Legendary Pokémon

Full Version: Επαγγελματικός Προσανατολισμός !?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Εγω πιστευω πως ειναι εμφανες τι επαγγελμα θα ακολουθησω!

Για ενναλακτικο, θα παω ή για βοηθος παρατηρητη πεστροφας ή για σαλαμολογος! Toungue
(07-02-2010 11:10 PM)Master Chef Wrote: [ -> ]Για ενναλακτικο, θα παω ή για βοηθος παρατηρητη πεστροφας ή για σαλαμολογος! Toungue

Μην το γελάς καθόλου!
Σε αυτό το κόσμο όλες οι δουλειές είναι πιθανές Toungue
ego 8elo na pao gia programatistis !!!!!!!!!

exo tin estisi oti to exo ksanapi afto kapou O_o
(07-02-2010 11:40 PM)GIANNIS Wrote: [ -> ]ego 8elo na pao gia programatistis !!!!!!!!!

τι αντιγραφεας που εισαι ρε γμτ!! Toungue κι εγω θελω να γινω προγραμματιστης!
Η μισή Ελλάδα (νομίζει ότι) θέλει να γίνει προγραμματιστής...
ναι. προγραμματιστες θελουμε να γινουμε και γουσταρουμε! Cool ποιο ειναι το προβλημα σ δλδ?
Lol, και τν δικαιολογω απολυτως (την μιση Ελλαδα)! Ο προγραμματιστης βγαζει αρκετα καλα λεφτα.
(08-02-2010 12:06 AM)Master Chef Wrote: [ -> ]Lol, και τν δικαιολογω απολυτως (την μιση Ελλαδα)! Ο προγραμματιστης βγαζει αρκετα καλα λεφτα.

Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλοί (αν όχι η πλειοψηφία) δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει προγραμματισμός.Plus το ότι δεν ξέρω κατά πόσο η αγορά μπορεί να τους αντέξει όλους.
στη θεση σ δε θα υποτιμουσα και τοσο τους μελλοντικους μας προγραμματιστες....
Πλάκα πλάκα, όλος ο κόσμος με προγραμματισμό θέλει να ασχοληθεί... Αλλά ναι, έχουμε γεμίσει με προγραμματιστές - η Ελλάδα δε χωράει και πολλούς ακόμα.
Προσωπικά δεν έχω αποφασίσει κάτι ακόμα, ίσως κάτι σχετικό με φυσικοχημεία, μου αρέσουν πάντως και τα μαθηματικά...
Funny thing, στην Ελλάδα δεν θα προγραμματίσεις ποτέ τίποτα, 99% θα πας για καθηγητής πληροφορικής σε γυμνάσιο/λύκειο. Βασικότατος λόγος για τον οποίο απέρριψα τις σχολές πληροφορικής και προτίμησα τα οικονομικά εγώ.
(08-02-2010 12:10 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]στη θεση σ δε θα υποτιμουσα και τοσο τους μελλοντικους μας προγραμματιστες....

(08-02-2010 12:13 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Funny thing, στην Ελλάδα δεν θα προγραμματίσεις ποτέ τίποτα, 99% θα πας για καθηγητής πληροφορικής σε γυμνάσιο/λύκειο. Βασικότατος λόγος για τον οποίο απέρριψα τις σχολές πληροφορικής και προτίμησα τα οικονομικά εγώ.

What NM2 said.Και δεν είναι θέμα αν τους υποτιμώ ή όχι,άλλωστε και εγώ με κάποιο τομέα της πληροφορικής θα ασχοληθώ,αλλά θα ήταν καλύτερο απ' το να λένε απλά ότι θα γίνουν προγραμματιστές να ασχοληθούν έστω και λίγο από μικροί με προγραμματισμό,για να δουν έστω κατά πόσο τους αρέσει πραγματικά.Έστω και αν είναι δύσκολη μια γλώσσα προγραμματισμού,ακόμα και η html μπορεί να δώσει μια πρώτη γεύση.
Εχω αν και ακολουθω Θεωρητικη κατευθηνση δεν εχω καταληξει ακομα οσον αφορα με το τι θελω να ασχοληθω. Στην αρχη ηθελα να παω για μηχανικος υπολογιστων (επειδη εχω μια μανια να ασχολουμαι γενικα με το αντικειμενο) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν παλευω καθολου τα μαθηματα της κατευθυνσης. Τωρα σκεφτομαι για Μεταφραση-Διερμηνεια/Τουριστικες Επιχειρησεις. Επειδη ομως με ξερω πολυ καλα, δεν ειμαι σταθερος τυπος, πιθανον μεχρι την κρισιμη στιγμη που θα πρεπει να παρω μια αποφαση, να εχω αλλαξει σκεψεις. Ας τα παω εγω ομως τωρα καλα στην Β' Λυκειου και βλεπουμε μετα. Toungue
(08-02-2010 12:16 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]
(08-02-2010 12:10 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]στη θεση σ δε θα υποτιμουσα και τοσο τους μελλοντικους μας προγραμματιστες....

(08-02-2010 12:13 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Funny thing, στην Ελλάδα δεν θα προγραμματίσεις ποτέ τίποτα, 99% θα πας για καθηγητής πληροφορικής σε γυμνάσιο/λύκειο. Βασικότατος λόγος για τον οποίο απέρριψα τις σχολές πληροφορικής και προτίμησα τα οικονομικά εγώ.

What NM2 said.Και δεν είναι θέμα αν τους υποτιμώ ή όχι,άλλωστε και εγώ με κάποιο τομέα της πληροφορικής θα ασχοληθώ,αλλά θα ήταν καλύτερο απ' το να λένε απλά ότι θα γίνουν προγραμματιστές να ασχοληθούν έστω και λίγο από μικροί με προγραμματισμό,για να δουν έστω κατά πόσο τους αρέσει πραγματικά.Έστω και αν είναι δύσκολη μια γλώσσα προγραμματισμού,ακόμα και η html μπορεί να δώσει μια πρώτη γεύση.
ego ksero ti pai na pi programatismos (kano kai ma8imata frodistiriou ston programatismo, me idikefsi sta java kai 3D)kai ine arketa diskolo kai periploko merikes fores..........

episis ksero oti stin elada i programatistes den exoun doulia kai giafto skopevo ite na asxoli8o me to antikimeno se kanena panepistimio(leme tora) i na pao eksoteriko pou eki exoun doulia(afto ine akoma pio diskolo...gia emena toulaxiston) pantos ena ine to sigouro, 8a asxoli8o me kati pou exi sxesi tous ipologistes Big Grin
Το καλύτερο επάγγελμα είναι ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ παιδιά!!!!!!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's