Legendary Pokémon

Full Version: Cheating Devices: Friends or Foes?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
κι εγω είμαι εναντίων των σπαστιριών οπότε κι εσένα PTS (πλακα κάνω)
Efo an kai eimai enantion ton 'spastirion' pisteuo pos fteei i nintendo pou iparxoun. Gia paradeigma an parei kapoios mia kaseta meta afou ginei ena event meta autos den borei na vrei eukola eos kai katholou to event pokemon. Kai genika ola ta event den pigenoun se olo to kosmo opote merikoi einai anagasmenoi na parous spastiri
Ίσως έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι μόνο για τα event pokemon που χρησιμοποιούνται σπαστήρια. Και η nintendo δεν είναι δυνατό να κάνει συνέχεια events σε κάθε χώρα που παίζουν pokemon, και για αυτό πιστεύω υπάρχει και το GTS και οι wi fi trades. Δε νομίζω ότι είναι πρέπει να χρησιμοποιήσει κανείς σπαστήρι, προκειμένου να αποκτήσει ένα event pokemon. Είναι προτιμότερο κατά τη γνώμη μου να σου λείπουν κάποια σπάνια πόκεμον, παρά να έχεις διαλυμένη κασέτα.

P.S. Τα greeklish νομίζω απαγορεύονται...
Συμφωνω Grovyle_Fan απολυτα!Βεβαια αυτο που λεει ο SD-C εχει καποια βαση αλλα οντωσ δεν ειναι δυνατον να κανει η νιντεντο συνεχεια ιβεντ σε οσες χωρες παιζουν ποκεμον(που ειναι αμτρητες νομιζω)...
Grovyle_Fan Wrote:Τα greeklish νομίζω απαγορεύονται...

yup κανόνας πλέον

αλλο ένα post και είμαι member
spam ends from me
Εγώ πιστεύω πως η Nintendo έχει τι δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι να μην δουλεύει καθόλου όταν χρησιμοποιηθεί σπαστήρι επάνω του. Όπως και με το Security System του Wii που δεν σου επιτρέπει να το τσιπάρεις το ίδιο μπορεί να κάνει και με τα σπαστήρια. Δεν την συμφέρει όμως να τα απαγορεύσει ΕΝΤΕΛΩΣ γιατί ένα πολύ μεγάλο μέρος των αγοραστών των παιχνιδιών της χρησιμοποιεί σπαστήρια φανατικά. Εάν κάνει κάτι τέτοιο τα κέρδη της θα μειωθούν κατάκορφα. Αυτό όμως ζημιώνει τους οπαδούς των παιχνιδιών της που δεν χρησιμοποιούν σπαστήρια αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτοί που εργάζονται σ’ αυτήν υπολόγισαν και τα δύο και αποφάσισαν ότι για το καλό της εταιρείας δεν πρέπει να απαγορευτούν εντελώς τα σπαστήρια...
Ολα γινονται για το κερδος φιλε μου,αυτη ειναι η αληθεια και αυτο που δεν μου αρεσει.
Xarhs Wrote:Ολα γινονται για το κερδος φιλε μου,αυτη ειναι η αληθεια και αυτο που δεν μου αρεσει.

έχεις δίκιο Χάρη
Εγώ ξέρω ενα παιδί που χρησιμοποιεί ΑR και του λεω να το σταματίσει αλλα αυτος μου λέει οτι υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείς να αναβαθμήσεις την κασέτα σου και να μην παθαίνει ΤΙΠΟΤΑ απο AR το οποίο έχει κάνει και λέει οτι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο
Aυτο εγω πρωτη φορα το ακουω και δεν το κοβω ναναι και τοσο αληθεια...
Dragar Wrote:και δεν το κοβω ναναι και τοσο αληθεια...

κι εγώ αυτο ακριβός πιστέυω
Το μόνο πρόγραμμα για αναβαθμίσεις σε κασέτες είναι το Ε- Reader που και πάλι δεν έχει να κάνει με σπαστήρια. Ο φίλος σου λοιπόν απ' ότι φαίνεται λέει απλώς ψέματα.
Ο Grovyle_Fan έχει απόλυτο δίκιο. Ο μόνoς πιθανός τρόπος για να κάνεις περίεργα θετικά πράγματα στο παιχνίδι σου (περίεργα μέχρι ενός σημείου) είναι το Ε- Reader. Το Ε- Reader δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ποτέ στην Ευρώπη αλλά όπως και να ‘χει ΔΕΝ είναι συμβατό με το Nintendo DS και Nintendo DS Lite. Εκτός απ’ αυτό βέβαια υπάρχει και μια ακόμα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ασυνήθιστη πιθανότητα να αναβάθμισε το παιχνίδι του χωρίς Ε- Reader και σπαστήρι.... Παρότι είναι σχεδόν αδύνατο... Εάν έχει κάποια σχέση με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Nintendo μπορεί να του έδωσαν μια συσκευή η οποία αναβαθμίζει το παιχνίδι και είναι σχεδόν σαν σπαστήρι αλλά ΔΕΝ το χαλάει... Εννοείται πως μια τέτοια συσκευή ΔΕΝ πωλείτε...
Nαι καλα αποκλειετε...Απλα τα λεει αυτα για να μην τον πρηζουν που χρησιμοποιει AR...ειναι πολυ απλο..δικαιολογιες τουμπανα...
Ή θέλει να ψωνίζετε και να λέει: "Χαχαχα, έπιασα Arceus και εσείς δεν ξέρετε πως... Χαχαχα".
Lol...Αυτο θα μπορουσε να το λεει ετσι κι αλλιωσ..Δεν θα χρειαζοταν να πει οτι εχει προγραμμα που δεν παθαινει τιποτα η κασετα σου απο ΑΡ...οποτε ειναι απλα ποζερακι..!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's