τον θανατο!
Β: Fail
Χ: Ρε μλκ σκοτώσαμε ένα υπερδυνατο charizard που ήταν n00bιδι και όταν πέθαινε εξαφανίστηκε και στην θέση του ξεφύτρωσε αυτή η πέτρα
Π: Χεστηκα. Οπ εσις ειστε? Τι γηνεται?
Χ: Ρε μλκ σκοτωσαμε ενα υπερδυνατο charizard που ηταν n00bιδι και οταν πεθενε εξαφανηστηκε και στην θεση του ξεφυτρωσε αυτη η πετρα
Π: Χμμ, για να δο. Ομιτζι, αποκλειετε! Αυτο ειναι με dark dragonstone!11!111!
Χ: ΓΚΑΣΠ.
Θ: ΟΣΝΑΠ.
Β: Τι είναι αυτό?
Π: ειναι μια πετρα απο τις 7 που ηπαρχουν αυτου του ειδους νωμιζω που αν συγκαιντροθουν μαζι δινουν μια συγκλονηστηκη δυναμη, που ουτε εγω δεν μπορω να φανταστο. Αιπισης αυτη ειναι η dark dragostone of fire.
Χ: Α ναι ρε συ, κάνουμε μια μεγάλη συνάντηση αύριο στην κεντρική πλατεία, θα έρθεις?
Π: Εξαρτατε.
Χ: Θα έχουμε τέρμα τα ηχεία παίζοντας ότι τραγούδια θες. Και μεγκαντεθ.
Π: ...
Θ: Θα έχει και ramen και tofu. Και σουβλάκια.
Π: Χμμμ...
Β: Πολλά σουβλάκια.
Π: !
Π: Οκ θα έρθω.
Την επόμενη νύχτα...
ΧΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤ 1 Ν0000ΜΠΣ
... τζεη κεη βασικά τέσπα λολ ετς.
Γ: Ξύπνα ρε μλκ.
Χ: wtf, τι μέρα είναι?
Γ: λολ.
Χ: τι ώρα είναι η συνάντηση?
Γ: χθες στις 10 χ0αχ0αχα0χ0αχ0αχ0αχ0α
Χ: ****. Έγινε τπτ σημαντικό? - είπε ο Χάρης καθώς κοίταζε κάτι πληγές στο πόδι του
Γ: χάχα τπτ δε θυμάσαι ε? Φόρεσες καπέλο το γεμάτο με ραμεν πιάτο σου στο κεφάλι του Στρατού.
Χ: *Φλασμπακ*. Χμμ, μάλλον θα το ευχαριστήθηκα αυτό.
Θ: Ρε σεις, είδε κανείς το σενάριο?
ΧΓ: ?
Θ: Δε βρίσκω πουθενά το σενάριο του επεισοδίου, δε ξέρω τι σκατά θα κάνουμε σήμερα
Γ: Θα το έφαγε ο Στράτος
Χ: Χμμ, ποιος φτιάχνει το σενάριο συνήθως?
ΓΘ: ΕΣΥ
Χ: damn I suck. Τεσπα, έχω μια ιδέα. Θα εφαρμόσουμε σε σχέδιο κάτι φοβερό. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα απ’ολους.
Γ: Τι?
Χ: ΤΙΠΟΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Β: Βρήκα το σενάριο
ΧΓΘ: -_-“
Και τότε.....
?: ΟΥΓΚΡΑΑΑΓΚ
XNBG: o.o
?2: ΟΥΓΚΑΟΥΓΚΑΟΥΓΚΑ
XNBG: wtf
?3: ΚΟΑΚΑΟΚΟΑΚΑΟ
ΘΓΒ: ...
Χ: :x
?4: ΟΥΓΚ
ΘΒ: ΟΥΓΚ
?5: ηεψνθαςφνπθαεγςφπεγν
?6: ΦΡΗ ΠΡ0Ν ΠΛΞ ΑΣΦΓΛΟΛ
Χ: Αυτά σαν spambot ακούστηκαν
Θ: Indeed.
