(14-02-2009 12:57 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Επισης MANUELF, υπαρχει επαγγελμα ρομποτικος?
θα υπαρξει στο μελλον,μιας και τοτε θα χουμε πολλα ρομποτ.αρα ενας ρομποτικος θα ηταν οτι πρεπει.
προσωπικα,θα θελα κι εγω για μια στιγμη να γινω ρομποτικος,γιατι εχει πλακα να φτιαχνεις ολων των ειδων τα ρομποτ.εξαλου,θα θελα να φταξω ενα ρομποτ-πικατσου...
εγω θα γινω, επισκευαστης διαστημοπλοιων εξωγηινων πολιτισμων, θα υπαρξει στο μελλον, νομιζω οτι η επαγγελματικη αποκατασταση θα ειναι καλη και σταθερη.
btw, λετε βλακειες, ποτε δεν ξες τι επαγγελμα θα υπαρχει και τι οχι σε 8 χρονια, το 80' π.χ. λεγαν οτι το 2000 θα υπαρχουν ρομποτ που θα εξηπερητουν ΟΛΕΣ τις αναγκες μας και θα ειναι ανθρωποειδη, ρομποτ υπαρχουν μεν, πολλαπλες δουλειες δεν κανουν δε.
τελικα αποφασισα, θα γινω ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΛ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ, κατι σαν τον Gus G των Firewind η των Σακη απο τους Rotting Christ, αλλα ακομα ποιο διασημος, κατι σαν των James Hetfield των Metallica η των Dave Mustaine των Megadeth, ε αμα δεν κατσει θα γινω Πρωθυπουργος....
(14-02-2009 09:40 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (14-02-2009 12:57 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Επισης MANUELF, υπαρχει επαγγελμα ρομποτικος?
θα υπαρξει στο μελλον,μιας και τοτε θα χουμε πολλα ρομποτ.αρα ενας ρομποτικος θα ηταν οτι πρεπει.
προσωπικα,θα θελα κι εγω για μια στιγμη να γινω ρομποτικος,γιατι εχει πλακα να φτιαχνεις ολων των ειδων τα ρομποτ.εξαλου,θα θελα να φταξω ενα ρομποτ-πικατσου...
Είπα κι εγώ : ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ;;;;
νόμιζα ότι θες να γίνεις ρομπότ (λολ)
Μάλλον η σωστή λέξη για τον κατασκευαστή ρομπότ είναι προγραματιστής και κατασκευαστής ρομπότ(δεν είμαι και σίγουρος) , αν υπάρξει τέτοια δουλειά , που μάλον θα υπάρξει κάποτε!
Το Πολυτεχνείο έχει σχολή ρομποτικής από ότι θυμάμαι...Ναι έχει δεν ξέρω αν το λένε ακριβώς έτσι μόνο...
Ή μπορει να εννοουσαν οτι ειστε ρομποτουλες.
Nαι οκ, θα υπάρχει και επάγγελμα που θα βάζεις ρόδες στις γιαγιάδες και θα φτιάχνεις τρόλλεϋ-πως-γραφεται-αυτο.
Α, και εγω λεω να ασχοληθώ με illustration arts και animation <3 και να σχεδιάζω κομιξ mostly (ναι στην Ελλάδα τωρα...). Και σκιτσογράφος σε εφημερίδες δε με χαλάει, λεφτά να βγάζει μόνο :Ρ Eναλλακτικά, κάτι σχετικά με βιολογία (το άκυρο)
(14-02-2009 12:22 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Α, και εγω λεω να ασχοληθώ με illustration arts και animation <3 και να σχεδιάζω κομιξ mostly (ναι στην Ελλάδα τωρα...). Και σκιτσογράφος σε εφημερίδες δε με χαλάει, λεφτά να βγάζει μόνο :Ρ Eναλλακτικά, κάτι σχετικά με βιολογία (το άκυρο)
αν θες να ξερεις,εδω εχουν κυκλοφορησει κατι περιοδικα της ντισνευ που σου δειχνουν πως να κανεις κομιξ (σε καθε τευχος εχουν και σετ ζωγραφικης).ισως σου φανουν χρησιμα για να εξασκηθεις στο επαγγελμα που θες να κανεις.
