15-07-2008, 12:19 PM
15-07-2008, 12:36 PM
29 κατασκευαστες πληντηριων συνηστουν σκιπ,αυτοι ξερουν
15-07-2008, 12:39 PM
Αυτοι οι 29 και ο παππους μου
15-07-2008, 02:39 PM
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1) Το παιχνίδι χωρίζετε σε 2 κομμάτια: α) Το πρόγραμμα (Μόνιμα γραμμένο στα κυκλώματα που για να το αλλάξεις πρέπει να ανοίξεις την κασέτα και να αρχίσεις να την χειρουργείς) και β) ένα μέρος της κασέτας που εκεί αποθηκεύονται ότι κάνεις (σαν σκληρός δίσκος).
2) Εγώ αφού δεν επηρέασα το πρόγραμμα και επεξεργάστηκα μόνο τον σκληρό δίσκο με το Action Replay (ο σκληρός δίσκος ονομάζετε Internal Battery (κάπως έτσι)) μετά διαγράφοντας όλη μου την πρόοδο νομίζω πως είμαι εντάξει.
3) Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι το πώς λειτουργεί η Internal Battery (διαγράφει όλα τα δεδομένα, κρατάει back up, χωρίζετε σε κάποια κομμάτια και αποθηκεύει μόνιμα το ότι έβαλα Action Replay DS)???
Ξέρώ ότι τα παραπάνω παραείναι περίπλοκα και πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος για να απαντήσεις για αυτό ζητάω βοήθεια επειδή εγώ δεν ξέρω τόσα απάνω στο θέμα.
Μήπως κάποιος ξέρει πως λειτουργεί η Internal Battery??? (ίσος αυτό είναι η λύση)
Α και Celebi και Milton όταν βάζεις Action Replay αλλάζεις μερικά δεδομένα στο παιχνίδι τα οποία δεν πρέπει να αλλαχτούν με αυτό τον τρόπο αντίθετα με το κανονικό παιχνίδι που μόνο του αλλάζει τα δεδομένα με σωστό τρόπο για αυτό εάν βάλεις Action Replay κατά την γνώμη μου δεν έχει σημασία ο κωδικός εκτός εάν μετά δεν το κάνεις New Game.
1) Το παιχνίδι χωρίζετε σε 2 κομμάτια: α) Το πρόγραμμα (Μόνιμα γραμμένο στα κυκλώματα που για να το αλλάξεις πρέπει να ανοίξεις την κασέτα και να αρχίσεις να την χειρουργείς) και β) ένα μέρος της κασέτας που εκεί αποθηκεύονται ότι κάνεις (σαν σκληρός δίσκος).
2) Εγώ αφού δεν επηρέασα το πρόγραμμα και επεξεργάστηκα μόνο τον σκληρό δίσκο με το Action Replay (ο σκληρός δίσκος ονομάζετε Internal Battery (κάπως έτσι)) μετά διαγράφοντας όλη μου την πρόοδο νομίζω πως είμαι εντάξει.
3) Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι το πώς λειτουργεί η Internal Battery (διαγράφει όλα τα δεδομένα, κρατάει back up, χωρίζετε σε κάποια κομμάτια και αποθηκεύει μόνιμα το ότι έβαλα Action Replay DS)???
Ξέρώ ότι τα παραπάνω παραείναι περίπλοκα και πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος για να απαντήσεις για αυτό ζητάω βοήθεια επειδή εγώ δεν ξέρω τόσα απάνω στο θέμα.
Μήπως κάποιος ξέρει πως λειτουργεί η Internal Battery??? (ίσος αυτό είναι η λύση)
Α και Celebi και Milton όταν βάζεις Action Replay αλλάζεις μερικά δεδομένα στο παιχνίδι τα οποία δεν πρέπει να αλλαχτούν με αυτό τον τρόπο αντίθετα με το κανονικό παιχνίδι που μόνο του αλλάζει τα δεδομένα με σωστό τρόπο για αυτό εάν βάλεις Action Replay κατά την γνώμη μου δεν έχει σημασία ο κωδικός εκτός εάν μετά δεν το κάνεις New Game.
