Legendary Pokémon

Full Version: Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Το να πάρω μια καινούργια κασέτα δεν είναι πρόβλημα αλλά την έχω περάσει πολύ (200 ώρες παιχνιδιού).
Εχεις πεσει σε διλημμα....κανε οτι σου λεει η καρδια σου{τσ,πως τα λεω ετσι...ToungueBig Grin}.
se simbouleyo na pareis kanouria kaseta
τώρα τι να σου πώ; πάρε καινούρια κασέτα (αυτό θα έκανα εγώ (αλλα λίγο δύσκολα έχω παίξει 505 ώρες με την Diamond))
Δεν είναι μόνο η δική μου κασέτα... Επίσης γενικά δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν το έχω συναντήσει προς το παρόν...
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Δεν είναι μόνο η δική μου κασέτα... Επίσης γενικά δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν το έχω συναντήσει προς το παρόν...

για την κασέτα του άλλου θα σου έλεγα να του το πείς και ελπίζω πραγματι να μην έχει κανένα πρόβλημα αλλα για καλό και για κακο έχε τις προφυλάξεις σου
Ένα μεγάλο μέρος των "έμπειρων" μελών αυτού του site με βοήθησε και τους ευχαριστώ όλους! Όλοι με έπεισαν ότι το παιχνίδι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι όλα είναι εντάξει με κάποιες προϋποθέσεις τις οποίες νομίζω πως τήρησα π.χ. Δεν πρέπει να έχω βάλει προβληματικούς κωδικούς στο παιχνίδι... Νομίζω πως όλα είναι εντάξει...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's