εγω θα γινω θρησκευτικος μαλλον μου αρεσουν ή και φιλολογος.Αυτο για τα ρομποτ σιγουρα θα υπαρχει επαγγλεμα σε λιγοτερο απο 30 χρονια.Ηδη στην Ιαπωνια ρομποτ λενε τις ειδησεις
Βασικός στόχος για φέτος το τμήμα Πληροφορικής του ΚΠΑ. Με μια καλή πιάνω αρκετά μόρια για να μπω εκεί. Εναλλακτικά, τμήμα Πληροφορικής ή Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όσο για το τι θα κάνω στο μέλλον, θα ήθελα να γίνω τοκιστής σουλατσαδόρος, ένα επάγγελμα με μέλλον, γερό εισόδημα, και καλό περιβάλλον εργασίας. Αλλιώς θα γίνω βουλευτής με το κόμμα του Pokeman όταν αυτός γίνει πρωθυπουργός.
(14-02-2009 12:43 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Αλλιώς θα γίνω βουλευτής με το κόμμα του Pokeman όταν αυτός γίνει πρωθυπουργός.
θα εχει κομμα ο ποκεμαν??!!!αυτο κι αν ειναι αξιοπεριεργο!!!
(14-02-2009 12:34 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (14-02-2009 12:22 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Α, και εγω λεω να ασχοληθώ με illustration arts και animation <3 και να σχεδιάζω κομιξ mostly (ναι στην Ελλάδα τωρα...). Και σκιτσογράφος σε εφημερίδες δε με χαλάει, λεφτά να βγάζει μόνο :Ρ Eναλλακτικά, κάτι σχετικά με βιολογία (το άκυρο)
αν θες να ξερεις,εδω εχουν κυκλοφορησει κατι περιοδικα της ντισνευ που σου δειχνουν πως να κανεις κομιξ (σε καθε τευχος εχουν και σετ ζωγραφικης).ισως σου φανουν χρησιμα για να εξασκηθεις στο επαγγελμα που θες να κανεις.
@Celesi , και εγώ αυτά θέλω , εκτός από τη Βιολογία...
@Chaos , τίποτα βλακείες θα'ναι αυτά , αφού σε κάθε τεύος θα'χουν νομίζω ένα-δυο μολύβια για να ολοκληρώσεις θα πρέπει να τα έχεις όλα προφανώς.....
(15-02-2009 01:14 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (14-02-2009 12:43 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Αλλιώς θα γίνω βουλευτής με το κόμμα του Pokeman όταν αυτός γίνει πρωθυπουργός.
θα εχει κομμα ο ποκεμαν??!!!αυτο κι αν ειναι αξιοπεριεργο!!!
Άμα γίνει πρωθυπουργός χωρίς κόμμα(που δεν πρέπει να γίνεται)δεν θα είναι περίεργο;
Το επάγγελμα που με έλκει είναι ο αρχιτέκτονας.Από τότε που ήμουν μικρός με ενθουσίαζε.Επίσης έχω μια κλίση προς τα μαθηματικά,τη χημεία και όλα τα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης.
Sorry που κάνω ποστ σε ένα thread,στο οποίο είχε να γίνει συζήτησει για έναν χρόνο,αλλά το βρήκα ενδιαφέρον.
Όσο δεν είναι στο spam corner, και βρίσκετε και κάποια άλλα πράγματα ενδιαφέροντα, fine by me.
Do go on, sorry gia to mod intervention/spam
Εγώ θα ήθελα να γίνω Μαθηματικός μιας και ξεχωρίζω από όλη την Γ' Γυμνασίου στο σχολείο μου (όπως μου είπε η καθηγήτρια των Μαθηματικών)!
Ως εναλλακτική θα ήθελα να γίνω δικηγόρος!
Υ.Γ.: Το ξέρω πως είναι δύο διαφορετικές κατευθήνσεις αλλά μέσα σε δύο χρόνια θα έχω αποφασίσει!