Τωρα που τελειωσαν oι εξετασεις εχω πολυυυ free time.καθομε στο pc εξπαρω(ειτε pokemon ειτε lineage chars)και ζωγραφιζω.λοιπον εχω πολυ μεγαλη ορεξη για pokecomic(η μινι comic) μιας και ασχοληστε πιστεβω πως μπορητε να με βοηθησετε να κανω ιστοριες με chars δοκους σας τα οποια αργοτερα θα ανεβασω κιολας.
λοιπον,η ομαδα(team)σασ θα περιεχει 6 pokemon στα οποια τα 3 μπορει να ειναι shine και ενα μπορει να ειναι legendary!!!!ενας/μια που θα ειναι απο τους ηρωες μας(ανθρωπος η κατι αλλο),(μπορειτε να εχετε και female και male,στα legendary μπορειτε εχετε gender)φυσικα στο καθενα αν μπορειτε γραψετε και την προσωπικοτητα του χαρακτηρα και την συμπεριφορα του καθε char περιπτοση που δεν θελετε να φτιαξω εγω το χαρακτηρα του.επισις να που πειτε το σκοπο το ονειρο της ομαδα σας οπως η δικια μου ομαδα name:Abyss Charm εχει σκοπο να αποδι ξει πως ειναι πιο δυνατη απο καθε legendary σε μαχη και να παρουν πολλα ribbons απο contest (αγαπημενο yea<3:3).ty for ur time:)
Λοιπον , γουσταρω την ιδεα σου. Ο χαρακτηρας που θα παρουσιασω θα ειμαι...εγω! χαχα
Λοιπον...Ο ηρωας μας λεγεται Stefoserpent. Ειναι 17 χρονων , εχει υψος 1.86 και ειναι χοντρουλης. Εχει μεγαλη αγαπη για τα Ποκεμον , και αρκετα βαθια γνωση , καθως εχει διαβασει και μελετησει πολλα βιβλια και επιστημονικα τεκμηρια. Ειναι αρκετα φιλοδοξος , και εχει ως σκοπο να μελετησει την συμπεριφορα και τα μυστικα της εξελιξης συγκεκριμενων Ποκεμον. Για αυτο το λογο ερευνα , και αναζητα τις βαθυτερες αιτιες της εξελιξης. Στα πλαισια της ερευνας του ειναι και οι μαχες , αφου αποτελουν ωθηση για την εξελιξη των ποκεμον.
Η ομαδαρα :
Metagross : Αποτελει το starter του ηρωα μας. Βρεθηκε σε μια αλανα , οταν ο ηρωας ηταν μικρος και επαιζε με μαγνητες. Εχει βαθια φιλια και αγαπη προς τον Stefoserpent και δεν θα επετρεπε ποτε να του συμβει κατι κακο. ( No nickname )
Gyarados ( male , Shiny ) : Ειναι αρκετα επιθετικος και ευαιρεθιστος , πολλες φορες η επιθετικη του παρορμιση το οδηγει περα απο τις διαταγες του εκπαιδευτη του. Ο ηρωας ψαχνει να βρει λυση για αυτο το θεμα...( Nickname : Andramelech )
Heatran ( male ): Το σπανιοτερο ποκεμον της ομαδας. Βρεθηκε και αιχμαλωτηστικε στο Spark Mountain , οταν μετα απο μια ηφαιστειακη εκρηξη , δεκαδες Heatran απο τα βαθη της γης αναγκαστηκαν να βγουν στην επιφανεια. Εχει αρκετα ηρεμο χαρακτηρα και προσπαθει παντα να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του εκπαιδευτη του. ( Nickname : Mastema )
Milotic ( male , Shiny ) : Βρεθηκε σε ενα ποταμι , μαζι με πολλα αλλα αυγα. Ο Stefoserpent το πηρε για να ερευνησει τα χαρακτηριστικα των αυγων των υδροβιων ποκεμον , χωρις ιδιαιτερη επιτυχια. Ο Milotic δεν αρεσκεται τοσο στο να πολεμα , γι αυτο εκπαιδευεται στη τεχνικη της υπνωσης και της αμεσης αναρρωσης. Θα καταφυγει σε επιθετικες κινησεις μονο οταν δεν υπαρχει καμια αλλη επιλογη ( Nickname : Leviathan )
Electivire ( female ) : Το electivire βρεθηκε κατα τη διαρκεια ενος blackout , που προκληθηκε αθελα του , λογο αποφορτησης ηλεκτρικης ενεργειας. O ηρωας το αιχμαλωτησε με σκοπο την ερευνα της παραγωγης ηλεκτρισμου απο τα ζωικακυτταρα.Αποτελει το βαρυ πυροβολικο της ομαδας. Ειναι εξασκημενη στην Ηλεκτρικη Γροθια και την Γροθια Παγου , ενω μπορει να προκαλεσει πανισχυρους σεισμους. ( Nickname : Voltz )
Dusknoir ( male , Shiny ) : Το μοναδικο μαυρο χρωμα του ηταν που κεντρισε την περιεργεια του Stefoserpent , που το αιχμαλωτησε , εντυπωσιασμενος απο την ομορφια του. Το Dusknoir ειναι σιωπηλο και μυστηριωδες , ομως εχει εξαιρετικη αντοχη στα χτυπηματα. Ακομη , εχει την ικανοτητα να δημιουργει εγκαυματα στους αντιπαλους τους , που τους κανουν να υποφερουν τοσο ωστε να μην μπορουν να συνεχισουν τη μαχη.( Nickname : Dumnonos )
Α , και δεν θελω σχολια. Αν η εικονα που περιεγραψα σας αρεσει ή δεν σας αρεσει , κρατηστε το για τον εαυτο σας.