Χ: Wtf πάντως, 6 bosses μαζί?!?! Ποιος βαρεμένος γράφει το σενάριο?
ΘΓΒ: ΕΣΥ
Χ: Χμμ, σκατα βγαίνει. Είστε να σκοτώσουμε αυτά και τέλος ο κύκλος?
Β: Αμέ
Χ: Άντε fiends. Σκοτωθείτε.
Fiends: ΑΚΞΣΟΦΑΣΚΞΣΔΟΞΑΝΔΑΚΞΛΣΝ΅ΨΗΑΕ΅ΝΨΘΦΛΡΨΛΑΕΘΦΓΝΨΦΑΣΚΓΝΔΣΣΥΣΤΕΜ ΕΡΡΟΡ
Χ: Μάλλον θα πρέπει να τα σκοτώσουμε κανονικά πάλι.
Θ: Σκατ. Πάμε εγώ κι ο Βασίλης τα 3 στα αριστερά και εσύ με τον Γιώργο τα 3 δεξιά. Ο τελευταίος κερνά πίτσες
Γ: Εσείς δλδ
Τα τρία fiends από αριστερά ήταν, ένα wailrein, ένα κινγκντρα, και ένα καμπουτοψ.
Τα αλλά τρία fiends από τα δεξιά τώρα, ήταν, ένα στυλιξ, ενα σαηθερ, και ενα σκελετινο αεροντακτυλ (Why do I always get the hax? :Ρ) Και για να πουμε και μια σοβαρη ατακα τωρα
Χ: Μας προκαλειτε σε μαχη? Αυτο ειναι σαν να προσκαλειτε τον ιδιο σας τον θανατο!
Β: Fail
05-10-2008, 10:12 AM
Τςςςςςςς. Με πορωσες ( οκ οχι και τοσο ασχημα αλλα μια χαρα ηταν αν εξαιρεσουμε οτι βγηκαν τα MAGIC ENGLISH WHOOOOO HOOOOOO !!!!!111111 ) end spam κυριολεκτικα γ α μ α τ ο
25-11-2008, 09:58 PM
Έκτακτο Bonus Επεισόδιο επιβράδυνσης της βλακείας που λέγεται "τα σιαμαία bidoof μπλαμπλα κτλ."
Η παρακάτω ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κάποια ονόματα και σκηνικά άλλαξαν για να προστατευτούν οι αθώοι και για να μοιάζει πιο γαματο.
ΤΕΛΟΣ
--
φαίνεται οτι δεν είχα τι να κάνω, ε? Επισης παιζει να ειχα γραψει μια παρομοια εκθεση στην τεταρτη δημοτικου.
Η παρακάτω ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κάποια ονόματα και σκηνικά άλλαξαν για να προστατευτούν οι αθώοι και για να μοιάζει πιο γαματο.
Spoiler (Click to View)
Η ιστορία μας ξεκινάει στις φυλακές υπέρτατης προστασίας του Όλυμπου. Οι πιο κακοί των κακών των χειρότερων και χαριτωμένων κακών βρίσκονταν εκεί. Ήταν Τετάρτη που λέτε, σε αυτές τις φύλακες. Το σημερινό βασανιστήριο ήταν το κλασσικό 23-ωρο καθίσματος ακούγοντας κάποιον να μιλεί με αργή φωνή. Ο Χαρα....κωμενος Τάκης δεν παίζει σε αυτήν την ιστορία. Υποφέρει. Τώρα είχε αρχίσει την προθέρμανση πριν το μεγάλο βασανιστήριο, δηλαδή κοιμόταν, όταν.... "ΑΗ ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΜΠΕΗΜΠΗ[...]" το πρωινό ξύπνημα-βασανιστήριο άρχισε. Ο Τάκης πήγε στην αίθουσα κατάποσης βοθριασμενων υγρών, πήρε την κούπα με λάσπη που του δωσανε, και την πίνει μονορούφι (Wow, άλλαξα χρόνο χωρίς να το πάρω είδηση). Και προχωρά προς την αίθουσα των υπολογιστών και παιχνιδιών. Μετά θυμήθηκε ότι αυτό δεν υπάρχει, και βάδισε προς την βασική αίθουσα του μεγάλου βασανιστηρίου. Κάθισε στην καρέκλα (Η οποία είχε πάρει το σχήμα του σώματος του μετά από τόσο κάθισμα εκεί) και πηρέ μια βαθιά ανάσα. Μετά, για κακή του τύχη, ξέχασε να αναπνεύσει και πέθανε. Όταν το κεφάλι του έπεσε πάνω στο θρανίο έκανε έναν χαρακτηριστικό ήχο.
