26-08-2009, 01:07 AM
27-08-2009, 11:32 AM
Keratz=Εχει να κανει με προσωπικα στοιχεια,στην αρχη ηταν Keratzoman,μεχρι που οι φιλοι μου ειχαν πιξει να με λενε ετσι,οποτε με αποκαλουσαν με κατι πιο συντομο,το οποιο εμεινε.xD
08-11-2009, 02:04 PM
emena bgainei apo to megenthitiko tou Tassos-----[Tassaras]
kai to 7 to evala dioti eimai olympiakos
kai to 7 to evala dioti eimai olympiakos
08-11-2009, 02:07 PM
emena ine poli diskolo na to katalavis
prepi na skeftese poli ora gia na katalavis apo pou pira to GIANNIS
mantepste...........to pira apo to onoma mou
prepi na skeftese poli ora gia na katalavis apo pou pira to GIANNIS
mantepste...........to pira apo to onoma mou
08-11-2009, 02:33 PM
emena epidi to agapimeno pokemon einai to staraptor
eleos
eleos
08-11-2009, 11:13 PM
Νομίζω πως το δικό μου το καταλάβατε όλοι, παρ' όλα αυτά, η ιστορία με το garchomp ξεκίνησε όταν είδα το επεισόδιο με τη Cynthia στην τηλεόραση, top-down training, και το Garchomp μου φάνηκε τόσο τέλειο που αποφάσισα να μάθω γι' αυτό και να το πιάσω!
However, δεν ήξερα τίποτα από pokemon τότε και ήμουν ακόμη στον Wake.
Ε!!! Μετά έπιασα 2 Gible και τα μεγάλωσα.
However, δεν ήξερα τίποτα από pokemon τότε και ήμουν ακόμη στον Wake.
Ε!!! Μετά έπιασα 2 Gible και τα μεγάλωσα.
09-11-2009, 01:24 PM
εμενα βγηκε επειδη το αγαπημενο μου ποκεμον ειναι το LUGIAA και ειχε αρχισει το περσινο καλοκαιρι οταν σαρωνα τις ανταλλαγες στο serebii σαν TheGreekRebel στο wifichat και σαν dark_lugiaστο chat του LP και του serebii.τους ειχα σπασει τα νευρα με τα greeklish και τα reset του μοντεμ μου τους mods του serebii
09-12-2009, 11:56 PM
εμενα επειδει μαρεσει ο ironman σαν ηρωας και οτι ειναι ενας κοινος ανθρωπος και κανει τοσα πολα
27-01-2010, 07:30 PM
Ok, I think is my turn to tell ya!
Οκ, το περιεργο με μενα ειναι οτι εχω 3 nicknames που τα χρησιμοποιω ευραιως:
Master Chef: Δεν ειναι και πολυ δυσκολο! Σαν μεγας λατρης της μαγειρικης και με master στην κουζινα, πρεπει να εχω και ενα proper nickname! xD
PanosMC55: Το πιο δυσκολο και παρεξηγημενο απ' ολα. Οταν ακουει καποιος MC, αμεσως του παει οτι ειναι rapper. Δεν παει το μυαλο τους στο Master Chef γραμμενο στο sig!
Sushi Boy: ωμο ψαρακι! Το αγαπημενο μου μετα τον σουβλακο!
Οκ, το περιεργο με μενα ειναι οτι εχω 3 nicknames που τα χρησιμοποιω ευραιως:
Master Chef: Δεν ειναι και πολυ δυσκολο! Σαν μεγας λατρης της μαγειρικης και με master στην κουζινα, πρεπει να εχω και ενα proper nickname! xD
PanosMC55: Το πιο δυσκολο και παρεξηγημενο απ' ολα. Οταν ακουει καποιος MC, αμεσως του παει οτι ειναι rapper. Δεν παει το μυαλο τους στο Master Chef γραμμενο στο sig!
Sushi Boy: ωμο ψαρακι! Το αγαπημενο μου μετα τον σουβλακο!
27-01-2010, 08:20 PM
Δική μου σειρά τώρα!Mysterious Mickey σημαίνει Μυστηριώδης Μίκυ.Είναι πολύ εύκολο.
