25-06-2009, 12:15 PM
Λοιπον..κατα τη γνωμη μου ειδοι μαγιας υπαρχουν πολλα...χωριζονται σε κατηγοριες...ταχυδαχτιλουργικα,μαγια αγαπης..και οπως ανεφερε ενα παιδι ποιο πανω και με το οποιο συμφωνω απολυτα μαζι του....μαγεια ειναι αυτα τα οποια οι περισσοτεροι απο μας τα θεωρουμε δεδομενα....το μπανιο στη θαλασσα, το να περπαταμε,να εχουμε τα ds μας..ακομα και αυτο...το φαγητο,το ωερο.....και αλλα πολλα ειναι μια αινια της μαγειας...τωρα απο εκει και περα....μολις ακουω μαγια και μαγικα στο μυαλλο μου ερχεται ενας τυπος με καπελο και κατι πολυχρωμα μαντιλακια...κτλπ....αλλα και παγκοσμοιοι βραβευμενοι μαγοι οπως ο david koperfield....οπου αυτα που κανουν σε αφηνουν με το στωμα ανοιχτο...απο εκει και περα αυτα που κανουν δεν θα τα αποκαλουσα ο ιδιος μαγια....αλλα οφθαλμαπατη...γιατι αυτα που κανει τα βλεπει αυτος και μονο αυτος ....κατα καποιο δικο του τροπο...επειρεαζει την οραση του αλλο με αποτελεσμα τα μυνηματα που ερχονται απο τα νευρικα κυτταρα του ματιου μας να ειναι διαφορετικα με αυτα της πραγματικοτητας....ειναι σαν τα ματια μας να πας κανουν τρικς...επισης...καποιοι προηγουμενη ανεφραν μαγια κατι το υπερφυσικο κατι που δεν χωραει ο ανθρωπινος νους.....κατανοητη και την δεχομαι αλλα και την υποστηριζω την απαντηση τους....αλλα...πιστευω πως ο ορος μαγιας πρεπει να γινει πιο κατανοητος σε παγκοσμιο επιπεδο...στην ερωτηση αν πιστευω στη μαγια η απαντηση μου ειναι ουδετερη...μονον και μονον γιατι δεν ξερω γα πιο απο τα παραπανω ειδοι αναφερουμε....