Βασανιστής: ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ?!
Κάποιος-άκυρος: Ο Τάκης!
Τότε ο βασανιστής πήγε στην καρέκλα όπου ήταν το πτώμα του Τάκη
Βασανιστής: Τάκη, θανατική ποινή.
Τότε όπως καθόταν ο Μήτσος κοίταζε κατατρομαγμένος τον Βασανιστή, έπεσε ένας τεράστιος βράχος μέσα στην αίθουσα και τους σκότωσε όλους.
Γιγάντια Γυναίκα: Μπομπο! σου είπα να μην πετάς πετραδάκια όπου να 'ναι
Γιγαντο-ηλίθιο: Συγγνώμη μαμά, δε θα το ξανακάνω.
Τότε καθώς γυρναγε σπίτι ο Μπομπος έκανε ένα άλμα που δημιούργησε μια δυνατή δόνηση στα υπόγεια στρώματα της γης.
Γιγαντο-ηλίθιο: Οχ, ελπίζω να μην ξύπνησα το γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα.
και ξάφνου! ένα γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα εμφανίστηκε
Σκουλήκι: ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?
Γίγαντο-ηλίθιο: Όχι
Σκουλήκι: Α, οκ.
Είπε το γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα, και έσκαψε μια τρυπά και μπήκε μέσα. Καθώς έμπαινε όμως ξέχασε να κλείσει την είσοδο, με αποτέλεσμα το μάγμα να βγει από κει σαν σιντριβάνι. Όλος ο κόσμος πλημμύρισε και όλοι πέθαναν, εκτός από τα πουλιά που κατάφεραν να αναπτύξουν πνευμονια που εισπνέουν τίποτα, δηλαδή το αέριο που υπάρχει στο διάστημα. Και τότε δημιουργήθηκε αυτό που είχε αναρωτηθεί κάποτε κάποιος αν μπορεί να γίνει. Μια γιγαντιαία μαύρη τρυπά εμφανίστηκε και ρούφηξε το σύμπαν.
Βασανιστής: ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ?!
Κάποιος-άκυρος: Ο Τάκης!
Τότε ο βασανιστής πήγε στην καρέκλα όπου ήταν το πτώμα του Τάκη
Βασανιστής: Τάκη, θανατική ποινή.
Τότε όπως καθόταν ο Μήτσος κοίταζε κατατρομαγμένος τον Βασανιστή, έπεσε ένας τεράστιος βράχος μέσα στην αίθουσα και τους σκότωσε όλους.
Γιγάντια Γυναίκα: Μπομπο! σου είπα να μην πετάς πετραδάκια όπου να 'ναι
Γιγαντο-ηλίθιο: Συγγνώμη μαμά, δε θα το ξανακάνω.
Τότε καθώς γυρναγε σπίτι ο Μπομπος έκανε ένα άλμα που δημιούργησε μια δυνατή δόνηση στα υπόγεια στρώματα της γης.
Γιγαντο-ηλίθιο: Οχ, ελπίζω να μην ξύπνησα το γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα.
και ξάφνου! ένα γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα εμφανίστηκε
Σκουλήκι: ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?
