Legendary Pokémon

Full Version: Φυλετικές Μάχες-Tribal Wars
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Mακρια ξεμακρια τουλαχιστον θα ειμαι πιο καλα.Στην φυλη αυτη που ειμαι ειμαι τριτος στην σειρα απο τα λιγα μελη που εχει γιατι πολλοι εφυγαν μα πως φευγω απο την φυλη που ειμαι?
θα πρεπει να ζητησεις απο καποιον βαρονο η απ τον αρχηγο να σε διωξει νομιζω...
Φυλή>>Εγκατάλειψη φυλής.Αλλά:1ον)Ενημέρωσε τους γιατί αλλιώς είσαι προδότης άρα εχθρός.2)Δεν αξίζει να έχεις φυλή στου ακατανόμαστου τη μητέρα...
εκανα εγγραφη και στον κοσμο 4 (με το ιδιο ονομα,αλλα τη φυλη την ονομασα Wμέγα και το χωριου μου βρισκεται στην ηπειρο 53 (386|545))!!!!
Αύριο ανοίγει ο κόσμος 5...Άμα θέλετε ποστάρετε το όνομά σας σε κάθε κόσμο εγώ είμαι στον 3 και στον 4(σε πολύ χάλια γειτονιά)με το ίδιο όνομα.
αφου εισαι στν κοσμο 4,τι λες να γινεις μελος στη φυλη μου (τους Wμέγα)????
Στον 4 είμαι στην WRL αλλά θα σταματήσουμε γιατί ο 5 θα είναι καλύτερος...Έχω στείλει 100 μηνύματα να τους ειδοποιήσω όλους...
Τι στο διαολο βρισκετε σε αυτο το παιχνιδι που νομιζετε οτι ειναι πορωτικο?
Μου θυμιζετε κατι μαπες στο σχολειο με το lineage
Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει Lineage,WoW και τα λοιπά,αλλά πιστεύω ότι οι Φυλετικές εκτός από κάψιμο θέλουν και στρατηγική/μυαλό/διπλωματία κλπ και άμα δεις και φυλετικό φόρουμ έχει πολλή πλάκα...
βρε παιδια τι ειναι η εμπιστοσυνη που μου γραφει απο διπλα?δεν το ειχα στην αρχη.Μου το εβγαλε μονο στον κοσμο 3 τι ειναι?
Άμα πέσει κάτω από το 0,χάνεις το χωριό.Σου έκανε κάποιος επίθεση με αριστοκράτη;
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα μου το λες.Και ειπα αυτον τον αχριστο τον αρχηγο της φυλης μου να του επιτεθη του Dimivi.Με εκανε 4 φορες επιθεση και η εμπιστοσυνη μου ειναι στο 13 και γεμιζει σιγα σιγα.Αμαν θελω το χωριουδακι μου
Διπλο post αλλα σημαντικο.Georgeslayer επειδη νευριασα με αυτο που εγινε στον 3 γραφτηκα στον 5.Κανε με προσκληση αν θελεις..........
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's