Legendary Pokémon

Full Version: Επαγγελματικός Προσανατολισμός !?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(10-05-2010 01:35 AM)link Wrote: [ -> ]Αν ήταν να διαλεξω σχολή χωρις την προοπτικη εργασιας (ουτοπικο, i know)τοτε σιγουρα θα πηγαινα μαθηματικο...

Agreed.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή της ΕΜΦΕ στο Πολυτεχνείο, με το πτυχίο να έχει την αξία μεταπτυχιακού έχεις μετά τη δυνατότητα να πας για ερευνητικές θέσεις σε επιχειρήσεις κλπ. Απλά πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι αυτό θα κυνηγήσεις αλλιώς θα καταλήξεις καθηγητής έχοντας βγάλει μια δυσκολότερη σχολή χωρίς λόγο. Toungue
εχω ακουσει διαφορα για τη συγκεκριμενη σχολη(σχετικα με τα δικαιώματα) και εχω αποθαρρυνθεί..Δηλαδη οτι απο εκει δεν βγαινεις ουτε μαθηματικος ουτε φυσικος..Και ειναι ενα χρονο παραανω...

σχετικα με την ισοδυναμια πτυχιο-μαστερ, νομιζω οτι δεν εχει σταθεροποιηθεί το θέμα ακόμα.
Κάπου ειχα διαβασει οτι το ΕΜΠ (και μερικα ξενα πανεπιστήμια) αναγνωρίζει το πτυχίο σαν μαστερ (και μπορεις να πας για διδακτορικο κατευθείαν ξερω γω) αλλά τυπικά δεν ειναι, η κατι τετοιο....
Όλα τα ξένα Πανεπιστήμια στον κόσμο αναγνωρίζουν τα Πολυτεχνεία ως Master, μόνο το ελληνικό δημόσιο προς το παρόν δεν τα αναγνωρίζει για μισθολογικούς λόγους, καθώς είναι αναδρομική η μετατροπή.

Ο,τι και να επιλέξεις πάντως, καλή επιτυχία :]
(10-05-2010 01:35 AM)link Wrote: [ -> ]και το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που πήρα βιολογία γεν. αντ για μαθηματικα....

Damn, κι εγώ. Αλλά όλα αυτά τα Σ στα Μαθηματικά Γενικής και γενικά ότι κάνουν εκεί πέρα δεν τα έχω πάρει με καλό μάτι. xD Also, η Βιολογία Γενικής είναι πανεύκολη. :/ Αφού έχει βγει η αντιγραφή/μεταγραφή/μετάφραση και μπήκε λίγο από το τρία: wheeeeeeeeee
A, και θέλω να πάω ΣΜΑ/Ικάρων/τέτοια πράγματα, από 2 ετών. :)))
Tiiiii?Ki egw giati phra ma8hmatika?A kserw.Kati me ta pedia paizei.Pantws exw akousei oti genika einai eukola ta ma8hmatika
Γενικης ειναι ευκολα μαν, τεσπα Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων τελικα μαγκες, απειρες επιλογες για αργοτερα και γενικα παντα γουσταρα να κανω κατι που να ασχολειτε με φραγκα
(14-05-2010 01:40 PM)pokeman Wrote: [ -> ]Γενικης ειναι ευκολα μαν, τεσπα Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων τελικα μαγκες, απειρες επιλογες για αργοτερα και γενικα παντα γουσταρα να κανω κατι που να ασχολειτε με φραγκα

Ωραίος ρε, έλα για παρέα! Just a thing, ωραία τα τμήματά μας, δεν λέω, αλλά αν για κάποιο λόγο αποφασίσεις το Πληροφορικής του ΟΠΑ, άλλαξε απόφαση. Τα του Καποδιστριακού και του ΧΠΑ που είναι ο Βασίλης είναι πολλές φορές καλύτερα από το δικό μας.
Εγώ είμαι Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο ΤΕΙ Σερρών, μόνο που τραγουδάω περισσότερο αυτό :
http://www.youtube.com/watch?v=dTFaQxegOxQ
Ξενέρα (Ξέρρες). Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα μαθήματα και η 3ο βάθμια μου είναι βουνό (τελειόφοιτος ΤΕΕ, ούτε καν ΕΠΑΛ ούτε καν μαθηματικά λυκείου κάναμε)
Να μην συμπεριλάβω τις ΑΤΥΧΙΕΣ μου μέσα σε όλα αυτά :/

Άσχετο, το βιβλίο που είχα στο Γυμνάσιο και έλεγε Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός(ΣΕΠ), το Προσανατολισμός θα μπορούσε να ήταν "Ξεκίνημα" Toungue
Μια ερώτηση. Θα προσπαθήσω να μπω στο στρατολογικό τμήμα του ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα να ακολουθήσω την Νομική. Μήπως ξέρει κανείς πόσο είναι η βάση γι'άυτό?
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's