Legendary Pokémon

Full Version: Τα σιαμαία bidoof και το μυστικό του βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Why??
Why we should shooooot you? D:
τλκ εγω ειμαι ο ποιο *κολοκύθι* στο φανφικ ο δωνω αποστολες στους αλλους (μου θυμιζει χοκαγκε (ναι τοσο *κολοκύθι* ειμαι)). επισης, η ρεαλιστικοτητα στο προσωπο μου ειναι καταπληκτικη, μπραβο χαραλαμπε.

(μιλαω μονο για μενα γιατι αυτο αξιζε ποιο πολυ στο φανφικ)
LOL.Καλα ο ποκεμαν παιζει ναναι κ πιο ψονιο απο μενα ε!λολ!
ναι, και εσυ παιζει να εισαι ποιο spammer απο εμενα.
hehe.αυτο εννοειται!Αντε ρε χαραλαμπεεεεε ριξε το νεξτ κομματι απτο φανφικ να δουμεεεεεεεεε!
Πρώτον, εδώ δεν είναι το spam corner παίδες, μην σπαμάρετε αβέρτα λοιπόν. 80+ ποστς και μόνο 2 πάρτς από την ιστορία είναι λίγο υπερβολικό.
Δεύτερον, τα φανφικς είναι για να σταματάνε στο 2ο κεφάλαιο, όλοι το ξέρουν αυτό και όπως βλέπετε και ο Χαράλαμπος και εγώ τον ακολουθούμε πιστά αυτόν τον κανόνα.
Αυτη η διακοπη ποσο διαρκει συνηθως ?
μπουχουχουυυυυυυυυυυυυ! ηθελα να ειμαι εγω ο GENGAR! "λιγμος"!

τεσπα! πολυ ωρεα ιστορια, αν και δεν καταλαβα που κολαει ο τιτλος! επισης: υπαρχει περιπτοση να βρεθει στην ιστορια ενα δευτερο GENGAR που να το λενε MANUELF?
βασικα εχω κατι αλλα σχεδια. θα δειτε ολοι σε καμποσους μηνες.
akousame kai tin kotsana
Επεισόδιο Τέταρτο

Σήμερα πιστεύω ήταν η καλύτερη μέρα για να γράψω το τέταρτο επεισόδιο αυτής της αισχρής ιστορίας μου. Βαριόμουν παρά πολύ, έκλεισα μσν, ιρκ, μοτζιλλα, άφησα ανοιχτό μόνο το μεντια πλεηερ. Τότε που λέτε μου έρχεται η ιδέα να γράψω ένα επεισόδιο στο φανφικ μου. Κάθομαι στην καρέκλα, ανοίγω το μαηκροσοφτ γουωρντ, τότε αισθάνθηκα τους μύες μου να τσιτώνονται, και άνοιξα τον φάκελο με όνομα «σκατοφανφικ7» . Λετ’ς μπεγκιν.

*Φιλλερ(Ναι πάντα ήθελα να το κάνω αυτό)*
[από εδώ ξεκινάει]
Κάποτε στα παλιά χρόνια, όπως ξέρετε οι δράκοι με τα υπόλοιπα ποκεμον ζούσαν αρμονικά και ωραία. Κάποτε όμως ο Μαύρος Δρακός (Aka Shiny Rayquaza) προσπάθησε να κατακτήσει τον κόσμο με την δύναμη του. Οι υπόλοιποι δράκοι για να τον αντιμετωπίσουν, ενώθηκαν όλοι μαζί, sealθηκαν και έγιναν ένα σπαθί, γνωστό ως Dragon Katana. Οποίο ποκεμον ninja είχε στην κατοχή του το Dragon Katana είχε πολύ δύναμη και τέτοια. To σπαθί αυτό το έδιναν από γενιά σε γενιά και τέτοια, έτσι όπως ήρθαν τα πράματα ο μελλοντικός κάτοχος του κατανα θα είναι ο χάρης (ε αλίμονο). ΟΜΩΣ(ναι πάλι) ένας samurai, κατάφερε να σκοτώσει τον Shiny Rayquaza, και δημιούργησε ένα σπαθί από τα κοκάλα του, γνωστό ως Shiny Rayquaza Sword. Αυτό το σπαθί είναι αυθραστο(Δε ξέρω πως σκατά γράφεται αυτό…).Να φανταστείτε η δύναμη του σπαθιού ήταν τόσο μεγάλη, που ο samurai, μεταμορφώθηκε σε Great Fiend( Όχι δε σας λέω τι ποκεμον είναι λολ)
[εδώ τελειώνει]