15-07-2008, 03:29 PM
Αν η internal battery κραταγε αρχεια ως backup τοτε το " new game " δεν θα ηταν "new game".
Αλλα η συνεχεια της χαξ ιστοριας που εκανες
Αλλα η συνεχεια της χαξ ιστοριας που εκανες
15-07-2008, 03:33 PM
Γιατί όμως το SAVE μερικές φορές διαρκεί περισσότερο και λέει: SAVING A LOT OF DATA???
15-07-2008, 03:47 PM
επειδη εχεις διαφορετικη εξαδα απο την προηγουμενη που ειχες κανει σειβ
15-07-2008, 04:21 PM
Βασικά έχω προσέξει ότι αυτό γίνετε όταν παίρνεις ή αφήνεις Pokémon στο PC σου.
15-07-2008, 04:33 PM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Βασικά έχω προσέξει ότι αυτό γίνετε όταν παίρνεις ή αφήνεις Pokémon στο PC σου.Αυτό ισχύει.
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Γιατί όμως το SAVE μερικές φορές διαρκεί περισσότερο και λέει: SAVING A LOT OF DATA???Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν αποθηκεύει τα πράματα από AR. Κι από τη στιγμή που έκανες New Game σε D/P σημαίνει ότι έχεις καθαρίσει την internal battery, αλλιώς δεν θα σε άφηνε να κάνεις new game.
15-07-2008, 04:34 PM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:2) Εγώ αφού δεν επηρέασα το πρόγραμμα και επεξεργάστηκα μόνο τον σκληρό δίσκο με το Action Replay (ο σκληρός δίσκος ονομάζετε Internal Battery (κάπως έτσι)) μετά διαγράφοντας όλη μου την πρόοδο νομίζω πως είμαι εντάξει.
εαμ,κοιτα,ναι,εδω υπαρχει ενα θεμα,βλεπεις αν δεν απατομαι η παλια ar πειραζε το προγραμμα
15-07-2008, 04:42 PM
Αφου το προβλημα λυθηκε γτ οι περαιταιρω ερωτησεις ? Αφου εκανες νιου γκειμ και δεν εχει γινει τπτ παραξενο τοτε εισαι οκ. Το σειβινγκ ε λοτ οφ ντατα ειναι φυσιολογικο και γινεται σε ολους οποτε που ειναι το εξτρα προβλημα ?
Υ.Γ XD nice signature XDDD
Υ.Γ XD nice signature XDDD
15-07-2008, 05:06 PM
Η internal battery είναι απλώς μια μπαταρία που υπάρχει για ν λειτουργεί το ρολόι του παιχνιδιού όταν δεν παίζει κάποιος.
Τα saved games ειναι δύο, το κανονικό και ένα backup που διορθώνει την κατάσταση αν τα παίξει το κανονικό.
Τώρα με το AR υπάρχει ένα θέμα.. υπάρχουν κωδικοί που αλλάζουν μόνο το saved game οπότε και δεν υπάρχουν μόνιμες επιπτώσεις στην κασσέτα σου (μετά από new game διορθώνονται όλα) υπάρχουν όμως και κωδικοί που αλλάζουν το παιχνίδι το οποίο βρίσκεται επίσης σε επανεγγραφόμενη μνήμη (την οποία και αλλάζει το AR), όμως και πάλι νομίζω οτι γίνονται reset οι κωδικοί όταν κλέινεις το AR.
Αν δεν έχεις φορτώσει προβληματικό κωδικό, κατα πάσα πιθανότητα θα είσαι οκ, οότε μην ανησυχείς...
Τα saved games ειναι δύο, το κανονικό και ένα backup που διορθώνει την κατάσταση αν τα παίξει το κανονικό.