09-02-2010, 03:06 AM
το ψευδώνυμο είναι παράφραση του κανονικού darvor thanks to NM2 και σημαίνει απλά αυτό spam
09-02-2010, 10:33 PM
To δικο μου ειναι απλο αλλα εχει ιστορια.Οταν ειχα πρωτοπαρει τη diamond, o αδερφος μου ειχε στην pearl ενα luxio και αργουσε να το εξελιξει γιατι δεν ηταν σιγουρος αν θα του αρεσε.Ετσι το εξελιξα πρωτη.Στην αρχη ξινισα λιγακι αλλα μετα η Serafina μου και εγω γιναμε αχωριστες.Η τρελα μου με τα luxray ειναι τοσο μεγαλη που εχω αλλα 2.Τον Lans και τον Wolverine.Το Χ το γραφω κεφαλαιο γιατι.... τρελαινομαι για Χ-Men!lol!
09-02-2010, 10:44 PM
Το δικό μου προέρχεται από το pokemon και fan και την ημερομηνία γεννήσεως μου 31/3/95 !
Έχω άλλο δύο ψευδώνυμα:
Sparky=Με φώναζαν έτσι όταν ήμουν μικρός αλλά ακόμα μου αρέσει
k-dawg=Το είχε βρει κάποιος όταν παίζαμε κούπες (χαρτιά δηλαδή)
Έχω άλλο δύο ψευδώνυμα:
Sparky=Με φώναζαν έτσι όταν ήμουν μικρός αλλά ακόμα μου αρέσει
k-dawg=Το είχε βρει κάποιος όταν παίζαμε κούπες (χαρτιά δηλαδή)
20-01-2013, 02:27 AM
βασικα... εγω εχω μετανοιωσει για το δικο μου ψευδονυμο. Αν μπορουσα να το αλλαξω βεβαια θα εβαζα το Blue Cross. το μπλε ειναι το αγαπημενο μου χρωμα και Cross στα αγγλικα ειναι ο σταυρος, και Σταυρος ειναι το ονομα μου
20-01-2013, 12:44 PM
Λοιπόν,όπως βλέπετε,το ψευδώνυμό μου είναι 8hachi8
Ας αρχίσουμε!
hachi σημαίνει 8 στα Ιαπωνικά και είναι τυχερός αριθμός.
Ο Hachiko (απ'τον οποίον πήρα το ψευδώνυμο) ήταν ένας σκύλος ράτσας Akita ο οποίος έγινε γνωστός για την αφοσίωση στο αφεντικό του (πιθανόν να έχετε δει τη ταινία).
Τώρα τα 2 οχτάρια,κυρίως επειδή το 8 φέρνει τύχη (όπως προανέφερα).
Αν έβαζα άλλο ψευδώνυμο θα ήταν LApainfan (το nickname μου στο YouTube) γιατί LA είναι τα αρχικά μου και το painfan ήταν το nickname μου σε ένα παιχνίδι (που τώρα το έχω παρατήσει)
Αλλά μέχρι στιγμής,σε κανένα παιχνίδι δεν έχω βάλει είτε το Hachi είτε το Painfan.
Σε όλα έβαζα Leo♂ μέχρι που στην Black2 έβαλα Leo
Αυτή είναι η ιστορία των nickname μου.
Ας αρχίσουμε!
hachi σημαίνει 8 στα Ιαπωνικά και είναι τυχερός αριθμός.
Ο Hachiko (απ'τον οποίον πήρα το ψευδώνυμο) ήταν ένας σκύλος ράτσας Akita ο οποίος έγινε γνωστός για την αφοσίωση στο αφεντικό του (πιθανόν να έχετε δει τη ταινία).
Τώρα τα 2 οχτάρια,κυρίως επειδή το 8 φέρνει τύχη (όπως προανέφερα).
Αν έβαζα άλλο ψευδώνυμο θα ήταν LApainfan (το nickname μου στο YouTube) γιατί LA είναι τα αρχικά μου και το painfan ήταν το nickname μου σε ένα παιχνίδι (που τώρα το έχω παρατήσει)
Αλλά μέχρι στιγμής,σε κανένα παιχνίδι δεν έχω βάλει είτε το Hachi είτε το Painfan.
Σε όλα έβαζα Leo♂ μέχρι που στην Black2 έβαλα Leo
Αυτή είναι η ιστορία των nickname μου.