Εγώ παίζω σε όλα
Και πώς σε λένε στο The West ;
Α και , αυτό είναι το game που παίζω......είναι αρκετά καλό...
Ειναι καλο αυτο το the west ή ειναι βλακεια οπως τα υπολοιπα ελληνικα on-line παιχνιδια????
(01-02-2009 04:15 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Και πώς σε λένε στο The West ;
Α και , αυτό είναι το game που παίζω......είναι αρκετά καλό...
Gregorypek με λένε.Οχι καλό ειναι δεν είναι βλακεία
Ποιος σας είπε ότι είναι ελληνικά;Γερμανικά είναι Φυλετικές και The West....
Γερμανική εταιρεία τα έχει φτιάξει και έχουνε ελληνικό παράρτημα.Κάποια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα εμφανίζει στα γερμανικά κάποια συγκεκριμένα κείμενα ας πούμε.
(02-02-2009 02:43 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γερμανική εταιρεία τα έχει φτιάξει και έχουνε ελληνικό παράρτημα.Κάποια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα εμφανίζει στα γερμανικά κάποια συγκεκριμένα κείμενα ας πούμε.
Ε ναι σπανια να το δεις αυτό
(02-02-2009 02:43 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γερμανική εταιρεία τα έχει φτιάξει και έχουνε ελληνικό παράρτημα.Κάποια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα εμφανίζει στα γερμανικά κάποια συγκεκριμένα κείμενα ας πούμε.
ακριβως.Και το battleknight απο γερμανικη εταιρια ειναι.Btw γραφτεικατε στο ikarium?
Ikariam μήπως;Εγώ μόνο για Φυλετικές βρίσκω χρόνο και με το ζορι...
(02-02-2009 03:35 PM)Dittofan Wrote: [ -> ] (02-02-2009 02:43 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γερμανική εταιρεία τα έχει φτιάξει και έχουνε ελληνικό παράρτημα.Κάποια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα εμφανίζει στα γερμανικά κάποια συγκεκριμένα κείμενα ας πούμε.
ακριβως.Και το battleknight απο γερμανικη εταιρια ειναι.Btw γραφτεικατε στο ikarium?
Εγω παίζω σε όλα
Aν θέλετε να παίξεται Bitefight:www.bitefight.gr
αλλα για καλύτερα κάντε κλικ
εδώ
σορρυ γκρεγκορυτσο,αλλα τα διπλα ποστς απαγορευονται
Επίσης απαγορεύεται και το advertising, οπότε gregorytso να είσαι πιο προσεκτικός. Εγώ παλαιότερα έπαιζα ikariam, ένα παίχνίδι σε στυλ φιλετικές μάχες, τελικά όμως το σταμάτησα. Επίσης έπαιζα και ένα MMORPG που λεγόταν tales of pirates (όπως wow, αλλά δωρεάν), αλλά τελικά το παράτησα και αυτό λόγω έλλειψης χρόνου και διάθεσης.
Επ Gregory , μπορούσες να κάνεις edit!
και εξάλου , μην κάνεις διαφημίσεις....