Πολύ καλό, πολύ καλό. Βέβαια δεν εμφανίστηκε η άλλη ομάδα που έλεγες ακόμα αλλά δεν πειράζει.
ΑΧΕΜ. Άηντε όλοι στο πρώτο ποστ για να διαβάσετε το τρίτο (ανοφφίσιαλ) επεισόδιο. Είναι το καλύτερο.
ε σιγα εμεις ειμαστε η πρωταγωνιστες οποτε τι μας νοιαζουν οι αλλες ομαδες.
επισης κατι εγινε και δε φαινεται το τριτο επεισοδιο γαμωτο. :/
ενας dragar_-_ ξερει.
αλλα δε πειραζει ετσι ειναι πιο γαματο επειδη μπορει να ειναι σαν καποιο χαμενο επεισοδιο ξερω γω που τελικα στο τελος του φανφικ θα το δειξω και θα αλλαξει τα σεναρια ολα και εφαγα κρουασαν.
-.- το διαβαζα ακουγωντας ramstein .... μην το δοκιμασετε....
Επεισόδιο Πέμπτο
Παρτ 1
“Ranger: «*Πιάνει τον Βασίλη* Gotcha!»
Β: «Π****ΗΣ»
Θ: «ΑΧΡΗΣΤΕ!»
Χ: «0χα0χα0χα0χα0»
Γ: «*Ρεύεται*»”
Μετά από αυτή τη σκηνή πετάγεται ο χάρης και ο Θάνος με τα katana τους και ο Γιώργος με πολλά shuriken και ετοιμάζονται για επίθεση. Ο ranger πετάει την σβούρα προς το μέρος τους και προσπαθεί να σχεδιάσει έναν κύκλο για να τους περικυκλώσει. Ο Γιώργος γρήγορα πέταξε 5 shuriken και σταμάτησε την σβούρα. Ο ranger δε τα παράτησε, συνέχισε να πετάει την σβούρα και ο Γιώργος συνέχισε να πετάει shuriken
Χ: «Που σκατά βρήκες τόσα shuriken ρε Γιώργο?»
Γ: «Αγόρασα ένα μηχάνημα από το eBay που μετατρέπει HP σε shuriken»
Χ: «cool»
Και την ώρα που γινόταν αυτός ο διάλογος ο ranger έβαλε τον Βασίλη σε ένα κλουβί και τον έδωσε σε έναν πακιστανό ο οποίος πήγε προς κάποια κατεύθυνση τρέχοντας.
?: «Αργκ, το ήξερα ότι οι rangers είναι τζιτιπι. Ορμάτε τους, pokémon trainers(!)» Είπε μια φωνή που ακούστηκε από τον ουρανό
Θ: «Ποιος είναι αυτός?»
Χ: «Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται familiar αυτή η φωνή»
Τότε 3 εκπαιδευτές ποκεμον έτρεξαν προς το μέρος του γιωργου/χαρη/θανου/λολ/ροφλ/ομιτζι. Οι δυο από αυτούς έβγαλαν 4 ποκεμον. Αυτά τα ποκεμον ήταν κάπως παραμορφωμένα… τώρα το τι ποκεμον ήταν δε μας ενδιαφέρει.
Καθώς ο Γιώργος ξεκουράζονταν από την damage που έπαθε χρησιμοποιώντας τόσα shuriken, ο Θάνος με τον χάρη θα αναλάμβαναν τα ποκεμον των εκπαιδευτών. Μετά από μίση ώρα μάχης τα ποκεμον των εκπαιδευτών είχαν σκοτωθεί (πολύ περιληπτικά κάνω τις μάχες γαμώτο). Τότε η φωνή που ακούστηκε πριν ξανακούστηκε, μόνο που φάνηκε και μια φιγούρα…
?: «Χμμμ I underestimated you (Τι πρωτότυπο!)…»
Χ: «ΕΙΝΑΙ Ο DOKU!»
Γ: «Ποιος είναι αυτός»
Χ: «Είναι μεγάλη ιστορία… ο doku είναι ο samurai που sealαρε τον dark dragon σε ένα σπαθί και με αυτό σκότωσε ολόκληρη την clan μου, αλλά τότε ήμουν πολύ αδύναμος για να τον σταματήσω και έτσι πήρα τον ξέρετε-ποιον»
Θ: «ouch»
Γ: «*ρεύεται*»
Τότε μια δυνατή φωνή ενός Fiend (=[στην περίσταση μας]παραμορφωμένο ποκεμον[προς το πιο δυνατό]) ακούστηκε…
«ΓΚΟΥΑΑΑΑΓΚ!»
ΘΓΧ: «Ο.Ο»
Παρτ 2
[Μουσική υπόκρουση: Είμαι Ninja – Το Πλοκάμι Του Καρχαρία]
F: «ΓΚΟΥΑΑΑΑΓΚ!»
ΘΓΧ: «o.o»
ΘΓΧ: «-.-»
«ΓΚΟΥΑΑΑΑΓΚ!» έκανε για πέμπτη φορά το fiend και εμφανίστηκε από τον ουρανό. Ήταν ένα γιγαντιαίο charizard. Παίζει να ήταν 15 μέτρα ύψος ξέρω ‘γω.
Γ: «Θα το αναλάβω εγώ!» είπε υπερήφανα ο Γιώργος τρέχοντας προς τον charizaρο. Ο charizard κάνει μια απότομη κίνηση με την ουρά του και χτυπάει τον Γιώργο με δύναμη και πετάγεται μακριά.
