Legendary Pokémon

Full Version: Προς όλα τα μέλη: ΒΟΗΘΕΙΑ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Συγνώμη αλλά επειδή είμαι νέο μέλος δεν έχω μάθει τα πάντα απ' έξω...

Thanks για την προειδοποίηση Celebi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν δεν έχετε κάνει post εδώ ή έχετε κάνει και πιστεύετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε πείτε μου τη γνώμη σας...
Με συγχωρείτε, δεν είναι ότι θέλω να γίνω σπαστικός αλλα καλύτερα να έψαχνες στο google γιατί το advertising εδώ απαγωρεύεται. Ψάξε για "pokemon site(s)" ή κάτι τέτοιο.
Γιατι ειπα εγω συγκεκριμενο ποκεσαιτ ?
Για 'μένα μιλούσε, George7...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν δεν έχετε κάνει post εδώ ή έχετε κάνει και πιστεύετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε πείτε μου τη γνώμη σας...
Hi ha, επέστρεψα χάρις τον Arty2!!! Thanks Arty2!!!

Το Action Replay DS τι είδους επιπτώσεις έχει στο DS Lite (εάν έχει)???

Α, και κάτι ακόμα: Εάν πάρω ένα hacked Pokemon στο GTS και μετά το στείλω στην Pokemon Battle Revolution τότε 100% θα γίνει Bad Egg???
Τις επιπτωσεις του Action Replay τις εξηγησαμε.Στα video games,χαλανε τα γραφικα, και γινονται παραξενα πραγματα....οποτε υπολογιζε κατι ιδιο να γινεται και με το Ds Lite.
Aμα στειλεις hacked pokemon στο Battle Revolution,σιγουρα κατι που δεν θελεις θα συμβει και,γι'αυτο σε συμβουλευω να μην το κανεις.....
Δεν θέλω να στείλω ένα δικό μου hacked Pokemon αλλά εάν πάρω από το GTS να το τεστάρω εάν είναι hacked. Και αφού δεν έχω το Action Replay δεν μπορώ να δημιουργήσω άλλα hacked Pokemon!!! Το εργοστάσιο hacked Pokemon έκλεισε...
Τεσταρε το αν θες...παντως εγω σου λεω,μην ανακατευεσαι πολυ με Action replay και hacks γιατι θα βρεις τον μπελα σου.
Έκανα ένα λάθος οπότε θα ακούσω τη σοφή συμβουλή σου και δεν θα το ξανακάνω.

Μήπως κανένα νέο μέλος (ή μέλος που δεν έχει μπει στον ιστότοπο για αρκετό καιρό) μπορεί να με βοηθήσει???
*Γιατι δεν το γραφεις κατευθειαν?.
*Θα μπορουσες να κανεις edit στο post και οχι να κανεις double posting{Απαγορευεται!}{Καποιος θα το'βλεπε ετσι κι'αλλιως}.
*Γραψε αυτο που θες να ρωτησεις.
1ον: Στο DS Lite που χρησιμοποίησα Action Replay DS παίζω και άλλα παιχνίδια που δεν έχω βάλει AR DS. Χρησιμοποιώντας αυτό το DS Lite σε παιχνίδια που δεν έχω βάλει AR DS είναι σαν να έχω βάλει??? Το DS Lite με κάποιο τρόπο αποθηκεύει το ότι χρησιμοποίησα AR DS και το μεταφέρει σε όλα τα παιχνίδια που παίζω σ' αυτό???

2ον:
Arty2 Wrote:υπάρχουν όμως και κωδικοί που αλλάζουν το παιχνίδι το οποίο βρίσκεται επίσης σε επανεγγραφόμενη μνήμη (την οποία και αλλάζει το AR), όμως και πάλι νομίζω οτι γίνονται reset οι κωδικοί όταν κλέινεις το AR.

(Για να δείτε ολόκληρο το post του Arty2 κάντε κλικ εδώ.)

Α) Εάν το παιχνίδι βρίσκετε σε επανεγραφόμενη μνήμη αυτό σημαίνει ότι έχω πρόβλημα... Όπως μου είπε η Nortec υπάρχουν περιπτώσεις που παιχνίδια έχουν καταστραφεί ΕΝΤΕΛΩΣ με τη χρήση τέτοιων συσκευών. Δηλαδή γίνετε να μην μπορεί το σύστημα να διαβάσει το παιχνίδι μετά από τη χρήση μιας συσκευής παρόμοιας με το Action Replay DS???

Β) Arty2 την επανεγραφόμενη μνήμη της κασέτας την αλλάζει το παλιό Action Replay, το καινούργιο ή και τα δύο γιατί ο ThEoXaRhS{MaZa} ανέφερε το παρακάτω???

