Legendary Pokémon

Full Version: Φυλετικές Μάχες-Tribal Wars
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
καλά δε χρειάζετε, βρήκα λύση!
Εμενα παντος αυτο το παιχνιδι μου φανηκε μεγαλη βλακεια και δεν νομιζω να ξαναμπω να το παιξω....
Από όσο online παιχνίδια έχω δει είναι το μόνο που αξίζει από αυτά που μπορείς να παίξεις τζάμπα.Το μόνο που το χαλάει είναι τα γραφικά αλλά προσωπικά δεν με πειράζουν καθόλου.
(28-12-2008 09:49 PM)Johan Wrote: [ -> ]καλά δε χρειάζετε, βρήκα λύση!

kai poia einai ayth h ''lysh''pou vrhkes re johan????????????
(02-01-2009 01:51 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ][quote='Johan' pid='50818' dateline='1230490187']
καλά δε χρειάζετε, βρήκα λύση!

kai poia einai ayth h ''lysh''pou vrhkes re johan????????????
[/quoted]

δύσκολο να εξιγίσω... πάντως όταν πήγα στης νονάς μου (χτες) έκατσα λίγο στον υπολογιστή της, άνοιξα το site και στο "κουτί" μου έλεγε απο πάνω "Τερματισμος", που στον δικό μου δεν το έλεγε... πάντως το πρόβλημα λύθηκε οριστικά!
Προτίνω να αλλάξουμε φυλή και να φύγουμε από την Golden Century 2(όσοι είμαστ εκεί)
γιατί; (ρωτάω απο περιέργια και μόνο... εγώ είμαι στους βόθρους!)
sth fylh mou dhladh!!!!tous vothrous!!!!
Η φυλή μας έχει πολύ λίγους πόντους να γιατί! Προτίνω να ιδρύσουμε μια δικιά μας φυλή με ιδρυτή κάποιον πο έχει όρεξει να φτιάξει μια γερή φυλή ή να μπούμε στους βόθρους
na mpeis stous vothrous fysika!!!!!!!Big Grin
οποιος ειναι στην υπειρο 46 μπορει να μπει στην δικια μου φυλη...
στο παιχνιδι λεγομαι katsoumis και η φυλη ειναι η F-DNA
ακούστε ένα παράλογο (όχι και τόσο) το χωριό μου (Κ47) σηνορεύει με τις υπείρους, 46, 56 και 57! αν θέλετε κοιτάξτε το! οι συντεταγμένες του χωριού είναι 700l499, το όνομα του χωριού Kriti και το δικό μου JohanX!(το Johan το είχε προλάβει άλλος...)
Θα παίξετε στον κόσμο 4;Αν ναι,με τι όνομα;
Ποιο κόσμο4; Αν ναι με το ίδιο αλλά δεν γράφει πουθενά κάτι για κόσμο 4!!! Ακόμα χάνω το τρίτο χωριό μου στον κόσμο 1 Μπουχουχου
(03-01-2009 12:58 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Θα παίξετε στον κόσμο 4;Αν ναι,με τι όνομα;

εγώ θα παίξω και με το όνομα Johan ή JohanX!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's