Πρόσφατα τερμάτισα το παιχνίδι. Λοιπόν. Πραγματικά το μόνο που αξίζει είναι το Darkrai που παίρνεις στο τέλος κατα τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει καμία πρόκληση. Έπιασα Regirock και Registeel με one-line capture και στο Regice γαμώτο χτύπησε το τηλέφωνο όταν προσπαθούσα να το πιάσω και σταμάτησα το one-line... Τέσπα, νομίζω ότι τα Charizard/Flygon/Entei του πρώτου δεν είχαν καμία σχέση με αυτό. Τα boss captures είναι όλα επιεικώς γελοία, η ιστορία είναι μάπα, τα quests είναι εκνευριστικά και γενικά δεν αξίζει. Δεν έχω περάσει ακόμα από το capture arena για να δω τι λέει, αλλά αν κρίνω από το υπόλοιπο παιχνίδι, δεν μου φαίνεται και κάτι εξαίσιο.
Τελικα θα συμφωνησω μαζι σου....Tο capture arena ξερετε που ακριβως ειναι?
εγώ μάλλον θα την πάρω για το Darkrai.
(19-12-2008 11:19 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Πραγματικά το μόνο που αξίζει είναι το Darkrai που παίρνεις στο τέλος κατα τη γνώμη μου.
Μπορείς να το μεταφέρεις στην Diamond/Pearl όπως γίνεται με το αυγό του Manaphy;
99% Όχι,γιατί πολύ απλά τα Pokemon Ranger παιχνίδια είναι Rip Off των αυθεντικών,με εντελώς διαφορετικό στυλ παιξίματος,ή απλά εμένα δεν μου αρέσουν ..
Απ' ότι ακούω από όλους σας το μόνο που αξίζει είναι το Darkrai. Και έχοντας παίξει και το πρώτο που είχε ενδιαφέρον αλλά δε μου άρεσε και τόσο (μου φάνηκε βέβαια λίγο δύσκολο σε κάποια σημεία) δε νομίζω να το πάρω. Αν και ακόμα μου λείπει ένα Darkrai
emena mia xara mou fainetai to paixnidi ayto,an kai opws eipe kai o grovyle_fan,se merika shmeia einai palouki entelws.dhladh ekei pou eprepe na piasw to lucario,xreiasthka na piasw tosa pokemon!!!!ELEOS DHLADH!!!!
ο γκροβαηλ φαν ειπε οτι το ΠΡΩΤΟ ηταν δυσκολο σε καποια σημεια. το SoA δεν ηταν δυσκολο, σπαστικο ηταν. Αν ηταν δυσκολο θα ειχε καλυτερες κριτικες απο 'μας.
(21-12-2008 02:58 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Μπορείς να το μεταφέρεις στην Diamond/Pearl όπως γίνεται με το αυγό του Manaphy;
Ναι.
Οκ, πλέον μπορώ να πω ότι τερμάτισα το SoA από κάθε άποψη. Τελείωσα το story, το capture arena, τα quests, γέμισα το browser, όλα 'ντάξει. Λοιπόν. Σε όλο το παιχνίδι, κατα τη γνώμη μου, υπάρχει μόνο ΕΝΑ capture που με δυσκόλεψε. Στο arena, 2ος όροφος, τελευταίο δωμάτιο (δεν spoil-άρω τι έχει εκεί μέσα). Εκτός από αυτό, το υπόλοιπο παιχνίδι είναι γελείο, εκτός από μερικά σημεία, που σ'αυτά είναι και γελείο και εκνευριστικό (πχ τράβα πιάσε 6 Staraptor για ένα quest). Ακόμα και το Regigigas που υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο super-duper-mega boss, είναι γελείο με Poké-Assists, και απλά εύκολο χωρίς. Πάντως ο Darkrai καλός είναι, ο δικός μου ήρθε κιόλας στην Diamond, Timid με 25 Speed και 31 Sp.Atk.
λοιπον δν ειμαι σιγουρος τορα το SoA το εχο μονο στο emulator nds και περιμενο να δω τι θα γινει τελικα.βεβαια πιστευω μαλον θα την παρω γτ η platinum ερχετε τον μαρτιο και οσπου να ερθει εδο θα παει απριλιοσ οποτε εχουμε αφθονο χρονο
(29-12-2008 01:42 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Οκ, πλέον μπορώ να πω ότι τερμάτισα το SoA από κάθε άποψη. Τελείωσα το story, το capture arena, τα quests, γέμισα το browser, όλα 'ντάξει.
να σε ρωτήσω, σε πόσο καιρό την τερμάτισες;
Μια-δυο βδομάδες, χωρίς να παίζω 40 ώρες τη μέρα σαν καμένος. Γενικά δεν είναι και τόσο challenging αν εξαιρέσεις το ένα δωμάτιο του arena που ανέφερα.
(29-12-2008 01:42 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Εκτός από αυτό, το υπόλοιπο παιχνίδι είναι γελείο, εκτός από μερικά σημεία, που σ'αυτά είναι και γελείο και εκνευριστικό (πχ τράβα πιάσε 6 Staraptor για ένα quest). Ακόμα και το Regigigas που υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο super-duper-mega boss.....
1 edw tha symfwnhsw,giati eixa dei ena quest pou mou lege na piasw 3 drifblim kai na ta ferw se ena gero
2 ki egw pou nomiza oti to teleytaio afentiko htan ayto to darkrai pou pianeis gia na swseis thn almia...
Guys, είμαι στο quest με τα Murkrow... μήπος ξέρει κανείς που είναι το δεύτερο; το πρώτο ήταν πάνω σε μια σκεπή... plz, Help!
Αν θυμάμαι καλά, το 2ο πρέπει να βρίσκεται μπροστά στην αδερφή του Isaac, δεν θυμάμαι πώς την λένε. Στο δεξί μέρος της Pueltown, πάνω πάνω.