22-08-2008, 05:49 PM
22-08-2008, 08:07 PM
Μα δεν μιλησε για σενα συγκεκριμενα...Γενικα και αοριστα μιλαει το παιδι..ελεος δηλαδη...
22-08-2008, 08:28 PM
Μιλαει για την παρενθεση στο post σου....
22-08-2008, 08:33 PM
Μιλάω γι αυτόν που θ’ ακούσει αυτές τις βλακείες που λέει αυτός ο γνωστός σου και θα τις πιστέψει. Δηλαδή γενικά κι αόριστα, όπως είπε ο κι Dragar.
Λοιπόν μάγκες κόψτε το spam για να κερδίσετε posts, ok?
Λοιπόν μάγκες κόψτε το spam για να κερδίσετε posts, ok?
23-08-2008, 12:39 PM
Ελεος πια δηλαδη σπαμ παντου πεφτει..Λειπουν οι μοντς και τοχουμε κανει αντε μην πω και γω τι..
1ον)Το ποστ πρεπει ναναι τουλαχιστον 10 λεξεις
2ον)Ναχει σχεση με το θεμα
Δηλαδη ελεος πια ας χαλαρωσουμε λιγο...ταχουμε ισσοπεδωσει ολα εδω μεσα...
1ον)Το ποστ πρεπει ναναι τουλαχιστον 10 λεξεις
2ον)Ναχει σχεση με το θεμα
Δηλαδη ελεος πια ας χαλαρωσουμε λιγο...ταχουμε ισσοπεδωσει ολα εδω μεσα...
28-08-2008, 01:08 AM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Λοιπόν μάγκες κόψτε το spam για να κερδίσετε posts, ok?Φιλε μου,πρεπει να προσεχεις λιγο το double-posting.
Anyways,τερμα οι παρενθεσεις,πισω στο θεμα μας.
28-08-2008, 01:29 AM
Xarhs Wrote:Pokemon Trainer SILVER Wrote:Λοιπόν μάγκες κόψτε το spam για να κερδίσετε posts, ok?Φιλε μου,πρεπει να προσεχεις λιγο το double-posting.
Anyways,τερμα οι παρενθεσεις,πισω στο θεμα μας.
Δηλαδή πρέπει να κοιτάζω ΟΛΑ τα post μου ΚΑΘΕ μέρα μήπως κάποιος σαν τον Johan έσβησε τα δικά του κάνοντάς με double-poster? Ναι, ο Johan έσβησε το post του που ήταν ανάμεσα στα δύο δικά μου.
28-08-2008, 01:35 AM
A οk,ζητω συγγνωμη τοτε.
Ωστε ο Johan την εκανε παλι....
Ωστε ο Johan την εκανε παλι....
28-08-2008, 01:44 AM
Δεν πειράζει...
Αλήθεια, έχετε προσέξει ότι στα forums του Serebii.net ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μιλάς για σπαστήρια?
Αλήθεια, έχετε προσέξει ότι στα forums του Serebii.net ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μιλάς για σπαστήρια?
28-08-2008, 01:46 AM
Δεν το ξερω αλλα ειναι φυσιολογικο,οπως απαγορευεται να μιλας σε πολλα forums για ROMs,MP3s και γενικως,ακαταλληλο υλικο.
28-08-2008, 01:48 AM
Ναι αλλά τα σπαστήρια δεν είναι παράνομα!
28-08-2008, 01:51 AM
Ποιος το λεει αυτο?....ισα-ισα,οτι ειναι παρανομο εχει και κακη φημη{οσον αφορα το υλικο}.
28-08-2008, 01:57 AM
Νομίζω πως δεν είναι έτσι όπως τα λες... Τέλος πάντων... Οι διαχειριστές του site θα ξέρουν 100% εάν είναι παράνομα ή όχι... Μάλλον μπορούν να μας διαφωτίσουν πάνω στο θέμα...
28-08-2008, 02:23 AM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Ναι αλλά τα σπαστήρια δεν είναι παράνομα!Ακριβώς! Εάν ήταν, τότε η αστυνομία θα έπρεπε να σε συλλάβει, και πουλώντας ένα παράνομο αντικείμενο αυξάνει τις πιθανότητες να σου κλείσουν το μαγαζί!
Xarhs Wrote:Ποιος το λεει αυτο?....ισα-ισα,οτι εχει και κακη φημη ειναι και παρανομο{οσον αφορα το υλικο}.Όχι, απλώς υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να τα χρησιμοποιούν.
Γνωρίζω παιδιά από εδώ μέσα που δεν τους αρέσουν καθόλου τα 'cheating devices', και, εάν χρησιμοποιούσες ένα, δεν θα σου μίλαγαν καθόλου.
Τέλος πάντων, επειδή ξέρω οτι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε συζητήσεις για τα 'cheating devices', θα ήταν προτιμότερο να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτά εφόσον, εάν θυμάμαι καλά, ο Arty2 είχε κάνει παρατήρηση σε κάποιον(δεν παίρνω και όρκο ).
Η γνώμη μου; Αυτοί που χρησιμοποιούν 'cheating devices' είναι αυτοί που δεν μπορούν να νικήσουν με τις ικανότητές τους και έτσι απλά κάνουν ένα Pokemon με 999 σε όλα τα στατιστικά και τελείωσαν.
28-08-2008, 02:40 AM
Οσο για το τελευταιο,πολλοι που χρησιμοποιουν cheating devices λεγονται ''αξιολυπητοι'' και ''βαρετοι'',κατα την γνωμη μου.Μπορει να ειναι και βαρεμενοι.