Ο τελεια!!!και να η πρωτη ομαδα!!!btw φοβερη ομαδα!!!ο σκοπος σου μου θυμιζει σαν καθιγιτης καλη ιδεα και μαλλον θα διευκοληνθει η ερευνα επιδη τα ποκεμον τα εβαλα να μιλανε κανονικα επιδη εγω εχω ομαδα/συμορια.θα μπορουσαν να το κανουν στα κριφα μαλλον και να μην θελουν να μιλισουν σε οπιοδηποτε ανθρωπο εκτος απο τον εκπεδευτη τους.
so, θα ήθελα να είμαι και 'γω!
όνομα: Johan
Χαρακτηριστικά: 14,5 χρονών, 1,72 ύψος και μελαχρινός με καστανά μάτια, του αρέσει πολύ η γυμναστική και είναι παθιασμένος με μυθιστορίματα. Λατρεύει να βοηθάει pokemon που θέλουν βοήθεια και πολλά απο τα pokemon του τα απόκτησε έτσι. Φοράει τζιν παντελόνι, nike παπούτσια και αμάνικες μπλούζες.
pokemon:
Froslass είναι με τον Johan απο τότε που γεννήθηκε και μοιραζονται πολύ στενό δεσμό φιλίας, επίσης είναι πολύ εγωκεντρικήκαι θέλει όλα τα αρσενικά pokemon να την κοιτάνε, αν κάποιο αδιαφορίσει γίνετε έξαλλη, δεν έχει προβλημα μόνο με τα pokemon του Johan.
Cloyster(male, Shiny) ο Johan τον βρήκε όταν ήταν πολύ μωρό και το φρώντησε, είναι πολύ επιθετικό αλλα δεν θα δυστάσει να προστατέψει τον Johan με τν ίδια του την ζωή.
Bellosom(female,shiny) ήταν το δώρο του Johan απο την ξαδέρφη του όταν έκλεινε τα 10 του χρόνια, είναι πολύ ανταγωνιστική και
και έχεισυχνά διαμάχες με την Froslass, έχει πολύ δυνατή ηλιακτήδα και έχει προπονυθεί έτσι ώστε η δηλητιριόδες σκόνη της να βρήσκει πάντα στόχο.
Magnezone Ο Johan το είχε σώσει απο μια ομάδα sandshrew και απο τότε είναι αχώριστοι, είναι πολύ ευέσθητο και αν κάποιος το κοροϊδέψει γίνετε πολύ επιθετικό, έχει πολύ δυνατό κεραυνοβόλο(thunderbolt) και πολύ γρήγορο κανόνι λάμψης(Flash Cannon), αν ο Johan βρεθεί σε δύσκολη θέση θα είναι εκεί να βοηθήσει
Empoleon(male, shiny) ο Johan το είχε βρεί όταν ήταν ακόμα Piplup και απο τότε είναι αχώριστοι, έχει πολύ δυνατό κύμα και μεταλικό νύχι[nickname:Emperor]
Dialga Ο Johan τον είχε βοηθήσει σε μια μάχη με το Giratina, θα είναι μαζί του μέχρι να πιστέψει οτι έχει ξεπληρώσει την χάρη που του έκανε.
