Legendary Pokémon

Full Version: Cheating Devices: Friends or Foes?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Μα ετσι ειναι ρε παιδια ελεος...Τι δηλαδη?Δεν μπορουν να τα κανουν μονοι τουσ?με τις γνωσεις τους κ.τ.λ.π?
Πολυ καημενους τους θεωρω εγω αυτους που τα χρησιμοποιουν ποσο μαλλον οταν πανε να πουλησουν και μουρη λεγοντας:"Αχαχχαα κοιτα!Εγω το εχω αυτο εσυ δεν το εχεις"!E ελεος δηλαδη !Τουλαχιστον εγω ξερω να απαντησω σε εναν τετοιο.Αλλα αλλος που δεν ξερει παιζει να μην μιλησει κ να τον κανει κ θεο!(λολ το ισσοπεδωσα)!Αλλα ευτυχως ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ αλλοι που το μετανιωνουν και δειχνουν οτι αξιζουν...
Αλλά δυστυχώς είναι πολύ λίγοι αυτοί που επιστρέφουν στον ίσιο δρόμο... Οι περισσότεροι μετά από λίγο καιρό σταματάνε ΕΝΤΕΛΩΣ να παίζουν Pokémon... Σε πολλούς φίλους μου αυτό συνέβη...
Μπραβο σε σενα που σταματησες να χρησιμοποιεις σπαστηρια και πηρες τον σωστο δρομο.
Gongratulations from me,my friendBig Grin.
Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Εγώ πιστεύω πως τα σπαστήρια είναι ή για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά προκαλούν στο παιχνίδι ή γι αυτούς που παίζουν ελάχιστο... Ένας σαν κι εμένα που ενδιαφέρετε πολύ για το παιχνίδι του και παίζει αμετρίες ώρες είναι βλακεία να χρησιμοποιεί σπαστήρια γιατί ουσιαστικά χάνει τον χρόνο του...
Τα σπαστηρια ειναι γι'αυτους που βαριουνται να παιξουν φιλε μου,γι'αυτους που δεν τους αρεσει να ''γευονται'' τον κοπο,που κατα τ'αλλα αυτο ειναι ολο το νοημα κατα την γνωμη μου.Οποτε,αυτοι που χρησιμοποιουν σπαστηρια και νομιζουν οτι δεν ξοδευουν τον χρονο τους,ειναι πιο ψωνισμενοι και απ'την ΠαπαλουκαToungue.
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σας. Μου φαίνεται αξιολύπητο να χρησιμοποιεί κανείς σπαστήρια και να αισθάνεται χαρούμενος, περήφανος και να το παίζει έξυπνος λέγοντας ότι έχει arceus, darkrai κτλ, ενώ δεν τα απέκτησε νόμιμα. Το παιχνίδι χάνει τη χαρά και το ενδιαφέρον του έτσι. Τι θα ευχαριστούσε τον καθένα μας περισσότερο: να βρίσκαμε π.χ. κάθε pokemon shiny ή να πιάναμε μετά από κουραστικό chaining και με πολλούς κόπους μόλις ένα;;; Ή προτιμάει κανείς να πιάνει κάθε θρυλικό με masterball;;; Προσωπικά θέλω να τα πιάνω ολομόναχος, χωρίς βοήθεια... Όπως είπατε τα σπαστήρια συμβάλλουν στο να σταματάνε και πολλοί τελείως τα πόκεμον, αφού τους φαίνονται πια βαρετά.

Xarhs Wrote:ειναι πιο ψωνισμενοι και απ'την ΠαπαλουκαToungue.

!!!LOL!!!
Grovyle_Fan Wrote:Τι θα ευχαριστούσε τον καθένα μας περισσότερο: να βρίσκαμε π.χ. κάθε pokemon shiny ή να πιάναμε μετά από κουραστικό chaining και με πολλούς κόπους μόλις ένα;;; Ή προτιμάει κανείς να πιάνει κάθε θρυλικό με masterball;;; Προσωπικά θέλω να τα πιάνω ολομόναχος, χωρίς βοήθεια...

ναι αυτήν περίπου την γνώμη έχω κι εγώ, αλλα το να χρησιμοποιεί κάποιος σπαστήρι και να πιάνει shiny που εμεις χύνουμε κουβάδες ιδρότα για να πιάσουμε ενα shiny και μερικοί δεν έχουν πιάσει ακόμα π.χ. εγώ, ή τα Asceus, Shaymin, Darkrai, το Darkrai καλά γιατί με την καινούρια Pokémon Ranger θα μπορούμε να το πιάνουμε χωρίς Event ή σπαστήρι, αλλα τα άλλα δύο; γιατί εμείς παρακαλώ να περιμένουμε να έρθει το Event στην Ελλάδα και AN πάμε γιατί στο Event του Mew θα πώ ντάξει δεν έπεζα Pokémon αλλα στου Deoxys δεν είχα προλάβει να πάω, άδικο! Ένα πράγμα για το οποίο είμαι περίφανος είναι οτι έποιασα Mesprit/Cresselia με ultra balls
Δίκιο έχεις... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και επίσης βρίζω τον εαυτό μου που έχασα το event του deoxys ενώ μπορούσα άνετα να πάω στο jumbo στα Χανιά...

