Legendary Pokémon

Full Version: Online games!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(15-02-2009 11:54 PM)Keratz Wrote: [ -> ]Reply στον Chaos για το τι παιχνιδι ειναi:Απ'τα καλυερα MMORPG που εχουν βγει ,και μαλιστα πληρως ελληνικο!Ειχαν παρει συνεντευξη απτο δημιουργω στον Alpha νομιζω.Υπολογισε κατι σαν L2 αλλα χιλιες φορες καλυτερο.
Βεβαια το οτι πληρωνεις sucks...:/

Για την ακριβεια στον ΑΝΤ1 και στην πρωινη εκπομπη του σαββατοκυριακου....Ειχαν παει εκει...κι για να διξουν ποσο καλη δουλεια ειχαν κανει,ειχαν βαλει τους 2 παρουσιαστες ως καιντρικους ηρωες....Οσο για το αν πρεπει να πληρωνουν οι παικτες για να παιξουν μου φαινετε "λογικο"γιατι πως θα πληρωσει ο σχεδιαστης το κρατος για τα λεφτα που του εδωσε?Lol
Πλέον παίζω Ikariam

όσο για το Dark Fall πρέπει να πληρώσεις κάμποσα λεφτά για να παίξεις (50 για την ακρίβεια)
και σε ποιο κοσμο παιζεις?beta?
Μη το κάνουμε τσατ εδώ μέσα......αλλά όποιος με ψάξει έχω το γνωστό name και παίζω στον Delta
ok, εγώ παίζω στον Beta.Και όποιος θελήσει βοήθεια εκεί είμαι πρόθιμος γιατί έχω πλούτο από όλες τις πηγές και είμαι επίσης με το γνωστό όνομα.

Μπράβο παιδιά.Εξαιρετικά τα online games που έχετε προτείνει μέχρι τώρα.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's