Legendary Pokémon

Full Version: Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
το εχω κανει αυτο και λεγεται "chain" ( περισσοτερες πληροφοριες στον οδηγο του 43 )
Και δεν παρατηρησα τπτ παραξενο
Το παιχνιδι αργει για λιγο μετα απο καθε μαχη στα χορτα για να αναβοσβησουν τα επομενα tiles, μηχανισμος του PokéRadar ειναι αυτος κι οχι προβλημα της κασετας.
Α μπραβο. Επισης αυτο στη ντασκ μπολ μπορει να ηταν η κανονικη ντασκ μπολ και να ειχε παραμωρφωθει οσο επαιζες με αρ
Για την DUSK BALL το έχω δει και στο και στο Youtube και μάλλον είναι πρόβλημα της κασέτας.

Ξέρω για το "chain" αλλά αυτό που σας λέω δεν είναι αυτό.

Σε αυτό που σας είπα να δοκιμάσετε προχωράτε ευθεία και μην κάνετε μάχες. Αργεί (νομίζω) τότε που θα πάλευες άγρια Pokémon εάν δεν είχατε MAX REPEL.
Πφφφ τωρα θες να το λυσεις αυτο το προβλημα ?
Όχι τώρα αλλά μέσα στη βδομάδα, ναι.
Λοιπον και με αυτα τα δυο δεν εγινε τπτ. Εδω αν το αρ ειχε πειραξει πολυ την κασετα σου και δν φτιαχνοταν τωρα θα εκλαιγες τη μοιρα σου. Και τωρα που εχεις αυτα τα μικροπροβληματα θες ακομα ?
Αυτά τα προβλήματα δεν συμβαίνουν μόνο σε εμένα. Για την DUSK BALL δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Piqjz1y8ya0 στο χρόνο 6:20 - 6:25 (Την ώρα που πέφτει η DUSK BALL στο κάτω μέρος της υπαρχή ένα μαύρο τετραγωνάκι ενώ όλη είναι γκρι...

Υ.Γ
Για να το δείτε καλύτερα παγώστε το βίντεο στο χρόνο 6:22 (τότε που η DUSK BALL είναι ανοιχτή).
Ε τοτε που ειναι το προβλημα σου αφου ειναι και σε αλλους ?
Για αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πριν δω το βίντεο δεν ήμουν...

Για να μην σας κουράσω κι άλλο: α) Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και να μην μου έχει εμφανιστεί??? (παίζω 170 ώρες και έχω πάει σε όλα τα μέρη του παιχνιδιού).

β) Τα Pokémon μου είναι ΟΚ???
Ναι βαρεθηκα να λεω πως δεν υπαρχει προβλημα. Θες δλδ και γραμμα απο τον Μπαρακ Ομπαμα για να σιγουρευτεις ?
Δεν χρειάζεται να γράφεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα 1.000 φορές και να σπαταλάς το χρόνο σου. Άσε να δούμε μήπως κάποια άλλη γνώμη διαψεύσει τις δικές μας.
Αν υπηρχε καποια αλλη γωμη θα ειχε εμφανιστει ειδη
Μερικά μέλη δεν έχουν έρθει στο site τον καιρό που εμείς συζητούσαμε...

Γι αυτό εάν δεν έχεις κάνει post εδώ ή έχεις κάνει και πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις πες μου τη γνώμη σου...
Αυτο μου θυμισε τις διαφημησεις με τα 090. Τελως παντων, θα μπορουσες να ζητησεις την γνωμη και πολλων αλλων ατομων σε αλλα ποκεσαιτς
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's