Legendary Pokémon

Full Version: Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σας?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Το δικο μου βγαινει απο την λεξη mirage,οταν του βγαλεις τα φωνηεντα κ το αντιστεψεις μενει το GRM,μετα ειπα ν βαλω τα φωνηεντα τ ονοματος μου(Αρης)αλλα εβγαινε Garim κ δν μου αρεσε τοσο οποτε εβαλα το "Α" δυο φορες.Στην αρχη ξεκινησε σαν tagia για graffiti,μετα εγινε κατι σαν δευτερο μ ονομα.
Το δικό μου είναι από το Bill αλλά οι φίλοι μου με φωνάζουν στο Παρκούρ Bills να το.
ΥΓ Πόκεμαν γαμάτο αυτό με το βρασίδας
Eraleas Wrote:ΠΛέον έχει "μείνει" όπως φαίνεται αν και πολλοί δεν καταφέρνουν να το γράψουν, προφέρουν ή κλίνουν καλά! Toungue
Κλασικά, ο Εράλεας, του Εραλέου, τω Εράλεα, τον Εράλεαν, ω Εράλεα.

Όσον αφορά το δικό μου όνομα, η ιστορία του είναι εδώ. #s...95#pid7995
*whistles*
Εμενα βγαίνει απο το Vaporeon και επειδη το δικό μου ειναι κανονικο θα ήθελα να ηταν shiny, για αυτο. Αλλωστε, ειναι προφανες...
(06-09-2008 11:25 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κλασικά, ο Εράλεας, του Εραλέου, τω Εράλεα, τον Εράλεαν, ω Εράλεα.
πολύ καλό!!!Big GrinBig GrinBig Grin

Εμένα το nickname μου ήθελε πολύ έρευνα, χρηματοδοτήσεις από πολυεθνικές εταιρίες, έλεγχους κ.α. και δύσκολο να το καταλάβει κάποιος ότι είμαι pokemon addicted και έτσι μετά από μαύρη ψηφοφορία βγήκε pokemaniac.

Βέβαια δεν είναι το μόνο nickname που έχω, έχω και το Pokemon640, όπου προέρχεται από τα pokemon (wow, ούτε εγώ δεν το ήξεραToungue) και το 640 από το Ultra-640 SCSI που κατέληξε να γίνει SAS.
παντως εγω λεγομαι χαος714,γιατι ειμαι ο βασιλιας του χαους συν οτι γινομαι χαοτικος τυπος μερικες φορεςToungueToungue.
Οκ αν και δν εινια τπτ σπουδαιο. Οταν πηγα να μπω λεω θα βαλω το ονομα μου και επειδη φανταστηκα οτι το George θα το ειχε παρει καποιος εβαλα το 7 ετσι για ξεκαρφωμα και οχι τπτ παραπανω
(08-10-2008 06:06 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]παντως εγω λεγομαι χαος714,γιατι ειμαι ο βασιλιας του χαους συν οτι γινομαι χαοτικος τυπος μερικες φορεςToungueToungue.
Ναι αλλά το 714 δεν μου φαίνεται και τυχαίο, αν είχες 777 θα ήξερα ότι παίζεις και κουλοχέρη στο καζίνο αλλά το 714 θα μου θύμιζε μαχητικό (αεροσκάφος, τανκ, υποβρύχιο η πουλόβερ)Rolleyes

Υ.Γ. Billaros, μου φαίνεται ότι υπάρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ανταγωνισμός στα spam, η εργατική τάξη ενισχύθηκε σε αυτό τον τομέα xD
Υ.Γ.2. Το NO.166 post μου, κάτσε να φορέσω πανοπλία μην μου έρθει ο Ninja στο avatar του να με καθαρίσει Toungue
απλως εβαλα το 714,γιατι νομιζα οτι θα ειχε καποιος αλλος το chaos.
Eμενα το ονομα μου δηλωνει ο πολυπολυπολυπολυ fun του ditto
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, fun σημαίνει διασκέδαση, το φανατικός (+φίλος) γράφεται fan.
Δεν πειραζει καλα που μου το ειπες θα το αλλαξω
αν γινετε που δεν το νομιζω
φταίω να σας κάνω μερτζ εδω?
#s...5&pid=7995
Σημαινει ο ηρωας των Fantastic4 Johny ή The human torch διοτι ειναι απο τους αγαπημενους μου ηρωες
απλα ενα απο τα αγαπημενα μου ποκεμον..ειναι πολυ καλο wall αν και δεν τα πολυχρησιμοποιω. προτιμω τους sweepers
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's