Ήταν μια φυσιολογική μέρα, από την πλευρά των XNBG. Ο Θάνος με τον Χάρη έκαναν την καθημερινή άσκηση στις τεχνικές των NINJA! Ο Γιώργος πήγε κοντά τους και τους είπε
«Wow είναι πολύ cool αυτό θα το κάνω κι εγώ»
Τότε ο χάρης του έδωσε το βιβλίο του Ryu Hayabusa στον Γιώργο, και συνέχισε την προπόνηση. Ο Γιώργος πωρώθηκε πολύ με αυτό το βιβλίο και άρχιζε να διαβάζει non-stop από το πρωί ως το βράδυ. Πέρασαν πολλές μέρες, 'καναν πολλές αποστολές οι XNBG, εκτός από τον Γιώργο που διάβαζε το βιβλίο. Σε κάποια φάση λοιπόν…
Χ:«Ε Γιώργο έλα κι εσύ σε καμία αποστολή να μας δείξεις τι έχεις μάθει από το βιβλίο»
Γ: «Καλά θα έρθω»
*στην επόμενη αποστολή*
Γ: «Να έμαθα να πετάω αστεράκια των νιντζα, κοιτά! *πετάει shuriken*”
Χ: «Έλεος ρε αυτό το κάνει και η γιαγιά μου»
Γ: «Ποια γιαγιά σου?»
Χ: «Η pikachu»
Γ: «wtf?!»
Χ: «άσε είναι μεγάλο breeding chain βαριέμαι να εξηγώ.»
Γ: «καλά»
Θ: «Που είμαστε?»
Β: «Σε κάνα βόθρο ξέρω γω»
Χ: «Ε κοιταχτε εκεί»
Είπε ο χάρης δείχνοντας σε μια γωνία, έναν σωλήνα που έχυνε πολλά λίτρα συμπιεσμένων και νερουλών κοπράνων.
Θ: «Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που είχε βουλώσει η τουαλέτα τότε…»
Χ: «ΧΑ! ΣΑΣ ΤΟ ‘ΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ!»
Θ: «Πρέπει να βρούμε από πιο εργοστασιο/κτιριο/οτιδηποτε έρχονται αυτά τα σκατά»
Ανεβαίνουν στην επιφάνεια της γης πάλι οι XNBG, ΟΤΑΝ…
Χ: «ΟΧ ΑΜΑΝ. ΕΝΑΣ PKMN RANGER!»
XΘΓ: «SHIT»
Β: «Τι είναι αυτό?»
Χ: «Κάτι ηλίθιοι άνθρωποι είναι που με μια σβούρα πιάνουν ποκεμον, τα πιέζουν να κάνουν δουλείες που θέλουν αυτοί και μετά τα πετάνε.»
Β: «Σιγά»
Τότε αυτός ο ρεηντζερ κατευθύνθηκε προς τους XNBG. Όλοι κρύφτηκαν εκτός από τον Βασίλη.
Β: «Ρε που πήγατε ρε παπαροι?»
Ο ρεηντζερ φάνηκε να ενδιαφέρεται για τον Βασίλη, βγάζει από την τσέπη του την σβούρα και την πετάει προς το μέρος του Βασίλη.
Θ: «Πρόσεχε!! Χτύπα αυτή την γραμμή που βγάζει η σβούρα με κάτι!»
Β: «Καλά καλά. *Πετάει πέτρα*»
Θ: *Προσωποπαλάμη(Aka facepalm)*
Ranger: «*Πιάνει τον Βασίλη* Gotcha!»
Β: «Π****ΗΣ»
Θ: «ΑΧΡΗΣΤΕ!»
Χ: «0χα0χα0χα0χα0»
Γ: «*Ρεύεται*»
"Είπε ο χάρης δείχνοντας σε μια γωνία, έναν σωλήνα που έχυνε πολλά λίτρα συμπιεσμένων και νερουλών κοπράνων.
Θ: «Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που είχε βουλώσει η τουαλέτα τότε…»
Χ: «ΧΑ! ΣΑΣ ΤΟ ‘ΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ!»"

:<..rofl
Πολύ αστείο! Μπράβο! Συνέχισε έτσι! Big Grin
Αργησες λιγο αλλα ενταξει.....χαλαλιBig Grin
me dio lekseis teleio kala me mia tote
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's