Γίγαντο-ηλίθιο: Όχι
Σκουλήκι: Α, οκ.
Είπε το γιγαντιαίο ραδιενεργό πρασινωπό σκουλήκι που ζει στο κατώτερο στρώμα της γης μετά το μάγμα, και έσκαψε μια τρυπά και μπήκε μέσα. Καθώς έμπαινε όμως ξέχασε να κλείσει την είσοδο, με αποτέλεσμα το μάγμα να βγει από κει σαν σιντριβάνι. Όλος ο κόσμος πλημμύρισε και όλοι πέθαναν, εκτός από τα πουλιά που κατάφεραν να αναπτύξουν πνευμονια που εισπνέουν τίποτα, δηλαδή το αέριο που υπάρχει στο διάστημα. Και τότε δημιουργήθηκε αυτό που είχε αναρωτηθεί κάποτε κάποιος αν μπορεί να γίνει. Μια γιγαντιαία μαύρη τρυπά εμφανίστηκε και ρούφηξε το σύμπαν.
--
φαίνεται οτι δεν είχα τι να κάνω, ε? Επισης παιζει να ειχα γραψει μια παρομοια εκθεση στην τεταρτη δημοτικου.
20-12-2008, 12:52 AM
Αγνοώντας το από πάνω ποστ, συνεχίζω την ιστορία μου κανονικά
Κύκλος 2
Επεισόδιο-μαντέψτε-ποιο
?: Νοτ σόου φαστ ;]
Είπε μια blurry και σκοτεινή και λίγο μικρή στο μέγεθος φιγούρα που πετάχτηκε απότομα στο κέντρο της πεδιάδας, και πέταξε στο έδαφος μια περίεργη σφαίρα, και.... «ζβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(μετα από πολλά «ι»...) ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν» ήχησε(?) στα αυτιά όλων όσων ήταν στην πεδιάδα. Αυτόν τον υπέρηχο ακολούθησε μια εκθαμβωτική λάμψη, ή όποια ήταν εκθαμβωτική και λαμπερή, λάμψη. Κάποιοι έκρυβαν τα μάτια τους, κάποιοι τα αυτιά τους, ο Γιώργος ρεύτηκε, ότι να ‘ναι κατάσταση, όπως και όλο το κωλοφάνφικ! Αυτή η λάμψη τύφλωσε τους πάντες, τα έβλεπαν όλα άσπρα, σε κάποια φάση αυτή η ασπρίλα, που ήταν άσπρη, άρχιζε να φεύγει.... Όλα φαινοντουσαν φυσιολογικά, όμως, όλοι οι ήρωες μας είχαν μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μέρος!
Που μεταφέρθηκε ο κύριος ήρωας μας? Θα το μάθετε....
Τωρα.
Εκτος αν βαριεστε τοσο πολυ οσο εγω ωστε να μην το διαβασετε. Εγω αυτο θα εκανα παντως.
Χ: Ε, πού πηγατε ολοι ρεεεεεεεε.
Ειπε ο Χαρης με ενα βαριεστημενο υφος απογνωσης και ηλιθιοτητας. Μετα εβγαλε το DS, και ανοιξε το Σύστημα Γεωγραφικού Προσανατολισμού (πως το έκανα το gps έτσι...) και τι να δει. Ήταν.... Εκεί που ήταν και πριν. Και όμως, του φαινόταν πολύ διαφορετικό το τοπίο, παντού ψηλές πολυκατοικίες η μια κοντά στην άλλη, κάτι περίεργα οχήματα, έναν να σκαλίζει την μύτη του (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ)...
Χ: Μισό λεπτό...
Σκέφτηκε ο Χάρης, άνοιξε το DS πάλι, και είδε την ημερομηνία.
