Legendary Pokémon

Full Version: Unbelievable glitches…
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Εδώ μπορείτε γράψετε διάφορα glitches τα οποία ανήκουν σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες και γίνονται στα παιχνίδια Pokémon:

Έχουν κάποιο όφελος όπως π.χ. το Mew Glitch στις Red, Blue & Yellow.

Δημιουργούν αποδεδειγμένα προβλήματα στο παιχνίδι όπως π.χ. η Glitch City στις Red, Blue & Yellow.

Είναι απλά κάποια μικρά glitches τα οποία δεν κάνουν τίποτα ιδιαίτερο στο παιχνίδι και προς το παρόν δεν έχει αποδεχθεί ότι δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στην κασέτα όπως π.χ. το Waterfall Glitch στις Diamond & Pearl.

Επίσης λάβετε υπ’ όψη σας τα παρακάτω:

Προτιμάτε να γράφετε για glitches τα οποία γίνονται στις κασέτες 3ης και 4ης γενιάς γιατί αυτές θα έχουν κάποια συμβατότητα με τις μελλοντικές κασέτες Pokémon και αυτές έχουν καλύτερα γραφικά, ήχο, περισσότερα Pokémon κ.τ.λ.

Δεν επιτρέπετε να γράφετε για glitches τα οποία απαιτούν την ύπαρξη σπαστιριού για να πραγματοποιηθούν διότι οι περισσότεροι (εάν όχι όλοι) είναι κατά των σπαστιριών (εγώ είμαι μέσα σ’ αυτούς που είναι κατά των σπαστιριών).

Όταν γράφετε για κάποιο glitch το οποίο έχετε βρει κάπου αλλού καλό είναι να αναφέρετε που το βρήκατε.

Προτιμάτε να γράφετε για glitches τα οποία μπορούν να γίνουν στις Ευρωπαϊκές εκδόσεις των παιχνιδιών.

Εδώ επιτρέπετε να γράφετε μόνο σε Ελληνικά ή Greeklist (εάν τα Greeklist επιτρέπονται γενικά στο site αυτή τη στιγμή. Εάν τα Greeklist απαγορεύονται γράφετε μόνο Ελληνικά.). Ένα thread στα Αγγλικά που έχει παρόμοιο θέμα με αυτό είναι αυτό εδώ.
Υπαρχουν και αλλα threads που αναφερονται σε glitches,παρ'ολα αυτα,θα αναφερω ενα.Ολοι θα εχετε ακουσει μαλλον για τον ιο/glitch του Kingdra.Εμφανιζεται την στιγμη που πας να κανεις withdrawing απ'τον υπολογιστη.Καπως,με καποιον παραξενο και ακαταλαβιστικο τροπο,εμφανιζονται πολλα Kingdra στην οθονη.....H οθονη αρχιζει να γεμιζει με παραξενους χαρακτηρες,που πιο πολυ μοιαζουν με κινεζικα.......Μολις πηγαινεις να κανεις μαχη με ενα WILD pokemon,παιρνει ο Αsh την θεση του δικου σου pokemon και μετα επιτιθεται στο wild,και καλα....ToungueToungue
Το Kingdra δεν εμφανίζετε εάν κάνεις λάθος την κλωνοποίηση στις κασέτες 2ης γενιάς?
Ναι,νομιζω πηγα να προσπαθησω να κλονοποιησω....
Ο αδερφός μου έχει μανία με την Crystal και την κλωνοποίηση σ’ αυτή. Να λοιπόν μια φορά τι του συνέβη: έκανε δεκάδες κλωνοποιήσεις πολλαπλασιάζοντας Rare Candy. Πολλαπλασίαζε κάτι άσχετα Pokémon την στιγμή που ένα Lugia έγινε Kingdra! Έβγαζε κάτι ερωτηματικά, περίεργα γράμματα και τα σχετικά. Το Kingdra αυτό είχε τις επιθέσεις του Lugia και μετά δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω μάθανε κανονικά τις επιθέσεις του Lugia παρότι είχε την εμφάνιση του Kingdra. Στην μάχη όμως φαινόταν σαν Lugia! Όταν το βάλεις σε ένα BOX τότε όλα τα άλλα Pokémon σ’ αυτό το BOX γεμίζουν ερωτηματικά και τα σχετικά. Πετώντας το φεύγουν τα προβλήματα από τα άλλα Pokémon στο BOX.
Καταστροφη ειναι ο αδερφος σου!Toungue
Του αρέσει να κάνει glitches χωρίς βέβαια να με ακούει ποτέ σε τίποτα... Μια άλλη φορά έκανε λάθος την κλωνοποίηση σε ένα Sunkern. Το Sunkern έγινε Kabuto!!! Το εκπαίδευε και αντί να παίρνει κανονικά levels τα έπαιρνε ανάποδα! Είχε ερωτηματικά όταν ήταν Kabuto αλλά όταν από τα 20κάτι level πήγε στα 0 άρχισε να ανεβαίνει levels κανονικά και μετά εξελίχθηκε σε Kabutops με αποτέλεσμα να του φύγουν τα ερωτηματικά και να γίνει κανονικό Pokémon!!!!!!!!!!!!
Tωρα δεν ξερω τι να κανω,να κλαψω η να γελασω?ToungueToungueToungue
Σου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο?
Α καλα...οτι ναναι ομως!Κατακλισμος σκετος ειναι ο αδερφος σου!
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Σου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο?
Οχι,αφου αυτα δεν γινονται!Toungue
Έχετε μήπως ακουστά ένα άλλο χρήσιμο glitch, όπως αυτό του mew, το celebi egg trick;; Σου επιτρέπει να αποκτήσεις το celebi από αβγό μέσω bad clone στην κλωνοποίηση της 2ης γενιάς.
Επειδή δεν είμαι ο κατάλληλος να το εξηγήσω(δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί ίσως βλάψει την κασέτα), ορίστε η σελίδα της bulbapedia, απ΄όπου έμαθα για αυτό: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Celebi_egg_trick
Xarhs Wrote:
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Σου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο?
Οχι,αφου αυτα δεν γινονται!Toungue

Αλήθεια είναι! Γιατί να σας πω ψέματα? Ότι έγραψα παραπάνω είναι 100% αλήθεια! Ξέρω ότι είναι απίστευτα και παραδέχομαι πως κι εγώ εάν δεν το είχα δει δεν θα το πίστευα. Κάποιος άλλος όμως που του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο μάλλον θα με πιστέψει.

Btw το glitch που αναφέρεις Grovyle_Fan είναι φοβερό, αλλά δυστυχώς στην bulbapedia γράφει: "However, using this glitch might damage the player's save data."
PTS,οταν εγραψα ''Οχι,αφου αυτα δεν γινονται!Toungue'',το ειπα λιγο ειρωνικα,με την εννοια οτι,ο ξαδερφος σου ειναι μεγαλος glitch finderToungue.
Επισης,οταν χρησιμοποιεις glitch σε μια κασετα,μπορει να προκληθει ζημια και στα γραφικα,αλλοιωση συγκεκριμενα.
Ναι εδώ έχεις δίκιο, βασικά εγώ μια φορά στη λιφ γκριν έκανα κάτι και έπαθε κάτι το charizard μου και έβγαζε ????? συνέχεια παντού
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's