Εγώ έχω απλός έναν σκύλο, διότι είναι τα αγαπημένα μου ζώα(πρίν τους ανθρώπους).Επίσης μου αρέσουν οι λύκοι, τα άλογα, καναρίνια, και τα άλλα ακολουθούν.Επίσης δεν μου αρέσουν οι γάτες πολύ, και ότι είναι ερπετό.(Φίδια, κροκόδειλοι κ.τ.λ.)
εμενα μ αρεσουν οι σκυλοι, αν και δεν εχω κατοικηδιο, γιατι η χαζη μ μανα δε θελει ζωα μες στο σπιτι....
απο ζωα μου αρεσουν πολλα οπως τα αλογα τα γερακια τα παραδεισια πουλια τα αιλουροειδη αλλα οχι τοσο οσο η γατα και συγκεκρημενα η δικια μου
εγω εχω ενα γατι που ειναι περιπτοση σε ολλα.τη σοσοκα(απο τα εγκληματα)γτ ειναι μαυρι με κακο και τρομακτικο βλεμα αν και ειναι εντελος μωρο δεν μεγαλωνει.λατρεβει το μπανιο και να μπενει μονη της στη μπανιερα το καλοκαιρι ειναι συχασιαρια(θελει να πλενει τα ποδια της στο μπολακι με το νερο)να κοινηγαει και να βασανιζει μυγες και μελισσες,τρωει μονο μια συγκεκρημενη μαρκα τροφης και φυσικα να κοιματε με το αρκουδακι της το βραδυ!αυτα ειναι τα βασικα ειναι κιαλα
α και να μην ξεχασω λατρεβει τα γλυκα τα παγωτα και τα γλυφιτζουρια!
bump
κι εμενα καπως ετσι ειναι μονο που δεν της δινουμε και γλυκα και παγωτα και γλυφιτζουρια και καραμελες επειδη την θελει την οραση της στα γεραματα
εμεις δεν της δινουμε αυτη παει και τα κλεβει ειναι αρχηκλεφτρονι!
Εγώ πάλι έχω ένα σκύλο και ένα γάτο. Ειδού ο σκύλος, έτοιμος να πάει βόλτα(του γάτου δεν είχα κάποια καλή φωτογραφιά)
Γλυκά ούτε εμείς τους δίνουμε για το λόγο που είπε και ο Χαράλαμπος
αχουτο γλυκα ειναι!να βγαλεις και μια το γατο να δουμε^^
@Grovyle_Fan: τυχερακιας που σαι!! θελω κι εγω σκυλο!!!!
Κι εδώ είναι το δικό μου κτήνος. Αρχικά ξεκίνησε ως Shane, του πατέρα μου όμως δεν του αρέσουν τα αγγλικά ονόματα κι έτσι του δώσαμε το αντίστοιχο ελληνικό όνομα, Προκόπης. Όλοι ξέρουν ότι ο Shane στα ελληνικά είναι Προκόπης.
Εδώ τον βλέπουμε σε μια ρομαντική στιγμή όπου την πέφτει στο λαχανί μανταλάκι στο μπαγκράου.
Έχω και μερικές χελώνες που γυρνοβολάνε στον κήπο, φωτογραφίες τους όταν βγάλω.
REST IN PEACE Shane, a.k.a. Προκόπη.
Grovyle_fan τέλειος ο σκύλος σου
.
@Chaos:Το να αποκτήσεις σκυλί δεν είναι τόσο δύσκολο.Γλύφεις όσο χρειάζεται(και Αν χρειάζεται) τους γονείς σου.Πετυχένει(75%)
(05-07-2009 09:56 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]@Chaos:Το να αποκτήσεις σκυλί δεν είναι τόσο δύσκολο.Γλύφεις όσο χρειάζεται(και Αν χρειάζεται) τους γονείς σου.Πετυχένει(75%)
μα αυτο ακριβως ειχα κανει παλιοτερα, αλλα τπτ. δε μ αφηνουν με τπτ να παρω σκυλο, γιατι θα τους φανε και καποιες αλλες δικαιολογιες που λενε αυτοι οι ανοητοι. ειναι αδικο!! γιατι να μην εχω κατοικηδιο, αφου ολη η ελλαδα εχει 1 ή περισσοτερα??!!! τι ντροπη.....
Aν θες ένα οποιοδήποτε κατοικίδιο πάρε κανα χρυσόψαρο. Είναι και φτηνά και μπορούν να ζήσουν μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι. Tested.
(05-07-2009 10:03 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (05-07-2009 09:56 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]@Chaos:Το να αποκτήσεις σκυλί δεν είναι τόσο δύσκολο.Γλύφεις όσο χρειάζεται(και Αν χρειάζεται) τους γονείς σου.Πετυχένει(75%)
μα αυτο ακριβως ειχα κανει παλιοτερα, αλλα τπτ. δε μ αφηνουν με τπτ να παρω σκυλο, γιατι θα τους φανε και καποιες αλλες δικαιολογιες που λενε αυτοι οι ανοητοι. ειναι αδικο!! γιατι να μην εχω κατοικηδιο, αφου ολη η ελλαδα εχει 1 ή περισσοτερα??!!! τι ντροπη.....
hm....εντάξει.Αλλά και αυτός δεν είναι και λόγος για να βρίζεις την οικογένεια σου.Και εντάξει είναι όντος άδικο αλλά και αυτοί θα έχουν και λόγο για να μην πάρουν ένα(Σκυλάκι για τοιχόν παρεξηγήσεις..).Αλλά και πάλι ρε θα πάρεις αργότερα όταν μεγαλώσεις...δεν μπορούμε να τα χουμε και όλα...
Ρε συ Chaos, για ονομα του Θεου σταματα να βριζεις την οικογενεια σου. Εκτιμησε ολες τις θυσιες που εχουν κανει για να σε μεγαλωσουν πρωτα. Και αντι να γκρινιαζεις σκεψου λιγο γιατι δεν θελουν να σου παρουν σκυλι. Ενας σκυλος και γενικοτερα ενα κατοικιδιο εχει πολλες ευθυνες και οι γονεις σου μπορει να μην ειναι ετοιμοι να του τις προσφερουν. Κι εσυ, στανταρ δεν εισαι σε θεση να του τις προσφερεις. Επισης δεν ειναι ντροπη το να μην εχεις κατοικιδιο. Ντροπη θα ηταν να το παρεις και μετα να το πεταξεις στο δρομο γιατι δεν μπορεις να το φροντισεις.
On topic, μου αρεσει ο λυκος, ο σκυλος, η τιγρη και ο λυγκας. Για κατοικιδιο εχω μια αρκουδα.
Ok seriously, εχω σκυλο, τη λενε Λιζα απλα εγω την εχω βγαλει και Αρκουδα λογω του μεγεθους της.
[
attachment=480]