Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Ranger Shadows Of Almia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ok thanks για τη βοηθεια chaos714 αλλα εννοουσα αυτη με το Darkrai που οταν το πιασεις το μεταφερεις.Ειναι δυσκολο στην αρχη που πρπει να πιασεις Gardevoir αν δεν κανω λαθος και Luxray....αν εχεις κανενα link για βοηθεια δωσε....
Ρε παιδιά, για να κατεβάσω την αποστολή για το Darkrai τι πρέπει να κάνω;
Πρεπει να εχεις συνδεση με wi-fi και επειτα να την κατεβασεις μεσω της κασσετας.Δεν ξερω ομως για ποσο ακομα θα υπαρχει αυτη η αποστολη στο wi-fi γιατι νομιζω οτι ληγει αυτο το μηνα...
(11-01-2009 02:45 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Πρεπει να εχεις συνδεση με wi-fi και επειτα να την κατεβασεις μεσω της κασσετας.Δεν ξερω ομως για ποσο ακομα θα υπαρχει αυτη η αποστολη στο wi-fi γιατι νομιζω οτι ληγει αυτο το μηνα...

θα ληξει 30 ιανουαρη
Έτσι απλά για να μην λέει ο καθείς το μακρύ του και το κοντό του, οι αποστολές για τα Manaphy, Riolu και Darkrai δεν θα είναι διαθέσιμες για κατέβασμα μετά τις 14 Φεβρουαρίου. Επίσης, από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε τις αποστολές για Dialga και Palkia, τα οποία ΔΕΝ μεταφέρονται στις D/P.
Υπεροχα νεα ΝΜ2!!Ελπιζω να αξιζουν τουλαχιστον τον κοπο να τις κανεις...!!!!
(13-01-2009 12:19 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]οι αποστολές για τα Manaphy, Riolu και Darkrai δεν θα είναι διαθέσιμες για κατέβασμα μετά τις 14 Φεβρουαρίου.

εντάξει, φιου, αλλα τώρα δεν με πολυ πειράζει επειδή έδωσα την κασσέτα μου σε ένα γίλο μου με Wi-fi και θα μου περάσει την αποστολή με το Darkrai!

(13-01-2009 12:19 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Επίσης, από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε τις αποστολές για Dialga και Palkia, τα οποία ΔΕΝ μεταφέρονται στις D/P.

εγώ αυτή την αποστολή θα την κατέβαζα μόνο αν μπορούσα να περάσω το Palkia στην Diamond μου, αλλα αφου δεν γίνετε στα αχαμνά μου και μένα!

(13-01-2009 12:19 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Manaphy, Riolu και Darkrai

αφού Riolu μπορούμε να το κάνουμε και απο αυγο, γιατί να το περάσουμε απο την Ranger;
(13-01-2009 06:33 PM)Johan Wrote: [ -> ]αφού Riolu μπορούμε να το κάνουμε και απο αυγο, γιατί να το περάσουμε απο την Ranger;

επειδη ξερει aura sphere λογικα
Γιατί μήπως δεν μπορεί να το μάθει αλλιώς;Απλά είναι <<διαφημιστικό>>.Και δεν αξίζει γιατί δεν είναι καλή η φύση του.
(13-01-2009 09:10 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γιατί μήπως δεν μπορεί να το μάθει αλλιώς;Απλά είναι <<διαφημιστικό>>.Και δεν αξίζει γιατί δεν είναι καλή η φύση του.

1 αφου το aura sphere δεν μπορει να το μαθει κανονικα...
2 ποια φυση ενοεις?????Huh
1)Μπορεί το Lucario.
2)Serious.
(14-01-2009 07:10 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]1)Μπορεί το Lucario.

εγω ομως μιλαω για το riolu και οχι για το λουκαριο!Dodgy
Και άμα πάρει το Riolu κάποιος γιατί να μην το κάνει Lucario;
πέρασα Darkrai και Riolu στην Diamond!Toungue το Riolu όπος μάθατε είναι Serious Nature και ο Darkrai μου AdamantSad και έχω κάτι να ρωτήσω, το Manaphy Egg πως το περνάω στην Diamond; έχω προσπθήσει αλλα δεν το έχω καταφέρει...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's