και έναν μιάουθ που είναι πασόκος
Όνομα: Aldark (εγώ είμαι >.>)
Χαρακτηριστικά: 13-14 χρονών , 1.74 ύψος , του αρέσει να διαβάζει και να σχεδιάζει κόμιξ , κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του έχει γνωρίσει πολούς φίλους και αρκετά πόκεμον.
Pokes:
Charizard(male,shiny):Το αρχικό πόκεμον του Aldark , είναι μαύρο(εξού και το nickname του: DarkFlamez) και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους φίλους του αλλά και όποιον χρειάζετε βοήθεια.
Empoleon(female): Μόλις εξελίχθηκε από Prinplup , και φαίνεται ήδη πολύ δυνατή! Ωστώσω δεν είναι έτοιμη ακόμα για πολύ σκληρές μάχες. Με επιθέσεις όπως Icy Wind και Μeteor Deshire είναι ικανό να νικήσει ένα απλό Pokemon χόρτου.(nick name: Blue Princess)
Suicune: Το Suicune μετά από μια μάχη με το Raiku έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς σώθηκε χάρη στον DarkFlamez και τον Aldark , έτσι μέχρι να τους ξεπληρώσει τη χάρη ταξιδεύει μαζί τους.(Σημείωση: μην πεις ότι είναι ίδιο type με το Empoleon , γιατί εκείνο είναι κυρίως χρήστης επιθέσεων πάγου και ατσαλιού εκτός από μια νερού)
Τyranitar: (male)Γνωστός και ως Tυγανίτας. Το 3ο πόκεμον του Aldark βρέθηκε σε ένα δάσος μικρό...τώρα είναι ένα δυνατό μα ευέξαπτο πόκεμον! Προσοχή λοιπόν πως τον φωνάζετε!
Gengar:(male)Ο βασιλιάς του σκότους παλιά στο Kanto! Από τότε έχει περάσει πολλά η ζωή τον έχει κάνει σκληρό και πολλές φορές είναι βάναυσος ακόμα και με τους φίλους του. Με αυτό το πόκεμον ο Aldark έγινε πρωταθλητής Hoenn! Τώρα προπονείτε όλο και πιο σκληρά , ώστε να μπορεί να προστατεύσει τον Aldark. To παρελθόν του ήταν πολύ δύσκολο. Και είναι το πιο σοφό Pokemon της ομάδας.(nick:Ruler)
Vibrava(female): Προπονητε ώστε να γίνει και αυτό δυνατό και όμορφο Flygon , είναι shiny και γι'αυτό έχει μια ιδιαίτερη χάρη , είναι καλοσυνάτο και καλοφαγάδικο.
Στόχος του Aldark είναι να γίνει ο βασιλιάς των προταθλημάτων. Οστώσω μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο 1...
ολες οι ομαδες ειναι φοβερες!ευχαριστω πολυ που ασχολιθικατε!μεχρι τωρα εχω τελειωσει την ομαδα του stefosepent και εχω σχεδιασει την ομαδα του johan και του aldark!αμα σκευτω καμια καλη μινι ιστοριουλα θα την φτιαξω αμεσως!περιμενω κιαλες ομαδες
Όνομα The Human Torch.
Χαρακτηριστικά:14 ετών, ύψος 1,68, του αρέσει να μιμείται και να αντιγράφει τουw άλλους.Κατά την διάρκεια της ζωής του έχει ανακαλύψει πολλά πράγματα, του αρέσει επίσης εκτός από την μίμιση, η μαγία.
Τα Pokes του είναι:
Ditto(shiny):Σε αυτό που χρωστάει την καριέρα της μίμησης του, και είναι το πρώτο του Pokemon το όποιο και του έσωσε την ζωή.
Umbreon:Μεγάλης σημασίας και ο ήρωας της παρέας.Ξέρει να υπερασπίζει τον εαυτό του και τους φίλους του, και ξέρεις να αμύνεται και μάλιστα με απέραντη επιτυχία.
Milotic:Απέραντα όμορφο και δυνατό ταυτόχρονα.Το βρήκε ο Torch και το πρωστάτεψε από εκλυματίες και από τότε έγινα αχώριστοι.
Snorlax:Ο φαγάς της παρέας.Ο Torch πέρνει ειδικά pokeblock για αυτόν διοτί χωρίς αυτά...τους τρώει όλο το φαγητό.Είναι πολύ δυνατός αλλά καποιες φορές βαριέται να κάνει μάχη και πεύτει για ύπνο.
