1ον)Μάλλον εννοείτε φυλή και όχι συμμαχία.
2ον)Θα σε βγάλει στου ακατανόμαστου τη μητέρα και δεν αξίζει να μπεις σε μια φυλή που τα περισσότερα μέλη της να είναι σε τόσο μεγάλη άπόσταση.
3ον)Human Torch σε ποια ήπειρο είσαι;
Δεν ξερω που ειμαι αλλα παντος με λενε Human torch
α παιδια και κατι αλλο.Οποιος θελει για μαχη σε κανενα στρατηγικο παιχνιδι για παραδειγμα Empire Earth 2 ας συζητησουμε για αυτο ή οχι μονο και εγω αλλα και οποιος αλλος θελει σε οποιοδηποτε παιχνιδι για να παιξουνε μαζι
Georgeslayer,εξαιρετικο το site που προτεινες,μόλις γραφτηκα κι εγω
.
Συμφωνω οι φυλετικες μαχες ειναι απο τα καλυτερα online παιχνιδια
οι φυλετικες μαχες ειναι ΤΟ καλυτερο online browser παιχνιδι...
α και bills ποιος εισαι στον κοσμο 1?
http://www.clubpenguin.com
ενα ον λαιν παιχνιδι τοσο καλο,οσο και η φυλετικες!!!εκει,εχεις 1 πιγκουινο και τον κανεις οτι θες.π.χ. τον πας στο ντοτζο,για να γινει στο μελλον νιντζα,αλλα και αλλα πολλα τελοια πραματα εκει!!!!θα πορωθειτε σας λεω!!!
Wow καλο μου ακουγεται ποροτικο.Αλλα δεν θα γραφτω τωρα.Το σαββατοκυριακο γιατι αν ποροθω Και με αυτο........εχω και διαβασματα thanks παντος Chaos714
Πολυ καλα sites ολα τα τελευταια που αναφερατε!!εχω πορωθει για τα καλα!
(14-12-2008 03:15 PM)Johan Wrote: [ -> ] (10-12-2008 09:54 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Εμ,ναι,εγω και ο Celebi ημαστε εθισμενoι με την Γαια. :3
http://www.gaiaonline.com <33
εμένα με ξέχασες;
Παιζω και'γω Gaia αλλα οχι φανατικα,δεν τρελαινομαι κιολας....
γιατι δεν παιζεις & club penguin???
Ποιο ειναι το περιεχομενο του παιχνιδιου?Πιγκουινοι?
οχι μονο,γιατι
1 μπορεις να πας στο ντοτζο για να παρεις ζωνες (μεχρι τη μαυρη) και μετα,αντιμετωπιζεις τον σενσει για να γινεις νιντζα
2 μπορεις να παιζεις διαφορα μινι παιχνιδια,οπως σερφ στην παραλια,χορο στην ντισκο & σκι με σωσηβιο στο χιονοδρομικο κεντρο
3 οταν γινεσαι μελος (που πληρωνεις 5 ευρω το μηνα),μπορεις να παιρνεις ρουχα,πιο πολλα κατοικηδια,να διακοσμεις το ιγκλου σου & αλλα
4 εχει και εφημεριδα καθε πεμπτη
τι λες??πορωθηκες??
(30-01-2009 11:03 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]1 μπορεις να πας στο ντοτζο για να παρεις ζωνες (μεχρι τη μαυρη) και μετα,αντιμετωπιζεις τον σενσει για να γινεις νιντζα
2 μπορεις να παιζεις διαφορα μινι παιχνιδια,οπως σερφ στην παραλια,χορο στην ντισκο & σκι με σωσηβιο στο χιονοδρομικο κεντρο
3 οταν γινεσαι μελος (που πληρωνεις 5 ευρω το μηνα),μπορεις να παιρνεις ρουχα,πιο πολλα κατοικηδια,να διακοσμεις το ιγκλου σου & αλλα
4 εχει και εφημεριδα καθε πεμπτη
τι λες??πορωθηκες??
Καθολου.Η Gaia αν και ''παιδιαστικη'' ειναι χιλιες φορες καλυτερη,συμφωνα μ'αυτα που αναφερεις παραπανω.
βρε guys και τα δυο καλα ειναι.Το μονο που ξυνιζει στους πινγκουινους ειναι οτι πρεπει να πληρωνεις για να εχεις πιο διασκεδαστικα πραγματα.Αλλα και παλι εχει ποσα παιχνιδια να παιξεις ασε που μπορεις να παιζεις χιονοπολεμο