Θ: «Σταθείτε! Ο παππούς μου, μού είχε πει κάποτε κάτι για τους δράκους… {Ninjomewtwo-sensei: «[...] και που λες ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν δράκο στην τελική του μορφή, που έχουν εκλείψει στην εποχή μας, είναι να τους επιτεθείς με το dragon katana, που το κατέχει η Hayabusa clan}.
Γ: «ο charizard δεν είναι δράκος»
Θ: «εκεί θα κολλήσουμε?! Χάρη, πάρε το dragon katana και καντον φέτες»
Χ: «Καλά, το έχω στο σπίτι μου στο Hayabusa village, όποτε θα με πάρει 10 λεπτάκια να έρθω. Όποτε μέχρι να γυρίσω καθυστερείστε τον δράκο»
ΘΓ: «Οk» είπαν ο Θάνος και ο Γιώργος και ετοίμασαν τα long-range όπλα τους
*μετά από 15 λεπτά*
Γ: «Μα καλά, τι κάνει τόση ώρα?!»
Χ: «ΤΣΑ! Άργησα λίγο, ε? τεσπα κάντε χώρο» είπε ο Χάρης (που ήταν λίγο hyper εφόσον θα ήταν η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιούσε το dragon katana) και έβγαλε από την θήκη της κιθάρας του το Dragon Katana… O charizard άρχισε να παίζει έναν speed-metal ρυθμό, σαν ντραμς, στην κοιλιά του.
Θ: «Ο.Ο, BELLY DRUM»
Χ: «crap»
Γ: «Ορμά του γρήγορα!!»
Τότε ο Χάρης αναπτύσσει ταχύτητες φωτός, τρέχει γρήγορα προς το charizard, πηδάει και καρφώνει τον charizard στο λαιμό.
Γ: «Ωραίος»
Θ: «Οχ…»
Χ: «?»
Θ: «Θα δεις»
Ο Χάρης απομακρύνεται από το charizard, και όταν γυρνάει για να δει…
Χ: «ΕΚΑΝΕ SUBSTITUTE ΄Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?!»
Γ: «ω φίλε την έβαψες»
Τότε ο charizard έρχεται με φορά από τον ουρανό, ο Χάρης ίσα που πρόλαβε να dodgeάρει, και να πηδήσει πάνω στην πλάτη του charizard. Ο Χάρης slashαρε με το Dragon Katana τον charizard, και τότε… ενεργοποιήθηκε η ιδιότητα του charizard, blaze. O charizard άρχισε να βγάζει κόκκινους καπνούς που έκαναν τον Χάρη να ζεσταθεί πολύ και να φύγει πάνω από τον charizard. Τότε επιτέθηκε με flamethrower, ο Χάρης πάλι πρόλαβε να ντοτζαρει, αλλά ήταν πολύ κουρασμένος για να συνεχίσει και έτσι έμεινε στο πάτωμα μισό-λιπόθυμος.
Γ: «Ξυπνά ρεεεεε»
Ο Charizard τότε σκάει μια fire blast, ο χάρης ακόμα πεσμένος εντωμεταξύ, η φωτιά είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Χάρη (Τώρα είμαστε σε slow motion αν δε το πήρατε χαμπάρι)… πηγαίνει όλο και πιο κοντά… πλησιάζει… τότε ο Χάρης ανοίγει τα μάτια του (!), κάνει ένα τεράστιο άλμα, μια ανάποδη τούμπα στον αέρα, και ανοίγει γρήγορα έναν scroll με όνομα “The Art of the Piercing Void” και κάνει μερικά σύμβολα με τα δάχτυλα του, τότε γεμίζει ο τόπος με μαύρα σύννεφα, τον χάρη τον περικύκλωσαν μαύρες φλόγες, και τότε κόκκινες αστραπές άρχισαν να πέφτουν πάνω στον charizard, ο οποίος το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να βογκάει από τον πόνο.
Μετά από καμπόσα δευτερόλεπτα (~8) ο charizard άρχισε να εξαφανίζεται, σαν fade κάτι, και τον αντικατέστησε μια λαμπερή ολοστρόγγυλη πέτρα
Charizard: «gg…»
Χ: « Τι gg ρε ασχετίλα να πούμε OHKO σε έβγαλα»
Charizard: «Eixa kanei belly drum kai substitute re ti itheles. A epishs pws mporw kai milaw an exw e3afanis-» Πήγε να πει ο charizard αλλά εξαφανίσθηκε…
Ο Θάνος ο Γιώργος και ο Χάρης πλησίασαν την λαμπερή και ολοστρόγγυλη πέτρα…
τα εσπασε το φαν φικ, αν και η ολοι νιντζα μαχη ειναι δικια μου εμπνευση, HAIL TO ME, λοιπον
θνκς
εσυ εφτιαξες το ninja gaiden?
οχι, εφταιξα το ναρουτο, το μασασι κισιμοτο ειναι ψευδωνημο για τζαμπα ραμεν
αφου δεν εφτιαξες το ninja gaiden ομως δεν εχει hail to you
Πολύ δράση... Πολύ καλό... Άραγες τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο? Τι τρέχει με την αυτή την πέτρα? Συνέχισε έτσι.
Όσο πας το καλυτερεύεις!
OhMyGoodness.
Απειρα shuriken whee~
Πολυ dodgeαρισμα επεσε ρε....
Bασικα δεν επιασα κατι.Αφου ρε Χαραλαμπε εισαι Σνιζελ,πως στο καλο καταφερες να κανεις σηματα με τα δαχτυλα σου :x