εεε εγω λεω για το ποιος με εβαλε στην φυλη α και μιας που το ειπες ευχαριστω κιολας γιατι απεκτησε η ζωη μου ενδιαφερον λιγακι με τις φυλετικες
Όση παλαβομάρα υπάρχει στη δικιά μου φυλή δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είμαστε.
ελα.Εχε λιγη πιστη.....και εξαλλου χειροτερος απο εμενα δεν εισαι και ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτο
Δεν εννοώ χειρότεροι στον πόσο καλά παίζουμε,αλλά είμαστε όλοι παλαβοί.
να ρωτήσω, μπορείς να κάνεις μάχες με άτομα απο ίδιους κόσμους αλλα άλλες υπείρους;
Όταν λες να κάνεις μάχες;Εννοείς να τους κάνεις επίθεση;
Μπορείς,αλλά κάνουν πάρα πολλές ώρες να φτάσουν οι στρατιώτες.
Use msn guyz.No offence.
Δεν θα κλείσω το θρέντ γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να πεί κάτι ωστόσο μην συνεχίζετε το τσάτ πλόξ
ευχαριστώ
Γεια σας παιδια και απο εμενα...
Νεο μελος ειμαι εδω περα και ναι παιζω φυλετικες μαχες στον κοσμο 1 και 3 και ονομαζομαι katsoumis.
Αν νομιζεται πως ειναι ευκολο παιχνιδακι γελιεσται...
Θελει πολυ σκεψη και στρατηγικη για να μην σε φάνε λάχανο...
Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν φυλές και συμμαχίες,και είναι και ο λόγος που το παίζω το παιχνιδάκι.Εσύ έχεις πολλούς πόντους.Πόσο καιρό έχεις που ξεκίνησες στον κόσμο 3;Εγώ το ίδιο όνομα έχω και εκεί να ξέρεις.
Να ρωτήσω και εδώ αν κάποιος απο σάς ξέρει: ένα κουτί στα δεξιά της σελίδας, μήπος ξέρετε πως φέυγει; με εμποδίζει να φτιάξω στρατεύματα!(για ένα διάστημα είχα λογαριασμό Premium και είχε μπεί ένα link πίσω απο το κουτί (ίσα-ίσα που φενόταν) και απο κεί έφτιαξα ένα μικρό στράτευμα 22 δορατοφόρων και 25 ξιφομάχων)
Στον κοσμο 3 παιζω σχεδον απο την αρχη του..
και οσο για τους ποντους δεν παιζουν κανενα ρολο...
ο στρατος ειναι αυτος που μετραει...
Φιλε Johan αυτο με το κουτι που μου λες δεν το καταλαβα...
αν θέλεις ομως βαλε με επιτηρητη να το κοιταξω και ισως το φτιαξω...
ουτε εγω δεν το καταλαβα.Εμενα δεν μου εχει τιποτα τετοιο εκει που ειπες.Κανονικα φτιαχνω τα στρατευματα