Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Ranger Shadows Of Almia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Με τον ίδιο τρόπο λογικά, αν και δεν έχω μεταφέρει το δικό μου ακόμα, μάλλον θα το δώσω στον Billaro. Btw, one-line το Dialga, το Palkia πήγαινε για one-line μέχρι που μου έκανε αυτό το θεωρητικά-Spacial-Rend-πράγμα. Εντάξει, αν ήξερα ότι μπορούσε να το κάνει αυτό δεν θα προσπαθούσα καν το one-line για να μην χάσω ενέργεια...
για προσπάθησε ρε Θάνο, γιατί το θέλω το Manaphy!(για Double Battles με τον Kyogre μου!)
(16-01-2009 06:25 PM)Johan Wrote: [ -> ]για προσπάθησε ρε Θάνο, γιατί το θέλω το Manaphy!(για Double Battles με τον Kyogre μου!)

σου συνηστω ομως να προσεξεις το nature του manaphy σου,γιατι αν του εχεις ενα νατουρ που ειναι αισχος,θα σου ναι αχρηστο (εμενα δηλαδη που ειχα ενα με NAUGHTY NATURE!!!!)
Τελείως άσχετο με το Ranger SoA τώρα, αλλά για το nature του Manaphy. Αν πάρεις το αυγό, κάνεις save και μετά το σκάσεις, όσα resets και να κάνεις το ίδιο θα βγαίνει. Οπότε αν θες να προσπαθήσεις να βγάλεις καλό nature, save μπροστά από τον μάγκα στο PokéMart που σου το δίνει, πάρ'το, σκασ'το, δες το. Αν δεν σου αρέσει, από την αρχή, ξαναπαίρνεις το αυγό, κλπ.
(16-01-2009 09:20 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Τελείως άσχετο με το Ranger SoA τώρα, αλλά για το nature του Manaphy. Αν πάρεις το αυγό, κάνεις save και μετά το σκάσεις, όσα resets και να κάνεις το ίδιο θα βγαίνει. Οπότε αν θες να προσπαθήσεις να βγάλεις καλό nature, save μπροστά από τον μάγκα στο PokéMart που σου το δίνει, πάρ'το, σκασ'το, δες το. Αν δεν σου αρέσει, από την αρχή, ξαναπαίρνεις το αυγό, κλπ.

1 εγω απλως ηθελα να του δωσω μια συμβουλη μονο....Dodgy
2 αυτο το κολπακι ακουγεται καλο...θα το δοκιμασω!!!!!Big Grin
θα ηθελα να πω κατι σxετικα με το αν θα παρετε την SoA....το παρακατω ειναι spoiler της platinum οποτε οσοι δεν θελετε να μαθετε κατι για το pokedex ΜΗΝ το διαβασετε.... λοιπων....την SoA οσοι μπορειτε παρτε την για το manaphy....γιατι στην platinum για να παρειw το national dex θελει και το manaphy... αν δεν την παρετε θα κουραστητε πολι να το σιμπληρωσετε.... (εκτος αν το εχει κανας φιλος σας η εχετε την πρωτη ranger) σορυ και για το spoiler
Για να πάρεις το National Dex χρειάζεται απλά να έχεις δει τα 210 Pokémon του Sinnoh Dex. Το Manaphy όντως δεν το πιάνεις in-game, όμως μπορείς να το δεις στο Pokémon Mansion, στο δωμάτιο με τον ιδιοκτήτη του.
ρε, guys, προσπαθώ να περάσω το Manaphy στην Diamond μου απο την SoA και δεν γίνετε! plz, I need help!
Εχεις μια κενη θεση στην εξαδα σου?
(23-01-2009 08:45 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Για να πάρεις το National Dex χρειάζεται απλά να έχεις δει τα 210 Pokémon του Sinnoh Dex. Το Manaphy όντως δεν το πιάνεις in-game, όμως μπορείς να το δεις στο Pokémon Mansion, στο δωμάτιο με τον ιδιοκτήτη του.

Κοντά σε ποιά Rout βρίσκετε η Pokemon Mansion ;
(24-01-2009 09:19 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Εχεις μια κενη θεση στην εξαδα σου?

νομίζω... θα προσπαθήσω και αν τα καταφέρω, ok, αν όχι θα σου το πώ...
Την αγόρασα προχτές και μου άρεσε πιο πολύ από την Pokemon Ranger CoolCoolCool
Εγώ την έχω και την τερμάτισα.Πήρα και το μετέφερα το Darkrai στην Pokemon Pearl Version. Big Grin Μου είναι πολλύ χρείσιμος.Κρίμα μόνο που τα Stats...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's