Legendary Pokémon

Full Version: Online games!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Σε αυτο το θρεντ θα σηζηταμε και θα βαζουμε τα λινκς για να παιζουν ολοι ΑΣΦΑΛΗ online games.[εκτος ποκεμον]Λοιπον εγω ενα που ξερω ειναι το battleknight.Εσεις ξερετε ή παιζετε online games;
Ίσως είναι ίδιο με αυτό εδώ, η μόνη διαφορά εσύ λες και online
Δεν λεω video games αλλα παιχνιδια τα οποια τα μελη του Legendary pokemon παιζουν μονο online για να μας τα που να γραφτουμε
Εμ,ναι,εγω και ο Celebi ημαστε εθισμενoι με την Γαια. :3

http://www.gaiaonline.com <33
(10-12-2008 09:54 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Εμ,ναι,εγω και ο Celebi ημαστε εθισμενoι με την Γαια. :3

http://www.gaiaonline.com <33

εμένα με ξέχασες;
Φαίνεται ωραιο.Σαν το Battleknight ειναι περιπου
καμία σχέση δεν εχει το tribal wars με το battleknight
(18-12-2008 06:00 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Αυτό εδώ είναι φοβερό,Φυλετικές Μάχες

αυτο το παιχνιδι τα σπαει τοσο πολυ,που κι εγω εγινα μελος και εκανα δικο μου χωριο.λεγεται SOUVLAKI VILLAGE και εχω βαλει το ιδιο ονομα χρηστη (Chaos714 δηλαδη).το δικο σου χωριο τζωρτζσλειερ πως το λενε???απλως ρωταω,για να γινουμε συμμαχοι....
(18-12-2008 09:23 PM)Bills Wrote: [ -> ]καμία σχέση δεν εχει το tribal wars με το battleknight

To ξερω βρε ετσι το ειπα αλλα τεσπα μην με παρεξηγεις δεν ειμαι στα καλα μου
Το χωριό μου είναι:Mykines (474|314) K34 στον κόσμο 3.Το όνομά μου είναι το ίδιο και η φυλή που έφτιαξα λέγεται Mykinaioi(συντομογραφία MKNS)
Ξαιρεται κατι γραφτηκα και εγω και ειναι amazing!και για να σας κανω παρεα ηρθα στον κοσμο τρια αλλα μην παιριμενετε να σας πω ποιος ειμαι.Καθηστε λιγο να μεγαλωσω και να γινω πιο δυνατος και μετα θα κανουμε συμμαχια
είμαι σε δυνατή συμμαχία, 2ον αν θες μπαις κόσμο 1 που έχω πολύ καλό ακάουντ
(19-12-2008 11:37 PM)Bills Wrote: [ -> ]είμαι σε δυνατή συμμαχία, 2ον αν θες μπαις κόσμο 1 που έχω πολύ καλό ακάουντ

Eνταξει οταν γραφτω θα σου στειλω p.m.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's