X: WTF?! 1994μ.Χ. ??? Ποιος είναι ο Χ. καταρχήν? Χάρης? Μισό λεπτό, αν είμαι στο 1994μ.Χ., εκτός του ότι είμαι στην περίοδο των ορίων της εξάρτησης των ανθρώπων από τα computer, αυτό σημαίνει ότι...
?: Γουατ ντα?
είπε ένας τύπος με ογκώδες κεφάλι γεμάτο σπυράκια και εξυπνάδα
Χ: Ω ΘΕΟΙ, Ο ΦΛΟΡΙΑΝ!
Φ: Γιο μα κρεζυ νιγκα
Χ: ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ! Γι'αυτο είναι ρησπεκτ
Φ: Ρε συ, οι φτέρνες είναι καραφλές!
Χ: ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φ: Τεσπα lol. Άκουσα ότι στάλθηκες στο μέλλον απ-
Χ: Θα υπογράψεις στο μπλουζάκι μου? Μισό λεπτό, μπλουζάκι?
?: Σκάσε ρε κατεστραμμένε!
Είπε μια μπάσα και βαριεστημένη φωνή, που ήταν βαριεστημένη και μπάσα, φωνή, από μακριά. Ήταν ο νεκροθανασης, ο βασανιστής των καραφλών.
Ν: Πω ρε βλακα είδα έναν αυγό στο δρόμο και με έπιασαν τα γέλια ρε, πως κυκλοφορούν έτσι με την καράφλα ρε οι ν00μπαδες, ρε? Ρε.
?: Βλακα παλιοφυτουλα, γαμω τα κλαδια σου μέσα, ήμουν στον ελίτ ρε και έκανα χεηστ.
Χ: Χεηστηκα
αποκρίθηκε ο Χάρης σε ένα γνώριμο πρόσωπο. Ήταν ο Τολεκ, ένας αυθεντικός πατατούκας που είναι ενάντια στους φυτουλες.
Τ: Δε το λέω σε σένα ρε φυτε, Θανάση πήρα ντιμπι συν τριάντα μόνο με 30 ελες
Χ: 30 ελιές?
Τ: 30 ΕΛΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΑΟΧΑΟΧΑΧΟΑΧ
?: Έλεος
Είπε ο σοβαρός της παρέας, ο μόνος που έχει στίγματα εγκέφαλου μέσα στο κεφάλι του. Ο Γρηγόρης.
Γ: Ρε μάπες, από που ξεφυτρώσατε όλοι?
Χ: Ωπ Γιώργο, από τον πρώτο κύκλο των μπιντουφ είσαι?
Γ: Ναι, κι εγώ μεταφέρθηκα εδω ρε μάπα.
Χ: Α οκ. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μοιάζεις με άνθρωπο.
Γ: Ναι, κι εσύ.
Χ: Ωραία, επιτέλους θα χεζουμε σαν άνθρωποι!! Κυριολεκτικά!
Μλκια ε? Χεστηκα, για μένα το γράφω. Το ότι έβαλα βρισιές για να δω αν το διαβάζει κανείς είναι άλλο θέμα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Κύκλος 2
Επεισόδιο-μαντέψτε-ποιο
?: Νοτ σόου φαστ ;]
Είπε μια blurry και σκοτεινή και λίγο μικρή στο μέγεθος φιγούρα που πετάχτηκε απότομα στο κέντρο της πεδιάδας, και πέταξε στο έδαφος μια περίεργη σφαίρα, και.... «ζβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(μετα από πολλά «ι»...) ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν» ήχησε(?) στα αυτιά όλων όσων ήταν στην πεδιάδα. Αυτόν τον υπέρηχο ακολούθησε μια εκθαμβωτική λάμψη, ή όποια ήταν εκθαμβωτική και λαμπερή, λάμψη. Κάποιοι έκρυβαν τα μάτια τους, κάποιοι τα αυτιά τους, ο Γιώργος ρεύτηκε, ότι να ‘ναι κατάσταση, όπως και όλο το κωλοφάνφικ! Αυτή η λάμψη τύφλωσε τους πάντες, τα έβλεπαν όλα άσπρα, σε κάποια φάση αυτή η ασπρίλα, που ήταν άσπρη, άρχιζε να φεύγει.... Όλα φαινοντουσαν φυσιολογικά, όμως, όλοι οι ήρωες μας είχαν μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μέρος!
