Legendary Pokémon

Full Version: Cheating Devices: Friends or Foes?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
έγω τώρα πια είμαι τελειως κατά των ar και όλων αυτών. είχε ένας φίλος μου και σκέφτηκα να αγοράσω και εγώ αλλά στο τέλος σταμάτησα και δεν το αγόρασα. εξάλου πιο καλά είναι να ψάχνεις ένα εβέντ παρά να το φτιάχνεις.εμένα μου άρεσε που ήμουν στο Serebii.net wi-fi chat
και έψαχνα το shokotan pichu. τελικά το βρήκα. ένας μου είχε πει πιο πριν να μου το δώσει από action reply. όμως αρνήθηκα διότι έτσι δεν θα ήταν legit και θα έχανα την ευκαιρία να κοκορευτώ, έχω LEGIT shokotan pichu! εκείνοι θα λένε: έχω shokotan pichu( δεν θα λένε καν hacked.)
Ειχα και εγω R4 αλλα μου βγηκε rip-off. Εννοειται πως εχασα ολα τα παιχνιδια και το καλο ειναι πως δεν πηγα πισω να το επιστρεψω (ουτε αυτο δεν αξιζει), αλλα το πεταξα στα σκουπιδια. Τωρα πλεον θα παιρνω μονο αυθεντικες κασετες και γενικα αυθεντικα παιχνιδια. Δεν θα ειναι πολλα, συλλογη δηλαδη, γιατι κοστιζουν πολλα λεφτα, αλλα θα ειναι προσεκτικα διαλεγμενα action games, του γουστου μου εννοειται. Μου την εδωσε πολυ γιατι πιστευα πως με το R4 θα μπορουσα να βρω την λυση οσον αφορα το οικονομικο θεμα, and yet, δεν με εβγαλε πουθενα.
Το ίδιο έπαθε ένας φίλος μου με το R4 και έχασε κάμποσα παιχνίδια...
Προσωπικά αγοράζω αυθεντικές κασέτες(έχουν και συλλεκτική αξία Toungue) μόνο αφού βεβαιωθώ ότι το παιχνίδι είναι καλό, AR κλπ δε χρησιμοποιώ αφού όχι μόνο χαλάνε τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά προκαλούν και προβλήματα στις κασέτες...
ουτε εγω χρησιμοποιω...και το ποκεντεξ μου στην diamon' ειναι ολο κανονικο χαρη σε wifi chat οπως του srebii,που το συνιστω για ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ...
Δεν μου φαινετε δικαιο να χρησιμοποιω κωδικους για να βρω καποια pokemon η' για να αποκτησω ολα τα ΤΜs.
Βεβαια αν μου το εδειναν δεν θα ελεγα οχι..........!!!!!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's