ThEoXaRhS{MaZa} Wrote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:2) Εγώ αφού δεν επηρέασα το πρόγραμμα και επεξεργάστηκα μόνο τον σκληρό δίσκο με το Action Replay (ο σκληρός δίσκος ονομάζετε Internal Battery (κάπως έτσι)) μετά διαγράφοντας όλη μου την πρόοδο νομίζω πως είμαι εντάξει.

εαμ,κοιτα,ναι,εδω υπαρχει ενα θεμα,βλεπεις αν δεν απατομαι η παλια ar πειραζε το προγραμμα

Γ) Βέβαια εάν οι κωδικοί γίνονται reset κλείνοντας το AR δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι δεν είναι???
Pokemon Trainer SILVER Wrote:1ον: Στο DS Lite που χρησιμοποίησα Action Replay DS παίζω και άλλα παιχνίδια που δεν έχω βάλει AR DS. Χρησιμοποιώντας αυτό το DS Lite σε παιχνίδια που δεν έχω βάλει AR DS είναι σαν να έχω βάλει??? Το DS Lite με κάποιο τρόπο αποθηκεύει το ότι χρησιμοποίησα AR DS και το μεταφέρει σε όλα τα παιχνίδια που παίζω σ' αυτό???

Όχι, γιατί ίσως να είχαν χαλάσει ή να είχαν προβλήματα.

Pokemon Trainer SILVER Wrote:2ον:
Arty2 Wrote:υπάρχουν όμως και κωδικοί που αλλάζουν το παιχνίδι το οποίο βρίσκεται επίσης σε επανεγγραφόμενη μνήμη (την οποία και αλλάζει το AR), όμως και πάλι νομίζω οτι γίνονται reset οι κωδικοί όταν κλέινεις το AR.

(Για να δείτε ολόκληρο το post του Arty2 κάντε κλικ εδώ.)

Α) Εάν το παιχνίδι βρίσκετε σε επανεγραφόμενη μνήμη αυτό σημαίνει ότι έχω πρόβλημα... Όπως μου είπε η Nortec υπάρχουν περιπτώσεις που παιχνίδια έχουν καταστραφεί ΕΝΤΕΛΩΣ με τη χρήση τέτοιων συσκευών. Δηλαδή γίνετε να μην μπορεί το σύστημα να διαβάσει το παιχνίδι μετά από τη χρήση μιας συσκευής παρόμοιας με το Action Replay DS???

Bέβαια.

Pokemon Trainer SILVER Wrote:Β) Arty2 την επανεγραφόμενη μνήμη της κασέτας την αλλάζει το παλιό Action Replay, το καινούργιο ή και τα δύο γιατί ο ThEoXaRhS{MaZa} ανέφερε το παρακάτω???

ThEoXaRhS{MaZa} Wrote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:2) Εγώ αφού δεν επηρέασα το πρόγραμμα και επεξεργάστηκα μόνο τον σκληρό δίσκο με το Action Replay (ο σκληρός δίσκος ονομάζετε Internal Battery (κάπως έτσι)) μετά διαγράφοντας όλη μου την πρόοδο νομίζω πως είμαι εντάξει.

εαμ,κοιτα,ναι,εδω υπαρχει ενα θεμα,βλεπεις αν δεν απατομαι η παλια ar πειραζε το προγραμμα

Γ) Βέβαια εάν οι κωδικοί γίνονται reset κλείνοντας το AR δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι δεν είναι???

Δεν το έχω χρισημοποιήσει αλλά ετσι πρέπει να είναι.
Quote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Β) Arty2 την επανεγραφόμενη μνήμη της κασέτας την αλλάζει το παλιό Action Replay, το καινούργιο ή και τα δύο γιατί ο ThEoXaRhS{MaZa} ανέφερε το παρακάτω???

ThEoXaRhS{MaZa} Wrote:

Δεν το έχω χρισημοποιήσει αλλά ετσι πρέπει να είναι.

σημασια δεν εχει αμα εχεις ενεργοποιησει τους κωδικους, σημασια εχει οτι "εσπασες" την κασσετα απο την στιγμη που της εβαλες να δουλεψει με action replay, R.I.P.
Ναι αλλά ο Arty2 ανέφερε:

2ον:
Arty2 Wrote:νομίζω οτι γίνονται reset οι κωδικοί όταν κλέινεις το AR.

Που αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν το πρόγραμμα της κασέτας να ΜΗΝ έχει αλλάξει. Αυτό που ελπίζω είναι να μην έχω αλλάξει το πρόγραμμα (θα έπαιρνα καινούργια κασέτα για να είμαι σίγουρος αλλά τώρα την έχω προχωρήσει πολύ...)...
O Arty2 ειπε οτι ''νομιζει''....αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και για να το εχουμε και εμεις,{γιατι ο τιτλος μας φρικαρει λιγο}παρε μια καινουρια κασετα και πες σε εναν moderator να κλεισει το threadToungue,εκτος και αν χρειαστεις κατι αλλο,αυτο εσυ το ξερεις.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's