Που μεταφέρθηκε ο κύριος ήρωας μας? Θα το μάθετε....
Τωρα.
Εκτος αν βαριεστε τοσο πολυ οσο εγω ωστε να μην το διαβασετε. Εγω αυτο θα εκανα παντως.
Χ: Ε, πού πηγατε ολοι ρεεεεεεεε.
Ειπε ο Χαρης με ενα βαριεστημενο υφος απογνωσης και ηλιθιοτητας. Μετα εβγαλε το DS, και ανοιξε το Σύστημα Γεωγραφικού Προσανατολισμού (πως το έκανα το gps έτσι...) και τι να δει. Ήταν.... Εκεί που ήταν και πριν. Και όμως, του φαινόταν πολύ διαφορετικό το τοπίο, παντού ψηλές πολυκατοικίες η μια κοντά στην άλλη, κάτι περίεργα οχήματα, έναν να σκαλίζει την μύτη του (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ)...
Χ: Μισό λεπτό...
Σκέφτηκε ο Χάρης, άνοιξε το DS πάλι, και είδε την ημερομηνία.
X: WTF?! 1994μ.Χ. ??? Ποιος είναι ο Χ. καταρχήν? Χάρης? Μισό λεπτό, αν είμαι στο 1994μ.Χ., εκτός του ότι είμαι στην περίοδο των ορίων της εξάρτησης των ανθρώπων από τα computer, αυτό σημαίνει ότι...
?: Γουατ ντα?
είπε ένας τύπος με ογκώδες κεφάλι γεμάτο σπυράκια και εξυπνάδα
Χ: Ω ΘΕΟΙ, Ο ΦΛΟΡΙΑΝ!
Φ: Γιο μα κρεζυ νιγκα
Χ: ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ! Γι'αυτο είναι ρησπεκτ
Φ: Ρε συ, οι φτέρνες είναι καραφλές!
Χ: ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φ: Τεσπα lol. Άκουσα ότι στάλθηκες στο μέλλον απ-
Χ: Θα υπογράψεις στο μπλουζάκι μου? Μισό λεπτό, μπλουζάκι?
?: Σκάσε ρε κατεστραμμένε!
Είπε μια μπάσα και βαριεστημένη φωνή, που ήταν βαριεστημένη και μπάσα, φωνή, από μακριά. Ήταν ο νεκροθανασης, ο βασανιστής των καραφλών.
Ν: Πω ρε βλακα είδα έναν αυγό στο δρόμο και με έπιασαν τα γέλια ρε, πως κυκλοφορούν έτσι με την καράφλα ρε οι ν00μπαδες, ρε? Ρε.
?: Βλακα παλιοφυτουλα, γαμω τα κλαδια σου μέσα, ήμουν στον ελίτ ρε και έκανα χεηστ.
Χ: Χεηστηκα
αποκρίθηκε ο Χάρης σε ένα γνώριμο πρόσωπο. Ήταν ο Τολεκ, ένας αυθεντικός πατατούκας που είναι ενάντια στους φυτουλες.
Τ: Δε το λέω σε σένα ρε φυτε, Θανάση πήρα ντιμπι συν τριάντα μόνο με 30 ελες
Χ: 30 ελιές?
Τ: 30 ΕΛΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΑΟΧΑΟΧΑΧΟΑΧ
?: Έλεος
Είπε ο σοβαρός της παρέας, ο μόνος που έχει στίγματα εγκέφαλου μέσα στο κεφάλι του. Ο Γρηγόρης.
Γ: Ρε μάπες, από που ξεφυτρώσατε όλοι?
