Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η ενδέκατη ταινία Pokémon προβλήθηκε στην Ιαπωνία στις 19 Ιουλίου. Στο τέλος αυτής της ταινίας δείχνει το Giratina μαζί με το Dialga και Palkia.
Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να συζητήσουμε και να πούμε τις γνώμες μας για το τι θα υπάρξει στην δωδέκατη ταινία και εάν θα υπάρξουν νέα Pokémon όπως στην ταινία με το Deoxys.
χμμμμμμ φαση θα ειχε να δειξουν ποκεμον της αλλης γενιας... μονο που το παρατραβανε λιγο δε ξερω. ας πουμε αν αυτες οι μπουρδιτσες στο μπαννερ του σππ ειναι σκιες των μελλοντικων ποκεμον bb.
επισης μπορουμε να ελπιζουμε να δουμε την ταινια στο σταρ σε καμια 20αρια χρονια το λιγοτερο με ενα αθλιο ελληνικο dubαρισμα
Συγγνωμη αλλα,αυτο που κολλαει?...
Anyways,μπορει να εμφανιστουν pokemon και απο αλλες γενιες,ειτε απο τις παλιες,ειτε απο τις καινουριες,στην 12η ταινια.Θα ηταν ωραιο να βλεπαμε ΟΛΑ τα pokemon που εχουν δημιουργηθει μεχρι τωρα.
Ειναι λιγο νωρις για να συζηταμε για δωδεκατη,αλλα,yeah...Ισως βαλουν νεα Pokemon.
Kαι Νταρβορ,ειναι για το καρτουν νετγουορκ της Αμερικης...-εχει νοβα και και το τσεκαρε-
Είμαι σίγουρος πως θα είναι για το Arceus, μιας και δεν εχουν δείξει τίποτα γι αυτό.
εγώ πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι θα δίξει το Arceus, να δίξουν τον θεο των Pokémon σε ταινία?!?!?!?! δεν είμαι και πολυ σίγουρος
Τότε γιατί τον έκαναν; Για το event πού βλέπω να γίνεται μετά από χρόνια;
Λοιπόν, νομίζω κι εγώ ότι η επόμενη ταινία θα αφορά το arceus. Δεν τους έμεινε και τίποτα άλλο να βάλουν στις ταινίες, τουλάχιστον για αυτή τη γενιά. Εξάλλου έχουν ήδη δημιουργηθεί ταινίες για το mew, που θεωρείται πρόγονος όλων των πόκεμον, το mewtwo που στις πρώτες γενιές ήταν το ισχυρότερο, και για άλλα τέτοια δυνατά θρυλικά, οπότε γιατί να μην ασχοληθούν και με το arceus;;;
Μπορει να παιξει κατι με Darkrai Cresselia Lake trio και Heatran...
Όχι, αποκλείεται. Το Darkrai το έδειξε στην 10η ταινία, και, όσο για το Cresselia αμφιβάλλω εάν θα το δείξει στην επόμενη ταινία. Ίσως δείξει το Arceus όμως. D:
το arceus θα προσπαθησει να σταματησει την μαχη των τριων δρακων dialga,palkia,giratina
Λέτε να δούμε καμια Hellas Region?
I LOVE IT!
να ζητησουμε τοτε κρεντιτς, τοσο κοπο κανανε για να τα χτισουν...