Legendary Pokémon

Full Version: Θα παιζατε μαχες με καποιον που κανει hack;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Θα ηθελα να δω πραγματικα ποσοι απο τους ελληνες pokefans ανεχονται ή και υποστηριζουν το hack ως ενα μεσο εκπαιδευσης και αποκτησης pokemon.

Παρακαλω να ειστε ειλικρινης , και αφου ψηφισετε παρακαλω να κανετε ενα post για να δικαιολογισετε την ψηφο σας.
Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα εαν κάποιος έχει Hacks αρκεί να είναι σε λογίκα πλαίσια...
εγω πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο οταν καποιος παιζει μαχη με αντιπαλο που εχει χακντ ποκεμον, γιατι ετσι ο αντιπαλος "κλεβει", με αποτελεσμα να νικησει αυτος, ενω επρεπε να νικουσε με "το σπαθι του" οπως λεει και ο λογος.... εξαλλου, δεν θα ναι και τοσο διασκεδαστικο για τον αλλο, που θα βλεπει αντιπαλα ποκεμον με υψηλα & εκτος οριων stats. για παραδειγμα εμενα, μου τη δινει οταν αντιμετωπιζω ενα WONDERTOMB (spiritomb με wonder guard)....Wink
1)Θα πρεπει να διαβασεις τους κανονες γιατι τα polls απαγορευονται.Αλλά δεν πειραζει τεσπα
2)Φυσικα και οχι.Δεν θα ηθελα καθως θα εχανα με αδικο τροπο
3)Μην πeταχτει κανας troller
Προσωπικά, είμαι τελείως κατά του hacking όσον αφορά τα Pokémon, είτε αυτό είναι AR είτε PokéSav. Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω με κάποιον που έχει hacked Pokémon τα stats και movesets των οποίων κινούνται σε λογικά πλαίσια, ωστόσο δεν το υποστηρίζω κιόλας. Σέβομαι το ότι ο άλλος μπορεί να μην έχει χρόνο να διαθέσει για να φτιάξει ένα άψογο Pokémon με τις "νόμιμες" μεθόδους. Ωστόσο ένας που κάνει κατάχρηση του AR του, φτιάχνοντας 3 καλά Pokémon τη μέρα, παίζοντας με αυτά πολλές φορές χωρίς καν να πει ότι είναι χακαρισμένα, θα με νευριάζε. Η μόνη περίπτωση που θα έπαιζα μάχη με κάποιον με ό,τι να 'ναι hacked Pokémon θα ήταν αν είχα ελπίδες μέσω μιας νίκης μου να τον πείσω να το κόψει.
εγώ έχω ήδη παίξει με έναν που χρησημοποιεί AR και τον νίκησα αλλα αυτό είναι μια άλλη Ιστορία... για παράδηγμα το Leafeon του είχε όλα τα Stats πάνω απο 300... αυτό ήταν αδικία αλλα ο παλιός καλός μου Speed Boosted Rampardos το διάλυσε! και δεν έχω πρόβλημα να παίξω μάχη με κάποιον που χρησημοποιεί AR διότι και τα Wondertombs μπορούν να ηττηθούν με Sandstorm ή Hail και Status Badly Poisoned...
«Ναι , εφοσον ομως γινεται σε λογικα πλαισια ( Fairly Hack )».

Γιατί διάλεξα αυτό; Γιατί δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Και ναι, έχω παράξενες απόψεις για τα hacked Pokemon. Δε με ενδιαφέρει εάν τα Pokemon του άλλου στη μάχη είναι hacked ή fairly hacked.
Και τα δύο είναι το ίδιο για εμένα. Όσο αυτός περνάει καλά στη μάχη, that's fine by me!(αλλά να περνάω κι εγώ καλά.)
Αλλά δεν θα ήταν δίκαιο να χρησιμοποιούσε hacked Pokemon στα πρωταθλήματα.
''Ναι , εφοσον ομως γινεται σε λογικα πλαισια ( Fairly Hack )*''

Και παλι ομως, αυτο δεν μ'αρεσει καθολου και ειναι καπως αξιολυπητο θα ελεγα, θα προτιμουσα να εκανα μαχη με καποιον που δεν χρησιμοποιει Action Replay Coding και εχει ξοδεψει πολλες ωρες για να φτασει εναν στοχο και, παρ'ολα αυτα, ειναι 'ασχετος'. Θελω να ξερω πως ο εκπαιδευτης με τον οποιο μονομαχω εκανε τον ιδιο κοπο που εκανα και'γω για να φτασει στο σημειο που εφτασα. Τωρα εαν καποιος βαριεται και δεν εχει υπομονη να αφιερωσει χρονο σ'αυτα που πρεπει με τον σωστο τροπο, (ναι γιατι το Action Replay ειναι λαθος, αποψη μου) τι να πω, ωφελεια μου και ζημια του(η το αντιθετο?Wink).
Ειμαι κατα τον Hack και μακαρι να μην υπηρχαν.
Ααα και δεν αναφερομαι μονο για pokemon γεωικα μιλαω.
Ναι , εφοσον ομως γινεται σε λογικα πλαισια ( Fairly Hack )