P.S. Johan βάζε και καμία τελεία στα posts σου. Μας βγαίνει η πίστη προσπαθώντας να τα διαβάσουμε...
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά αλλά εγώ χρησιμοποιώ αρ αλλά να ξέρετε δεν το κάνω ώστε μετά να ψωνίζομαι αλλά το κάνω για διασκέδαση έχω ξεχωριστή κασέτα που κάνω hack και έτσι δεν φοβάμαι και ομολογώ πως έχει πολύ πλάκα να βλέπεις όλα αφτά τα κουλά που γίνονται στην κασέτα αφού χρισιμοποίσεις αρ.Δεν πιστεύω πως το αρ είναι παράνομο.Επίσης τον αρ δεν ειναι και κατι σπουδέο πάρα πολλά άτομα το χρησιμοποιούν και εγώ πρωσοπικά το λέω στους φίλους μου οτι χρησιμοποιω δεν λεω ότι έπιασα όλα τα πόκεμον μόνος μου και άλλωστε μου φτάνει που με αφτό σπάω πλάκα και περνάω καλά.Τέλος πιστεύω πως δεν πρέπει να το καταδικάζουμε αρκεί κάποιος να κάνει καλή χρήση και με μέτρο βέβαια,συμφωνώ όμως πως αυτοί που το χρισιμοποιούν και μέτα προβάλουν τον εαυτό τους ειναι πυροβολιμένοι.Suicide_fool
Eγώ ξέρω ότι οι ar , χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού. Όλα γίνονται εύκολα γεμίζει το πόκεντεξ , κάνεις φιγούρα και μετά; Πάει τέλειωσε μάγκες. Βαριέσαι. Ωστώσω αν έχει άλλη κασέτα και το δοκιμάζεις no prob. μια χαρά.
Εγω εχω κανει 6 κωδικους με AR στην Pokemon Diamond. Βεβαια τωρα ειμαι επιφυλακτικος με το game. Δεν κανω και πολλα πολλα με το game αυτο τωρα γιατι δεν θελω απλα (και θα το πω ποιητικα) να δω το game μου να σφαζεται μεσα στο glitchiness...
Εγω πριν κανα χρονο σκεφτομουν να αγορασω ΑR μονο και μονο για να αποκτησω shiny pokes και τα υπολοιπα legends της Diamond....Τελικα ομως δεν το αγορασα μονο και μονο επειδη αυτο που θα εκανα θα ηταν μεγαλη "τσατσια" και θα το επαιζα παντοδυναμος με αποτελεσμα να μην χαιρομουν το παιχνιδι!!!....Μπραβο σε οσους δεν χρησιμοποιουν hack Pokes!!!!
Εγω χρησιμοποιω
Τωρα βεβαια τιθεται και το θεμα του εγωισμου. Οι περισσοτεροι λενε: ''Γιατι ο αλλος να χρησιμοποιει cheating devices και να τελειωνει την δουλεια του στο λεπτο και εγω να παλευω με τις ωρες να επιτυχω τον στοχο μου?'' Καποιος που χρησιμοποιει AR/Gameshark τις θεωρει φιλο του, ενω αυτος που θελει να εχει να λεει οτι εκανε την ομαδα του με κοπο και ιδρωτα, η οτι βρηκε καποια δυσκολα items μετα απο πολλες ωρες (οχι οτι το κανει μονο για να το πενευτει, βεβαια), η αν το κανει ετσι για να γουσταρει τελος παντων, τις θεωρει, αν οχι εχθρο, παραδειγμα προς αποφυγη. Οποτε λογικα αυτες οι συσκευες για καποιους ειναι εχθρος, για αλλους παλι φιλος.
Xesthkame (jk)lol.Egw eimai kata twn proo8htwn twn action replay.Giati re file to dineis mono sthn A8hna?H Patra se xalaei.Gia na mhn milhsw gia to R4.Allh Toungue#¥$T|@ apo'kei.Mono me paraggeleia ap'to Hong Kong.To R4 to exw gia plaka.Kati h oikonomikh krish,kati oti to paixnidi mporei na vgei mapa,den yparxoun lefta gia petama.Etsi to pernaw,to dokimazw na dw an leei tipota kai an einai kalo to agorazw(ekserountai ta paixnidia pokemon kai mario pou ta agorazw apeu8eias.Syllogi you know,syllogi.Auta...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's