Legendary Pokémon

Full Version: Τα σιαμαία bidoof και το μυστικό του βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
χ0αχ0αχ0αχ0...ΤΙ καμενο φανφικ ειναι αυτο ρε?
Θεικο ηταν...αλλα δεν παιζω εγω ..φτου σου ιεροσυλε
ε νταξ εσεις οι συμπρωταγωνιστες θα ειστε στον δευτερο κυκλο πιο active ξερω γω
Επρεπε να ειχες δει την μηχανη απο το EBay. Εγω που την εχω σπιτι μου τι να πω
Επεισοδιο Έκτο

+14 Μονο. Κακιες ανορθογραφες λεξεις και τετοια(oχι τπτ σπουδεο απλα μ'αρεσουν τα σποιλερ ταγκ) (Click to View)
Τςςςςςςς. Με πορωσες ( οκ οχι και τοσο ασχημα αλλα μια χαρα ηταν αν εξαιρεσουμε οτι βγηκαν τα MAGIC ENGLISH WHOOOOO HOOOOOO !!!!!111111 ) end spam κυριολεκτικα γ α μ α τ ο
Έκτακτο Bonus Επεισόδιο επιβράδυνσης της βλακείας που λέγεται "τα σιαμαία bidoof μπλαμπλα κτλ."

Η παρακάτω ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κάποια ονόματα και σκηνικά άλλαξαν για να προστατευτούν οι αθώοι και για να μοιάζει πιο γαματο.

ΤΕΛΟΣ

--

φαίνεται οτι δεν είχα τι να κάνω, ε? Επισης παιζει να ειχα γραψει μια παρομοια εκθεση στην τεταρτη δημοτικου.
Αγνοώντας το από πάνω ποστ, συνεχίζω την ιστορία μου κανονικά

Κύκλος 2
Επεισόδιο-μαντέψτε-ποιο

?: Νοτ σόου φαστ ;]
Είπε μια blurry και σκοτεινή και λίγο μικρή στο μέγεθος φιγούρα που πετάχτηκε απότομα στο κέντρο της πεδιάδας, και πέταξε στο έδαφος μια περίεργη σφαίρα, και.... «ζβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι​ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(μετα από πολλά «ι»...) ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν» ήχησε(?) στα αυτιά όλων όσων ήταν στην πεδιάδα. Αυτόν τον υπέρηχο ακολούθησε μια εκθαμβωτική λάμψη, ή όποια ήταν εκθαμβωτική και λαμπερή, λάμψη. Κάποιοι έκρυβαν τα μάτια τους, κάποιοι τα αυτιά τους, ο Γιώργος ρεύτηκε, ότι να ‘ναι κατάσταση, όπως και όλο το κωλοφάνφικ! Αυτή η λάμψη τύφλωσε τους πάντες, τα έβλεπαν όλα άσπρα, σε κάποια φάση αυτή η ασπρίλα, που ήταν άσπρη, άρχιζε να φεύγει.... Όλα φαινοντουσαν φυσιολογικά, όμως, όλοι οι ήρωες μας είχαν μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μέρος!
Που μεταφέρθηκε ο κύριος ήρωας μας? Θα το μάθετε....
Τωρα.
Εκτος αν βαριεστε τοσο πολυ οσο εγω ωστε να μην το διαβασετε. Εγω αυτο θα εκανα παντως.