Θα προτημουσα οντος να παιξω με καποιον ο οποιος δεν παιζει με "codes"αλλα ειναι πλεον αδυνατο να γινει αυτο γιατι πλεον ολοι χρησιμοποιουν "hack-αρισμενα" για να νικησουν τον αντιπαλο οπως και να εκπαιδευσουν ευκολα τα Pokemon τους....
Κ εγω δεν εχω προβλημα,αρκει για το Hack να μν ειναι τελειως αδικο(π.χ Wondertomb,Spiritomb με ability Wonder Guard(τν οποια εχει μονο το Shedinja)αν και ακομα κ γι αυτο υπαρχει τροπος να το νικησεις)....τωρα αν ο αλλος εχει απλα ενα πκμν με τν σωστη nature κτλ βρισκεται μεσα στα κανονικα πλαισια,δν θα τον κατηγορισω που το εκανε....και ακομα μπορει κ να τν υποστιριζα αν εκανε κατι π καναμε σε ενα αλλο site(ναι,κ εγω το εχω κανει),παιρναμε τ πκμν π θελαμε και μετα το καναμε breed,με το breed το νεο πκμν δν ειναι πια hacked και απο εκει κ επειτα ο καθενας διαλεγει,αν θελει ν βγαλει πκμν με καλα IV's κτλ πρεπει ν μοχθησει λιγο παραπανω αλλιως χρησιμοποιει οτι εβγαλε και υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα....EV training κτλ μετα με τον παραδοσιακο τροπο,οποτε ουσιαστικα δν ειναι τοσο "παρανομο" πια.....κ για να μν πει κανεις κατι σε στυλ "α,ο Γκαραμ ειναι Χακερ...δν κοπιασε για τ πκμν του...θανατος" κτλ σας λεω πως εχω καπου 500 ωρες παιχνιδιου κ εχω σταματησει να παιζω πολυ καιρο,τωρα τελευταια τ ανοιξα για το τουρνουα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ! εμενα ιδρωνε ο ποπος για να φτιαξω τις τουμπαναρες μου και ο αλλος που παταει μερικα κουμπια και παιζει χαιρεται!

αλλα αν δεν μου το ελεγε και ηταν διακριτικο χακ, δε θα υπηρχε καποιο προβλημα. It's not the car, it's the driver [ισως να ειναι η 15η φορα που το λεω στην ζωη μου αυτο]
Κοιτα.
Εχω παιξει με ατομα με χακαρισμενα Ποκεμον,και απο εδω και απο gaia.Ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θυγουμε.Φυσικα και εχασα.Τα ποκεμον μου ειναι μονο για διαγωνισμους και μπροστα σ'ενα Arceus δε λενε και πολλα.Αν ειχα πιο καλα εκπαιδευμενα ποκεμον,δεν θα ειχα προβλημα να παιξω με καποιον χακερ.
Εχω κανει πολλές μαχες με "χακ" αλλά όπως είναι λογικό εχασα... Δεν είναι ευκολο να αντιμετωπιζει ενα Empoleon ενα Darkrai κι ενα Staraptor ενα Arceous. Πλέον, δεν κανω μαχες με ποκεμον απο ActionReplay. Ζητώ να βαλουν ποκεμον που τα επιασαν χωρίς τον "κωδικό" και όσες φορές μου προτειναν να βαλω καμια εικοσαρια Arceous αρνήθηκα γιατί θα εχανα τη διασκεδαση του παιχνιδιού. Και δεν αρνούμε να κανω μαχη με χακ μονο και μονο επειδή ειναι αδικο να προς εμενα και τους ιδιους να καφιούνται οτι είναι καλύτεροι! To sum up, δεν ξανα-κανω μαχη με χακ!
Εγω ειμαι εντελως κατα του χακ... Απλα σκεφτομαι οτι ενω εγω παλευω να κανω breeding, EV training κλπ.. κατι το οποιο θεωρω βαρετοοο αλλα αναγκαίο για να φτιαξω ενα καλο ποκεμον, ο αντιπαλος πολυ απλα με κωδικους φτιαχνει ενα τελειο ποκεμον με μηδενικο κοπο και το χρησιμοποιει εναντιον μου...

Ίσως να μην με πειραζε τοσο σε μαχες για την πλακα μου με φιλους, αλλα σε περιπτωση wifi battle η σε tournament ουτε λογος...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's