Chansey:Ο ''γιατρός'' της παρέας.Όποτε κινδυνύουν οι φίλοι της, αυτή είναι η πρώτη που θα γίνει εθελοντρια και να βοηθήσει άλλα Pokemon.
Blaziken:Η φωτία της παρέας.Μεταξύ αυτού του Pokemon με τον Torch υπάρχει μια σθενότερη επαφή με τα άλλα.Είναι το καταλληλότερο για επιθετική δύναμη, έχει κουράγιο και άν νευριάσει τα καίει όλα με την καυτή ανάσα του.
ονομα Chaos714 (ή απλα Chaos)
χαρακτηριστικα: 14 ετων, υψος 1,87 και του αρεσει να ειρωνευεται στους αλλους. ενα απ τα αγαπημενα του πραγματα ειναι το χαος (εξου και το ονομα στο LP
). xd
pokemon
dusknoir: το "τειχος" της ομαδας του, μιας και αποκρουει ανετα πολλες επιθεσεις. το βρηκε οταν ηταν duskull.
milotic: ενα ποκεμον με χαρη, ομορφια αλλα και δυναμη, που ειναι οτι πρεπει για την ομαδα του. του το δωσε ενας καλος του φιλος.
blissey: η "χοντρη" της ομαδας του, που μπορει να αντεξει εναντια σε sp attacks.
tyranitar: ενα πολυ ισχυρο ποκεμον, που μπορει να νικησει περιπου μιση ομαδα ποκεμον.
yanmega: αν και μικροσωμο, ειναι το καλυτερο ποκεμον της ομαδας του χαος. μπορει να ρηξει ευκολα σε βαθυ υπνο καθε εχθρο που πολεμα με την υπνωση.
azelf: αν και αδυναμο στην αμυνα, ειναι καλο στο ρολο του supporter. ειναι ενα αρκετα χρησιμο ποκεμον για την ομαδα.
Ονομα:Chr1s
Χαρακτηριστικα:17 ετών,1,90 υψος.Του αρεσει να περνα πολλες ωρες με τα Poke του και να τα φροντίζει.
Pokemon
Torterra:Το πρωτο poke που μου χαρισε ο πατερας μου πριν φυγει για μακρι ταξιδι
Garchomp:Το βρηκα ως Gabite το οποιο ηταν βαρια τραυματισμενο απο ενα Glaceon
Luxray:Το παρατησε ο χαζο-εκπαιδευτης του και τελικα το επιασα εγω,αλλα ακομη δν με υπακουει
Houndoom:Το κερδισα σε εναν διαγωνισμο Poke-festival και μου εκολαφθηκε
Τogekiss:Ειναι ισχυρο και παντοδυναμο σε αμυνα!
Celebi:Για μικρο χρονικο διαστημα μαζι μου,αφου ειναι φυλακισμενο και παγιδευμενο στον χωροχρονο....
τα καταφερα!επιτελους το ανεβασα!
να και η ομαδα του johan
στην αρχη σκεφτηκα πιο extreme pokemon αλλα το αφησα στο pok]e[age εδω οι προταγωνηστριες hero!
Ααα!και να μην ξεχασω!οποιοι εχετε πει ομαδες να μου ποσταρουν τι αντικημενα κρατανε τα ποκεμον τους για να τα σχεδιασω και αυτα αν γινετε βεβαια!
το τελευταιο σχεδιο μου εδωσε μια πολυ ωραια ιδεα, θα δω αν μπορω να την χωσω καπου βεβαια, γουτεβερ, ναης τζομπ, συνεχισε το.
και μια ατακα απο ακουσε απο ενα παιδακι στην παρο
"αυτος ειναι ενας απο τσι σιιιιιιρο" (αν και ειναι δυο, κλαην)
ευχαριστω pokeman!
εχω και εγω ομαδα φυσικα αλλα δεν εχω τελειοσει το full team στα χρωματα και δεν το σαρωσα φυσικα.εχω μονο την αρχηγο τησ ομαδας την rao ειναι λιγο φιλοδοξη και πολυ σ**** αλλα αγαπαει πολυ την ομαδα της!
^^
emo lopunny
anyway, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ Μ???!!!
H ομαδα σου chaos ειναι in progress ακομα θα την ανεβασω αυριο και πες μου τι items κρατανε btw!