Χ: Ωπ Γιώργο, από τον πρώτο κύκλο των μπιντουφ είσαι?
Γ: Ναι, κι εγώ μεταφέρθηκα εδω ρε μάπα.
Χ: Α οκ. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μοιάζεις με άνθρωπο.
Γ: Ναι, κι εσύ.
Χ: Ωραία, επιτέλους θα χεζουμε σαν άνθρωποι!! Κυριολεκτικά!
Μλκια ε? Χεστηκα, για μένα το γράφω. Το ότι έβαλα βρισιές για να δω αν το διαβάζει κανείς είναι άλλο θέμα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
20-12-2008, 01:21 AM
Κάτσε, κάτι δεν πάει καλά... Εγώ πού είμαι σ' αυτό το επεισόδιο? Μεταφέρθηκα κι εγώ? Έμεινα πίσω με το Βασίλη να παίξουμε TCG? Απαιτώ να μάθω τι έγινα.
20-12-2008, 08:06 PM
Έρχονται Χριστούγεννα οπότε ίσως να μάθεις γρηγορότερα απότι συνήθως
10-01-2009, 08:29 PM
Ελπιζω να με εστειλες στο σουβλατζιδικο του στρατου
26-04-2009, 05:07 PM
Επεισοδιο: Το επομενο απο το προηγουμενο
Θανος: Ε? α οκ
Βασιλης: ?τι
Θανος: Δε ξερω
Τοτε κοιταξαν και οι δυο γυρω τους. Βρισκονταν σε ενα δωματιο στρογγυλο, οι τοιχοι καλυμμενοι απο τεραστιες οθονες και τα πληκτρολογια που ΠΟΤΕ δεν γραφουν κατι πανω. Σε ενα σημειο του δωματιου υπηρχε κατι σαν γυαλι, απο το οποιο μπορουσες να δεις εξω. Φαινονταν πολλοι πλανητες, γαλαξιες, εβραιοι, και τετοια. Στο κεντρο του δωματιου υπηρχε ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι, και απο πανω με μια ταμπελα ειχε κατι περιεργα συμβολα.
Βασιλης: ?Τι κανει αυτο *Κλικ*.
Και καταστραφηκε το συμπαν.
αφηνω το μελλον αυτης της κατηγοριας του φορουμ στον τζατζικαγκε και τους πατσαδες.
Θανος: Ε? α οκ
Βασιλης: ?τι
Θανος: Δε ξερω
Τοτε κοιταξαν και οι δυο γυρω τους. Βρισκονταν σε ενα δωματιο στρογγυλο, οι τοιχοι καλυμμενοι απο τεραστιες οθονες και τα πληκτρολογια που ΠΟΤΕ δεν γραφουν κατι πανω. Σε ενα σημειο του δωματιου υπηρχε κατι σαν γυαλι, απο το οποιο μπορουσες να δεις εξω. Φαινονταν πολλοι πλανητες, γαλαξιες, εβραιοι, και τετοια. Στο κεντρο του δωματιου υπηρχε ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι, και απο πανω με μια ταμπελα ειχε κατι περιεργα συμβολα.
Βασιλης: ?Τι κανει αυτο *Κλικ*.
Και καταστραφηκε το συμπαν.
αφηνω το μελλον αυτης της κατηγοριας του φορουμ στον τζατζικαγκε και τους πατσαδες.
31-10-2009, 12:18 AM
ρε συνεχισε το και αμα μπορεις βαλε κι εμενα μεσα σαν "ogre" i like it (do wutever ya want)
31-10-2009, 12:21 AM
Sorry που σου το λέω,αλλά ο Χαράλαμπος έχει φύγει από το Forum.
31-10-2009, 10:05 AM
εδω και κατι χρονια εχει φιγει ο χαραλαμπος εγω δεν τον πετιχα ποτε
31-10-2009, 02:34 PM
Όχι και χρόνια...Αλλά πρέπει να πάνε περίπου δύο μήνες.