Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Ranger Shadows Of Almia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
λοιπόν τελείωσα το Story line και τώρα έχω δύο ερωτήσεις:

Πώς περνάω το Darkrai στην Diamond,
Που είναι το Capture Arena...

είχα και μια άλλη αλλα τώρα την ξέχασα... όταν την θημηθώ θα την post-άρω
1. Μπες WiFi, κατέβασε τη special mission του Darkrai, παίξ' την, πιάσε το Darkrai, βρες κάποιο άλλο DS γιατί θα χρειαστείς 2 για τη μεταφορά, στείλ' τον στην Diamond, ???, profit. Ομοίως για Manaphy και Riolu.

2. Κρυμμένο, εγώ προσωπικά δεν απαντώ.
1) το πρόβλημα θα το έχω μόνο στο να κατεβάσω την αποστολή του Darkrai... έχω ένα DS και ένα DS Lite!
2)... ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;

3) α, και η τρίτη ερώτηση που είπα... τα pokemon εξελήσονται;(pokemon ranger φυσικά)
2. Γιατί εγώ όταν έφτασα εκεί δεν είχα internet access, έψαχνα καμπόση ώρα μόνος μου μέχρι να τη βρω, 'ντάξει θα σου πάρει λίγη παραπάνω ώρα αλλά είναι καλύτερα έτσι.
3. Όχι.
2)Internet access;
3)Damn't

βρήκα την Capture Arena!(χωρίς να μπώ internet να δώ!)
Παιδια ξερει κανεις που ειναι το capture arena?
Στην τσέπη μου πάντως όχι...Αν και δεν έχω παίξει το παιχνίδι θα σου πω.Αλλά στα αγγλικά θα στα πω.
It is located in a remote part of Almia. It can be only reached while riding on a Wailord from Haruba Village or by riding a Staraptor afterwards.
Eυχαριστω που επιτελους καποιος απαντησε.....
παιδιά τι κάνετε τώρα στο pokemon ranger; εγώ κάνω τα Quests!
Λιγο capture arena και λιγο quests.....Λιγο δυσκολευομε στην αποστολη του Darkrai....
ενοεις σ αυτη που σωζεις την almia η σ αυτη που οταν την κανεις,θα μπορεις να μεταφερεις το darkrai απ την ποκεμον ranger στην diamond???
τέλος και με το Capture Arena! Μήπως ξέρει κανείς πού βρήσκεις το Regigigas;
στο hippowdon temple οταν πιασεις ολα τα ποκεμον.
(07-01-2009 05:03 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ενοεις σ αυτη που σωζεις την almia η σ αυτη που οταν την κανεις,θα μπορεις να μεταφερεις το darkrai απ την ποκεμον ranger στην diamond???

Οταν θελεις να το μεταφερεις....Απο την πρωτη μαχη που κανεις εκει...
(10-01-2009 12:37 AM)Lugia Wrote: [ -> ]
(07-01-2009 05:03 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ενοεις σ αυτη που σωζεις την almia η σ αυτη που οταν την κανεις,θα μπορεις να μεταφερεις το darkrai απ την ποκεμον ranger στην diamond???

Οταν θελεις να το μεταφερεις....Απο την πρωτη μαχη που κανεις εκει...

την αποστολη που αμα την κανεις,θα μπορεις να στειλεις το darkrai στη d/p,πρεπει να τη βρεις μεσω wi fi.ωσο γι αυτη που σωζεις την αλμια,να ενα βιντεο που θα σε βοηθησει να το πιασεις.....
http://www.youtube.com/watch?v=I9IGFuFkA...re=related
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's