Legendary Pokémon

Full Version: Εσεις πιστευετε στη μαγεία;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εννοειτε!!!αλλα δεν θα αποκτησουμε ποτε κατι τετοιο!!Η μονη "μαγια" που εχουμε ειναι η διεσθυση μερικων καταστασεων
(25-11-2008 09:18 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Εννοειτε!!!αλλα δεν θα αποκτησουμε ποτε κατι τετοιο!!Η μονη "μαγια" που εχουμε ειναι η διεσθυση μερικων καταστασεων

Συμφωνω και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλα ειμαι κολλημενος με τετοια θεματα παρα πολυ.
και ναι και οχι, πιστεύω επιδή υπάρχει ο David Koperphield(οπος διαολο και να τον λένε) που πέρασε μέσα απο το σεινικό τοίχος, και όχι επειδή δεν μπορώ να χρησημοποιοίσω και εγώ! lol lol lol lol lol! παντος σε τέτοιου είδους θέματα είμαι καμένος!(έχω διαβάσει όλα τα Χάρη Ποτερ και τα 2 απο τα τρία βιβλία του Κριστοφερ Παολίνι(Εραγκον)που είναι όλα ντίρλα στη μαγεία!)
Μιας και λες για David Coperfield, η "μαγεία" του βασίζεται στις ψευδαισθήσεις..
Δεν ξέρω αν είναι off topic αλλα ...
(29-11-2008 01:22 AM)link Wrote: [ -> ]

Και εννοείται ότι όλοι οι Αμερικάνοι ήταν αρκετά ηλίθιοι για να κουνήσουν το κεφάλι τους 36 μοίρες (π/6 και κάτι rad για να το παίξω και μάγκας) και να δουν αυτό το ωραίο ανθρωπάκι με τη δάδα στο χέρι που το λένε και άγαλμα της ελευθερίας. Τέλος πάντων.
Kαλα δεν εχα παει να δω τον David Coperfield αλλα τωρα που ακουσα ολα αυτα θα αξιζε τον κοπο....γιατι τα μαγικα του ειναι φανταστικα!!!
Ισως ακουστει πολυ φιλοσοφικο αλλα θα πω το εξης: Δεν υπαρχει μια αληθεια για τη μαγια (και οτιδηποτε αλλο). Οποιος πιστευει στη μαγια βλεπει μαγικα πραγματα γυρω του και οποιος δεν πιστευει δε βλεπει τιποτα. Αρα στον "κοσμο" καθε ατομου ειναι δυνατο να υπαρχει ή να μην υπαρχει μαγια και εξαρταται απο την οπτικη γωνια του καθενος. Ο Fr3quency ειπε οτι θεωρει την αγαπη μαγια. Να μια αληθεια. Καποιος αλλος ομως θα μπορουσε να πει πως η αγαπη εξαρταται απο τις χημικες ουσιες που εκρινονται στον οργανισμο μας κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. Να και μια αλλη αληθεια. Και οι δυο ανθρωποι μπορουν να ζησουν μεχρι το τελος χωρις να διαψευσθει η θεωρια τους. Ισως αυτο να ειναι πραγματικη μαγια...
Εγώ πιστεύω στη μαγία αλλα όχι τις μα%$#$ες π.χ ''βγάζω ένα νόμισμα από το αυτή σού''
λοιπον, ΔΕΝ πιστευω στην μαγεια, η μαγεια πιστευει σε εμενα

cause pokeman is something magical, like metal...
(01-12-2008 08:17 PM)pokeman Wrote: [ -> ]λοιπον, ΔΕΝ πιστευω στην μαγεια, η μαγεια πιστευει σε εμενα

cause pokeman is something magical, like metal...

Ουτε και εγω μα η θεληση το να ειχες μια σου δινει διαφορετικη εντυπωση σε κανει να σκεφτεσε λιγο διαφορετικα αλλα ο καθενας εχει διαφορετικο κοσμο μεσα του και μπορει να το βλεπει αλλιος.
Εγώ να πω τι γνώμη μου όχι
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι υπάρχει μαγία, με άλλα λόγια είναι αδύνατο, όμως με ένα στοιχείο μπορεί να αλλάξω από ελάχιστα έως πολύ λίγο γνώμη
(07-12-2008 09:08 PM)Bills Wrote: [ -> ]Εγώ να πω τι γνώμη μου όχι
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι υπάρχει μαγία....

η μαγεια της ''αγαπης'' σου λεει κατι?????
Καλό αλλά συνήθως με τον όρο μαγεία δηλώνουμε κάτι το υπερφυσικό και η αγάπη είναι κάτι φυσικό. ΜΗ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ

(07-12-2008 09:17 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(07-12-2008 09:08 PM)Bills Wrote: [ -> ]Εγώ να πω τι γνώμη μου όχι
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι υπάρχει μαγία....

η μαγεια της ''αγαπης'' σου λεει κατι?????

(07-12-2008 09:22 PM)Bills Wrote: [ -> ]Καλό αλλά συνήθως με τον όρο μαγεία δηλώνουμε κάτι το υπερφυσικό και η αγάπη είναι κάτι φυσικό. ΜΗ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ

Φυσικά, η ομορφία και η μαγεία της φύσης δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη μαγεία. Υπάρχει η μαγεία της γέννησης ενός υγιούς παιδιού. Η μαγεία της πραγματικής αγάπης. Η μαγεία του να σηκώνεται κανείς το πρωί από το κρεβάτι, απλά και μόνο με μια πραξη θέλησης. Δυστυχώς αυτό φαίνεται να είναι μαγεία μόνο σ' αυτούς που δεν έχουν αυτή τη δύναμη. Όσοι από εμάς μπορούμε να ελέγξουμε το σώμα μας μέσω της θέλησης μας, συχνά θεωρούμε αυτή τη δύναμη δεδομένη. Δεν μπορούμε να δούμε πόσο εκπληκτικά είναι πράγματα τόσο απλά όπως το να σκουπίζουμε τον ιδρώτα από το μέτωπο μας. Θεωρούμε δεδομένη την ικανότητα μας ν΄ανοίγουμε τα μάτια μας για να γευτούμε το μεγαλείο ενός παγετώνα ή ενός ωκεανού ή την ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος ή λιβάδια γεμάτα με αγριολούλουδα. Αυτές είναι πραγματικά μαγικές πράξεις και αν το σκεφτούμε καλά θα δούμε ότι έχουν τόσο μεγαλείο ώστε να γεμίσουν πολλά σύμπαντα. Για πολλούς όμως φαίνεται ότι τέτοια πραγματική μαγεία δεν είναι αρκετή.
Sauce
Ναι συμφωνω..Και μην λεμε συνεχεια για μαγια αγαπης κ.λ.π..
Αν το καλοσκεφτομου πολλα πραγματα μπορουν να θεωρηθουν μαγια απο αυτην την εννοια..
Μαγια λεγοντας εννοουμε αλλα πραγματα πιο υπερκοσμια,υπερφυσικα και παραξενα...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's