Χ: Ε, πού πηγατε ολοι ρεεεεεεεε.
Ειπε ο Χαρης με ενα βαριεστημενο υφος απογνωσης και ηλιθιοτητας. Μετα εβγαλε το DS, και ανοιξε το Σύστημα Γεωγραφικού Προσανατολισμού (πως το έκανα το gps έτσι...) και τι να δει. Ήταν.... Εκεί που ήταν και πριν. Και όμως, του φαινόταν πολύ διαφορετικό το τοπίο, παντού ψηλές πολυκατοικίες η μια κοντά στην άλλη, κάτι περίεργα οχήματα, έναν να σκαλίζει την μύτη του (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ)...
Χ: Μισό λεπτό...
Σκέφτηκε ο Χάρης, άνοιξε το DS πάλι, και είδε την ημερομηνία.
X: WTF?! 1994μ.Χ. ??? Ποιος είναι ο Χ. καταρχήν? Χάρης? Μισό λεπτό, αν είμαι στο 1994μ.Χ., εκτός του ότι είμαι στην περίοδο των ορίων της εξάρτησης των ανθρώπων από τα computer, αυτό σημαίνει ότι...
?: Γουατ ντα?
είπε ένας τύπος με ογκώδες κεφάλι γεμάτο σπυράκια και εξυπνάδα
Χ: Ω ΘΕΟΙ, Ο ΦΛΟΡΙΑΝ!
Φ: Γιο μα κρεζυ νιγκα
Χ: ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ! Γι'αυτο είναι ρησπεκτ
Φ: Ρε συ, οι φτέρνες είναι καραφλές!
Χ: ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φ: Τεσπα lol. Άκουσα ότι στάλθηκες στο μέλλον απ-
Χ: Θα υπογράψεις στο μπλουζάκι μου? Μισό λεπτό, μπλουζάκι?
?: Σκάσε ρε κατεστραμμένε!
Είπε μια μπάσα και βαριεστημένη φωνή, που ήταν βαριεστημένη και μπάσα, φωνή, από μακριά. Ήταν ο νεκροθανασης, ο βασανιστής των καραφλών.
Ν: Πω ρε βλακα είδα έναν αυγό στο δρόμο και με έπιασαν τα γέλια ρε, πως κυκλοφορούν έτσι με την καράφλα ρε οι ν00μπαδες, ρε? Ρε.
?: Βλακα παλιοφυτουλα, γαμω τα κλαδια σου μέσα, ήμουν στον ελίτ ρε και έκανα χεηστ.
Χ: Χεηστηκα
αποκρίθηκε ο Χάρης σε ένα γνώριμο πρόσωπο. Ήταν ο Τολεκ, ένας αυθεντικός πατατούκας που είναι ενάντια στους φυτουλες.
Τ: Δε το λέω σε σένα ρε φυτε, Θανάση πήρα ντιμπι συν τριάντα μόνο με 30 ελες
Χ: 30 ελιές?
Τ: 30 ΕΛΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΑΟΧΑΟΧΑΧΟΑΧ
?: Έλεος
Είπε ο σοβαρός της παρέας, ο μόνος που έχει στίγματα εγκέφαλου μέσα στο κεφάλι του. Ο Γρηγόρης.
Γ: Ρε μάπες, από που ξεφυτρώσατε όλοι?
Χ: Ωπ Γιώργο, από τον πρώτο κύκλο των μπιντουφ είσαι?
Γ: Ναι, κι εγώ μεταφέρθηκα εδω ρε μάπα.
Χ: Α οκ. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μοιάζεις με άνθρωπο.
Γ: Ναι, κι εσύ.
Χ: Ωραία, επιτέλους θα χεζουμε σαν άνθρωποι!! Κυριολεκτικά!
Μλκια ε? Χεστηκα, για μένα το γράφω. Το ότι έβαλα βρισιές για να δω αν το διαβάζει κανείς είναι άλλο θέμα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Κάτσε, κάτι δεν πάει καλά... Εγώ πού είμαι σ' αυτό το επεισόδιο? Μεταφέρθηκα κι εγώ? Έμεινα πίσω με το Βασίλη να παίξουμε TCG? Απαιτώ να μάθω τι έγινα.
Έρχονται Χριστούγεννα οπότε ίσως να μάθεις γρηγορότερα απότι συνήθως
Ελπιζω να με εστειλες στο σουβλατζιδικο του στρατου
Επεισοδιο: Το επομενο απο το προηγουμενο

Θανος: Ε? α οκ
Βασιλης: ?τι
Θανος: Δε ξερω
Τοτε κοιταξαν και οι δυο γυρω τους. Βρισκονταν σε ενα δωματιο στρογγυλο, οι τοιχοι καλυμμενοι απο τεραστιες οθονες και τα πληκτρολογια που ΠΟΤΕ δεν γραφουν κατι πανω. Σε ενα σημειο του δωματιου υπηρχε κατι σαν γυαλι, απο το οποιο μπορουσες να δεις εξω. Φαινονταν πολλοι πλανητες, γαλαξιες, εβραιοι, και τετοια. Στο κεντρο του δωματιου υπηρχε ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι, και απο πανω με μια ταμπελα ειχε κατι περιεργα συμβολα.
Βασιλης: ?Τι κανει αυτο *Κλικ*.
Και καταστραφηκε το συμπαν.

αφηνω το μελλον αυτης της κατηγοριας του φορουμ στον τζατζικαγκε και τους πατσαδες.
ρε συνεχισε το και αμα μπορεις βαλε κι εμενα μεσα σαν "ogre" i like it Toungue(do wutever ya want)
Sorry που σου το λέω,αλλά ο Χαράλαμπος έχει φύγει από το Forum.
εδω και κατι χρονια εχει φιγει ο χαραλαμπος εγω δεν τον πετιχα ποτε
Όχι και χρόνια...Αλλά πρέπει να πάνε περίπου δύο μήνες.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's