15-11-2008, 08:38 PM
26-11-2008, 11:40 PM
Είναι το αγαπημένο μου Πόκεμον(μιλάω για τελικές μορφές! Γιατί άπο πρώτες είναι το Charmander) αλλά σε shiny!!!!
Είναι το αγαπημένο μου Πόκεμον(μιλάω για τελικές μορφές! Γιατί άπο πρώτες είναι το Charmander) αλλά σε shiny!!!!
28-11-2008, 09:52 PM
Εμενα το ψευδωνημο μου σημαινει ενα Shiny Espeon το οποιο λατρευω
29-11-2008, 11:51 AM
George=Το όνομά μου στα αγγλικά(πολυ δύσκολο)
Slayer=1ον)Πολυ ωραία λέξη.2ον)Το όνομα του πρώτου μου Mewtwo στην LeafGreen(όσα είχα παλιά στην Silver ήταν από ανταλλαγές και δεν είχε κανένα nickname).
Slayer=1ον)Πολυ ωραία λέξη.2ον)Το όνομα του πρώτου μου Mewtwo στην LeafGreen(όσα είχα παλιά στην Silver ήταν από ανταλλαγές και δεν είχε κανένα nickname).
09-12-2008, 06:56 PM
Blazy8: Λοιπον καθε φορα που αρχιζα μια κασετα Pokemon επαιρνα παντα το Fire type και το ονομαζα παντα Blazy
οσο για το 8 ειναι απλα ο αγαπημενος μου αριθμος
οσο για το 8 ειναι απλα ο αγαπημενος μου αριθμος
09-12-2008, 07:45 PM
Με λενε παναγιωτη. Οι φιλοι μου με φωναζουν Ποτη. Απο εκει βγανει το
ψευδωνυμο μου.
ψευδωνυμο μου.
23-12-2008, 10:46 PM
Τ δικο μου νομιζω σημαινει τρελος ανθρωπος το εχω εδω και κατι χρονια και το 13 ηταν η ηλικια μου
17-01-2009, 11:08 PM
Egw ebala to Lucia gt etci legetai i kopelia stis kasetes diamond and pearl.
21-05-2009, 01:23 PM
Το νέο μου ψευδόνυμο είναι πιο περίπλοκο από το προηγούμενο:
Shadow = σκοτάδι/σκοτεινός
Slide = κατολίσθηση
Z = το τελευταίο γράμμα της Αγγλικής αλφαβήτου (ως ένδιξη απολυτότητας)
Τώρα, συνδέωντας τα παραπάνω, βγαίνει: Απολύτη σκοτινή καταλίσθηση. Και προσθαθώντας να το κάνουμε όνομα: Ο απόλυτος άρχοντας των σκιών που προκαλεί κατολισθήσεις.
Shadow = σκοτάδι/σκοτεινός
Slide = κατολίσθηση
Z = το τελευταίο γράμμα της Αγγλικής αλφαβήτου (ως ένδιξη απολυτότητας)
Τώρα, συνδέωντας τα παραπάνω, βγαίνει: Απολύτη σκοτινή καταλίσθηση. Και προσθαθώντας να το κάνουμε όνομα: Ο απόλυτος άρχοντας των σκιών που προκαλεί κατολισθήσεις.
24-06-2009, 02:09 PM
το δικο μου ειναι οtι mew και lugia favourite pokemons,και το 4 απο gate4 paok
24-06-2009, 02:15 PM
Rene το ψευδονιμο μου στο σχολειο και espeon το ποκεμον που μου βγηκε σε τεστακι και αγαπημενη evolution του eevee^^[/align]
01-07-2009, 03:35 AM
Εμενα ειναι λιγο weird το ψευδωνυμο...κατανοητο δε.Καποτε ο αδερφος μου επαιζε την Pokemon Pinball και εβαλε τα αρχικα του ονοματος του,μικρο,μεσαιο και επωνυμο,στα high scores (για ποζερια).
Οταν επαιξα και τον περασα (στο μπλε τραπεζι το ευκολο αν αναρωτιεστε :Ρ) συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα nick ποτε...xD και τον αντεγραψα,αλλα εβαλα τα αρχικα τα δικα μου...
Ε : Aνδρονικος Διονυσιου Καρνακης...ας σιμπλ ας δατ!
Επισης μπορει να ειναι και Ανδρονικος η Ανδρονικος - Δημητρης - Κωστας (τα ονοματα των αδερφων μου)
Αλλα whatever xD
Οταν επαιξα και τον περασα (στο μπλε τραπεζι το ευκολο αν αναρωτιεστε :Ρ) συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα nick ποτε...xD και τον αντεγραψα,αλλα εβαλα τα αρχικα τα δικα μου...
Ε : Aνδρονικος Διονυσιου Καρνακης...ας σιμπλ ας δατ!
Επισης μπορει να ειναι και Ανδρονικος η Ανδρονικος - Δημητρης - Κωστας (τα ονοματα των αδερφων μου)
Αλλα whatever xD
01-07-2009, 10:05 AM
το djiga δεν συμαινει τιποτα συγκεκριμενο...ειναι ενα αυθορμητο ονομα το οποιο το χρησιμοποιω παντα στα ηλ.παιχνιδια..το ονομα djiga βγηκε απο την fire red στην οποια ολοκληρωσα ολο το pokedex μετα απο μακροχρονια προσπαθεια και κοπο πολλων ανταλαγων+για τους οπιους στο επομενο ποστ γραψουν πως καταφερα να το καταφερω με τα σπανια θρυλικα mew,celebi και αλλα...δεν χρησιμοποιησα action replay αλλα ενας φιλος μου απο την αμερικη μου τα εδωσε τα οποια τα ειχε παρει απο events.....ετσι λοιπον αυτο το ονομα το οποιο το πατησα ΤΥΧΑΙΑ βγηκε να λεγεται djiga και ηταν αυτο το ονομα με το οποιo καταφερα να πραγματοποιοισω τον στοχο μου αυτο...απο τοτε το χρησιμοποιω συνεχεια...
24-08-2009, 07:42 PM
Το ''johnaris'' το ειχα βαλει σαν account name οταν επαιζα Lineage BnB. Απο τοτε το βαζω οπουδηποτε ως account name.
25-08-2009, 10:57 AM
Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι σημενει το δικό μου νομιζω