Legendary Pokémon

Full Version: Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σας?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εδώ μπορεί ο καθένας να γράψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό του. Εμένα το δικό μου είναι απλό. Επειδή η πρώτη μου κασέτα Pokémon ήταν η Pokémon Silver Version με είπα Pokemon Trainer SILVER. Το τι σημαίνουν τα ψευδώνυμά σας, αναρωτήθηκα, γιατί οι περισσότεροι έχουν πολύ περίεργα... Λοιπόν το ψευδώνυμο σας τι σημαίνει?
νααιιι~
Λοιπον,Μιρκα λεγανε ενα κυνηγοσκυλο που ειχαμε.Και πεθανε απο καρκινο πριν απο 5-6 χρονια νομιζω...:<
Αχα...
Βασικα εμενα το "Dragar" θαταν το συγκροτημα που θα εφτιαχνα αλλα τελικα δεν εκατσε...
Νομιζω επισης πως ετσι λεγοταν ενα πλοιο τον Βικινξ.
Και(πολλα και λεωχΔ)επειδη μαρεσουν τα ποκεμον dragoN type μπορεις να το ερμηνευσεις ως Drag(on)ar..!Big Grin
Το Milton βγήκε από την πρώτη φορα που έκανα format στον υπολογιστή.Ο Πατέρας μου έγγραψε milton για όνομα του υπολογιστή .Και έτσι μου έμεινε.
το δικο μου εχει μεγαλη ιστορια ξεκιναει πριν απο 2 χρονια, οταν ειδα το φορουμ και ειπα "ωπα κατσε, εδω ειμαστε", πατησα το register, σημπληρωσα οτι επρεπε και το μονο που ελειπε ηταν το ονομα, σκεφτομαι στα γρηγορα το ποκεμαν και τελος, that's it, και απο τοτε ξεκινησε ο θρυλος του ποκεμαν.
εμένα το πρώτο μου όνομα (diagre) ήταν ανάμηξη των Dialga & Kyogre

αυτό που έχω τώρα πιστεύω είναι κατανοητό
βσκ δεν ειναι, πως διαβαζεται?
τζοχαν?
γιοχαν?
τζοιαν?
γιοιχαν?
Βρασιδας?
Γιόχαν
Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι τα ψευδώνυμά σας έχουν τέτοια ιστορία και τέτοια προέλευση... Το καθένα είναι ξεχωριστό... Άλλα είναι πιο περίπλοκα και άλλα πιο απλά, όμως όλα είναι εξίσου ενδιαφέροντα!
εμενα ειναι απο το ονομα μου(bill)απο την χρονια γενησης μου (95) και απο το lineage2thekamael(kamael) βγαινει
bill95kamael
Η προέλευση του ονόματός μου είναι πολύ απλή. Περιλαμβάνει το Grovyle που είναι το αγαπημένο μου pokemon, η εξέλιξη του αρχικού μου(treecko) στην αγαπημένη μου κασέτα τη sapphire και ένα από τα πιο κουλ pokemon που υπάρχουν στα παιχνίδια...
Εμενα δεν σημαινει τιποτα γιατι δεν ειvαι ψευδωνυμο.Toungue
Oσο για το παλιο μου ψευδωνυμο,(POKERULER)μου ηρθε ετσι τυχαια και δεν ηταν και καθολου πρωτοτυπο.
Eraleas, ήταν ο πρώτος μου χαρακτήρας στο DnD, ένα ξωτικό ιερέας. Από τότε χρησιμοποίησα το ίδιο όνομα σε πολλά φόρουμ (κάισσα, wizards, resident evil etc) καθώς και σε πολλά games (WoW, DDO etc).
ΠΛέον έχει "μείνει" όπως φαίνεται αν και πολλοί δεν καταφέρνουν να το γράψουν, προφέρουν ή κλίνουν καλά! Toungue
Εμένα απλώς μου αρέσει η λέξη, και για να το κάνω πιο cool του έβαλα το 3.
ε το ονομα μου στα γκρεικλοις με μια ακαταμαχητη σουπερυπερφοβερη *φιλλερ* *φιλλερ* παυλα.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's