Τις 9 του μήνα ανοίγει ο κόσμος 4.
Αλήθεια γτ δν τ γράφει πουθενά. Τέσπα δεν χρειάζεται να κάνεις καινούργιο ακάουντ αρκεί να πατήσεις όταν θα λογκάρεις κόσμο4 και θα πατήσεις γίνε μέλος, ούτε ενεργοποίηση δεν θέλει
Το λέει στο Φόρουμ στις ανακοινώσεις.
ναι το ειδα.Θα γραφτω στα forums που εχει κιολας.Παιζω στον κοσμο 2
Όσοι ανυπόμοι(σαν και εμένα) θέλουν να δουν πως θα είναι ο κόσμος 4
http://www.tribalwars.net και κάντε ρέτζιστερ στον κόσμο 31 είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α η έκδοση 5.0
τελικα αυτος ο κοσμος 4 ακουγεται πολυ πορωτικος........
Θα μπείτε στον κόσμο 4;Έχετε κανονίσει με τις φυλές σας;Εμένα η φυλή μου θα μπει μαζί με τις ακαδημίες και ψάχνουμε και για νέα μέλη...
Εγω θα μπω με ενα ονομα που δεν θα με γνοωριζουν ολοι.Επισης θα μπω αλλα δεν θελω να μπω σε μια φυλη.Θελω να δουλεψω μονος στην αρχη
Και θα σε φάνε λάχανο...Χωρίς φυλή σε αυτό το παιχνίδι όσο καλός και να είναι κανείς δεν κάνει και πολλά...Προσπάθησε να πολεμήσεις με 1 φυλή 40 άτομα και 2-3 ακαδημίες θα δεις...Και σε βλέπουν και σαν εύκολο στόχο για φάρμα και αργότερα για νομπλάρισμα...
τι??????????????Ε καλα οποιος με ενοχληση η με προσκαλεση θα μπω.Νομιζω αυριο δεν ανοιγει ο κοσμος 4?
Αύριο ανοίγε.Άμα θες στείλε μήνυμα σε κάποιον από την φυλή μ να μπεις σε καμία ακαδημία μας...Σε κανέναν αρχηγό και τα σχετικά...
εγώ θα μπώ! με το όνομα Johan ( αν το έχει άλλος, JohanX) πολύ πιθανό είναι να είμαι μαζί με τον Chaos714! και πάλι! το λέω επειδή στον κόσμο 3 είμαστε στην ίδια φυλή!
κι εγω θα μπω!!!(με το ιδιο ονομα φυσικα
)
και εγω θα μπω και Chaos ξαναπροσκαλεσε με στους βοθρους στον 3.Το Golden centuty ειναι χαλια φυλη
(18-01-2009 06:50 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]και εγω θα μπω και Chaos ξαναπροσκαλεσε με στους βοθρους στον 3.Το Golden centuty ειναι χαλια φυλη
σε προσκαλεσα!!!!!(αν και εισαι αρκετα μακρια...)