Τώρα με το AR υπάρχει ένα θέμα.. υπάρχουν κωδικοί που αλλάζουν μόνο το saved game οπότε και δεν υπάρχουν μόνιμες επιπτώσεις στην κασσέτα σου (μετά από new game διορθώνονται όλα) υπάρχουν όμως και κωδικοί που αλλάζουν το παιχνίδι το οποίο βρίσκεται επίσης σε επανεγγραφόμενη μνήμη (την οποία και αλλάζει το AR), όμως και πάλι νομίζω οτι γίνονται reset οι κωδικοί όταν κλέινεις το AR.
Αν δεν έχεις φορτώσει προβληματικό κωδικό, κατα πάσα πιθανότητα θα είσαι οκ, οότε μην ανησυχείς...
15-07-2008, 05:08 PM
Έχω παρατηρήσει τα παρακάτω παράξενα. Εάν θέλετε δοκιμάστε εάν συμβαίνουν σε εσάς:
Α) Όταν έχω βάλει MAX REPEAL και περπατάω στα χόρτα καμία φορά σε τακτά χρονικά το παιχνίδι σαν να αργεί καμιά φορά για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά επανέρχεται. Δοκιμάστε το σε ευθεία γραμμή (χωρίς στριψίματα)
Β) Όταν ρίχνω DUSK BALL το κάτω μέρος της μπάλας έχει σε ένα σημείο ένα μαύρο τετραγωνάκι που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει.
Α) Όταν έχω βάλει MAX REPEAL και περπατάω στα χόρτα καμία φορά σε τακτά χρονικά το παιχνίδι σαν να αργεί καμιά φορά για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά επανέρχεται. Δοκιμάστε το σε ευθεία γραμμή (χωρίς στριψίματα)
Β) Όταν ρίχνω DUSK BALL το κάτω μέρος της μπάλας έχει σε ένα σημείο ένα μαύρο τετραγωνάκι που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει.
15-07-2008, 05:12 PM
ΜΑΧ REPEL θες να πεις. Λοιπον τετοιο δεν μου εχει συμβει. Υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις.
1) Η κασετα σου ειναι προβληματικη απο μονη της
2) Οι κωδικοι που χρησιμοποιησες να εχουν επιρεασει αυτα τα στοιχεια της κασετας σου
3) Ισχυουν και τα δυο που ανεφερα παραπανω
4) Δεν ισχυει κανενα απο τα παραπανω
1) Η κασετα σου ειναι προβληματικη απο μονη της
2) Οι κωδικοι που χρησιμοποιησες να εχουν επιρεασει αυτα τα στοιχεια της κασετας σου
3) Ισχυουν και τα δυο που ανεφερα παραπανω
4) Δεν ισχυει κανενα απο τα παραπανω
15-07-2008, 05:13 PM
Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για το τι επιπτώσεις είχαν οι κωδικοί γιατί έβαλα και μερικούς από το ίντερνετ...
Πάντως κάτι πολύ κακό επίτηδες δεν έκανα.
Δοκίμασε το παρακάτω:
Βάλε 1 ΜΑΧ REPEL.
Πήγαινε σε ένα μέρος με πολλά χόρτα (να έχει πολλά χόρτα σε ευθεία γραμμή, κάθετα ή οριζόντια)
Βάλε POKERADAR
Κάνε βόλτες πάνω - κάτω ή δεξιά - αριστερά.
Εάν το κάνεις σωστά μάλλον θα το δεις.
Πάντως κάτι πολύ κακό επίτηδες δεν έκανα.
Δοκίμασε το παρακάτω:
Βάλε 1 ΜΑΧ REPEL.
Πήγαινε σε ένα μέρος με πολλά χόρτα (να έχει πολλά χόρτα σε ευθεία γραμμή, κάθετα ή οριζόντια)
Βάλε POKERADAR
Κάνε βόλτες πάνω - κάτω ή δεξιά - αριστερά.
Εάν το κάνεις σωστά μάλλον θα το δεις.